Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nxtt

csendes tag

válasz ouzohuto #29193 üzenetére

ouzohuto: Ha valami nem is tökéletes a telenornál, attól még nem biztos, hogy egyértelműen ők a ludasok. Pl. azért, mert más, ugyanilyen típusú telefonnal nincs probléma. Meg, mert ha nem lehet egy telefonról Magyarországon telenort hívni, akkor az a készülék - itt - nem használható.

Valaki tudna a mikrofonproblémával kapcsolatban, ill. MTK audio beállításokkal kapcsolatban szakérteni ([link])?

• nxtt

csendes tag

Egy ideje olvasom a fórumot, köszönöm a sok hasznos infót.

A következő problémával kerültem szembe: Frissen rendelt Jiayu G2, t-mobil előfizetéssel használva. Minden OK, kivéve, ha telenort hívok. Ott annyira halk a fogadó félnél, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Ha viszont kihangosítom az enyémet vagy beledugok egy igénytelen fülhallgató-mikrofont, akkor ok.
    Mikrofonproblémára gyanakodnék, de t-mobilon belül teljesen jó és a hangrögzítő app-om is jól rögzít (plusz kihangosított verzió). Lehet, hogy ezekben az esetekben valaki "normalizálja" a hangerőt?

A furcsa része a dolognak, hogy a legutóbb, különböző helyről rendelt két készülék rossz (különböző gyártási idő, más gomb). A régieknél nincs ilyen probléma.

Találkoztatok ezzel? Van valamilyen "jó" megoldás, vagy küldjem vissza?

(A Mobile Uncle-ös reszelést megtaláltam, mindegyik telefon beállítása ilyen - a régiek is, amikkel nincs gond: Level 0 - 64, Level 1 - 255, Level 2 - 255, Level 3 - 148, Level 4 - 255, Level 5 - 255, Level 6 - 160.
    Átállítva a netről előtúrt paraméterekre: pl: Level 0-255, Level 1 to 235, Level 2 to 215, Level 3 to 205, Level 4-195, Level 5 to 185, Level 6-175. A másik oldalon azt mondják, hogy bár hallható, de olyan, mintha egy WC-ből telefonálnék. Ezeket a szinteket nem igazán értem. Különösen a gyári beállításnál a level 3. Lehet, hogy összeadódnak? Ezekkel kapcsolatban tud valaki bővebb infót?)

Új hozzászólás Aktív témák