-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit én tennék jelenleg:
- teljes rendszermentés MTKDroidTools-zal; javaslom a 2.4.8b verziót, mert azzal menthető a cache és a data partíció is (vagy Flashtool-lal, vagy dd-vel).
- ha van CWM rajta, akkor azzal is mentés.
Ezek után CWM-ből egy factory reset.
Ha ezek után is kevés lenne a tárhely (ugye erre gyanakodsz) és/vagy ilyenkor is fagy/megáll, akkor más gond van.
Ha ugye van CWM mentésed, akkor factory reset után vissza lehet állítani a saját adataidat, ha mégsem jönne össze a dolog.Bizony klónok esetén fokozottan igaz, hogy a vásárláskori állapotot azonnal menteni!
És végül flashtoolsal töltöttem rá másik rom-ot ami szépen végig is futott hibaüzenet nélkül de ha bekapcsolom a telót még mindig a régi android van rajta és nem változott semmi.
Ez eléggé érdekes... Lehet, hogy ugyanazt tetted rá és azért nem változott semmi, vagy a data partíciót nem flesselte?
Elég meredeken hangzik, hogy semmi nem változik a próbálgatások során. -
Cyborg
őstag
Nem kapok szikrát ettől Hdc galaxy s4 legendtől, meg a videóktól , amik a fastcardtechen vannak.
Mit össze bohóckodnak, hogy takarják a feliratokat, meg minden.
Eddig nem is figyeltem rá, biztos hatalmas tepsi lehet, és már megszoktam, hogy a méretekkel mindig csalnak, de az ioceannal kisebbnek tűnik a képeken.
Azt se tudom, most milyen telefon ez, saját, és akciósan jutottak Samsung akksikhoz, meg coverekhez, vagy bérgyártanak a Samsungnak, és egy az egyben koppintják, mivel Kínában nem hiszem, hogy ismerik azt a szót, hogy licencA fizikai mérete valóban annyi, mint a leírásban, meg tudnád mérni?
Eddig még a Jiayu G4 tudta kihozni a maximum kijelzőt kihozni a lehető legkisebb fizikai méretből, de kíváncsi lennék, ez mekkora. -
-
bupemko
senior tag
Szokásos fastcardtech átverés. 720p kijelző, 1.2-es proci, 1 giga ram, 4 giga rom a képek alapján. Viszont volt itt egy HTC One utánzat, amiben állítólag kétmagos proci meg 1giga ram volt, viszont nagyon gyetrán muzsikált és kiderült, hogy egymagos proci és csak fél giga ram van benne. Na ezek után én személy szerint biztosan nem vennék utánzatot, főleg nem ilyen kétes forrásból.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest