- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
sziasztok
110€-ért mi a bestbuy vétel jelenleg? És honnan rendeljem hogy tutira megjöjjön?
-
sagit
veterán
Üdv urak
Sokszor jártam már itt, de most jutottam el oda hogy rendeljek is.
Hónapokat vártam a G4 Advanced-re, eddig bírtam.Huawei G700-at szeretnék, innen meg merjem rendelni?
58K nagyon jó árnak tűnik nekem
szerk: most nézem, ha hármat rendelek 244,43 $ ~56k lenne az ára, 2 van tervben, egy harmadikat nem szeretne valaki?
devast: erről az 1 dollárért 20 dolcsis kupon témáról mesélnél priviben vagy itt?
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
Erről a tabról valakinek tapasztalat?
Samsung Exynos 4412, 1.4GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Mali 400 MP4
2 GB ram/16 gb rom
7" IPS 1280*800
bluetooth,gps,hdmi3g nincs, csak külön modemmel
tudom, nem két kártyás, csak érdekesség miatt linkeltem... jó olcsó
-
sagit
veterán
Tudom hogy a pandawill nem a legjobb oldal, de ott most néztem ismét a Jiayu g4-et, mert ugye elvileg mától szállítják.
A szállítás dátuma módosítva lett 03.31-re. :/
-
sagit
veterán
válasz
fotosjani #20373 üzenetére
ameddig SGS-en toltam ott én is megforrasztottam az antennát, sokat javult.
-
sagit
veterán
Mi a legolcsóbb vállalható 2 kártyás telefon?
Semmi extra igény nincs, anyumnak kellene. Annyi hogy vagy magyar vagy német nyelv kellene bele.
-
sagit
veterán
válasz
fotosjani #19255 üzenetére
Fúúú, ez a G5 még jobban tetszik mint a G4. Kisesebb ház, igaz kisebb kijelző, de az nem zavarna.
A vas rendben van, lehet tudni róla még valamit?Az S1-ben pedig krait magok lesznek, igaz?
(#19262) laolaj : A képeken is máshogy néz ki, a mérete is más és a kijelző is kissebb a g5-ben. Kérdés hogy ez mikor lesz kapható, ha kapható lesz, de 200 dollárért enyhén best buy lenne.
-
sagit
veterán
válasz
easy...rider #19040 üzenetére
köszi, kár.. ez a pure black nekem nagyon bejön
(#19049) Dominó85: kb lekakilom mit dob az antutu, quadrant és társai...
a 2 GB ram az ami megfogott, illetve a 3k mAh-s akku az energiatakarékos A7 magokkal
4mag gpu gyorsítással simán elég leszNote1-em volt, ~830 mb körül látott a ramjából, az se volt elég nekem. (azért adtam el az első sgs-em még előtte mert ott is mindig kifogytam a ramból)
Ez a 2 gb talán időtálló lesz, a mali400 mp4-től se kell hasra esni, 400 mhz-re húzva már jó volt, alapon nem igazán, igaz az s3/note2-ben alapban annyin megy ha jól emlékszem.
-
sagit
veterán
köszi mindenkinek, azért figyelem a telefont, remélem bejönnek azok a specifikációk amik kint vannak róla pandawill-en
-
sagit
veterán
Üdv urak
Jiayu G4-et szeretnék, az advanced verziót. A 2 GB ram miatt fogott meg ez a telefon, illetve az energia takarékos a7 magok + a 3000 mAh-s akku miatt. Ahogy pandawill-en látom 03.15-én kezdik el szállítani, ha előrendelném mikor lenne ebből valami vajon? Plusz a Pure Black verzió nagyon tetszik, de sehol nem találtam hozzá még előrendelést se, az se baj ha drágább mint a fehér verzió (~250$+)
A fehér hátlapja gagyinak tűnik ezzel a lakkos hatással, SGS után nem akarok megint ilyet. A fekete hátlapja mintha matt lenne. Nincs erről infó?
sasa311: a G4 10,6 mm-el magasabb, 0,8 mm-el szélesebb és 0,1 mm-el vastagabb mint a mostani SGS-em. Viszont 1500 mAh helyett 3000 mAh-s akku van benne, és 4" helyett 4,7"-os a kijelzője.
Ez olyan kicsi differencia hogy fel sem tűnik majd szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest