-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
milestone #43483 üzenetére
Filmet én se telefonon nézek, de akkor is
Arról nem is beszélve, hogy egy 720p-s film, meg mint a lassított felvétel
Kipróbáltam már x db ROM-ot, tegnap kínomban már írtam csincsangéknak a kungfu betűs fórumra is
[De nem nagyon törik magukat]
Tegyük hozzá, angolról kungfu-ra nem biztos hogy a google annyira jól fordítNem tudom mi a lópötty lehet
Ha esetleg csinálnál egy cwm backupot, megköszönném.
-
RVR400
veterán
válasz
milestone #43362 üzenetére
Amíg nem toltam a W100-on egy resetet, addig a Play áruházban kereséssel nem találtam meg a Facebookot meg a Kakao Talkot sem, sőt még a Temple Runokat sem, csak amikor a főmenüben kiválasztottam a legjobb ingyenes listát, és onnan tudtam telepíteni.
Ha nem alapból root-olt a ROM, akkor bukod, de az autoroot-tal 2 perc alatt megvan visszállítás után. -
madrac
senior tag
válasz
milestone #41043 üzenetére
Azt tudnod kell, hogy olvasni rossz telefonálási hangminőségről is a Newman K1-nél, és a külső hangszóró se a legjobb. Meg előfordulnak érintőképernyő hibák is.
Viszont ami ritkaság a kínai telóknál, hogy elég jó a kamerája és a gps-e is.(#41718) b0bcat: állítólag a v967s a specifikációkkal ellentétben nehezebb, 170g-on felül van.
-
Carline
őstag
válasz
milestone #41661 üzenetére
Alap recoverybe belépni.
ADB-vel mountolni a /data particiót majd formázni.
Vagy ha van TWRP recovery akkor onnan lehet formázni a /data-t közvetelenül.
Vagy ha van CWM a telón és leírod ide a /data partició csatolási pontját (mmcblk0px) akkor küldök neked egy CWM .zip fájlt ami megcsinálja a törlést. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
milestone #41043 üzenetére
Azt hiszem ilyen gép nincs, valamit ki kell húznod a listából. A min. 3000-es aksi nagyon megszűri a kínálatot, pláne, ha kizárod a full HD felbontást (IOCEAN X7, FAEA F2, NEO N003 kilőve)
Ha nem ragaszkodsz az alsó USB-hez, akkor [Lenovo P780]
Ha válóok az alsó USB, de lehet kisebb a kijelző, akkor [Jiayu G3S], vagy kicsit nagyobb kijelzővel, de egy microsimmel a [Jiayu G4] -
dwiki
senior tag
válasz
milestone #37659 üzenetére
Olvasd el a tesztem, ha még nem tetted meg
---
V987 teszt
Amúgy a beszédhanghoz a teszt óta annyit tennék hozzá, hogy általában teljesen jó , hangos, jól érthető, de néha van olyan, mintha rezonálna a hangszóró, vagy nem tudom hogy írjam le.-- De ez ritka, és bizonyos embereknél ettem észre, lehet ha kihangosítóról beszélnek? -
smkb
őstag
válasz
milestone #37615 üzenetére
Ezt már szerintem sokan megírták itt fórumban, meg tesztekben, videokban stb, hogy ips-e vagy sem, de az igencsak jó G2S kijelzőnél hangyányival jobb, a betekintési szögei minden irányból tökéletesek, és a színek is szépek, úgyhogy jó kijelzője van.
Hang kérdésre annyi, hogy power amp-pal használtam az eddigi kütyüim is, az egész jól helyre teszi, de a samu galaxy s wifi 5.0-am szebben szól, de az sem éri el a Cube C60 as lejátszóét ahol külön opampok vannak mindkét kimenetre, +BBE hangzás stb. A mindkét oldalont nem értem, arra gondolsz, hogy jó e a sztereó hangzás? Szerintem igen.
Egyedül a hátlap ami nem túl ügyes megoldás.
-
milestone
tag
válasz
milestone #37574 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Az eddigi 2 készülék nyomán az a benyomásom, hogy a kínaiak elkezdtek (elég) jó telefonokat gyártani (ár/érték arányban mindenképpen), de az optimalizáció, finomhangolás az még elmarad, valahol kilóg a lóláb, olyan "nyers" összességében...Egyúttal kérdezném a tulajoktól, mivel a következő kiszemeltem a Newman K1: valóban gyors és pontos a GPS? Hangminőség rendben van (fülessel és anélkül)? Kijelző képe is szép, napfényben is olvasható?
-
milestone
tag
válasz
milestone #32859 üzenetére
Hetek óta törpölök, hogy mit, honnan rendeljek, így most hirtelen felindulásból megrendeltem a geekbuying-ról a Cubot A6589s-t. Rákerestem, különösebben nem szidta senki (1 személy jelezte, hogy elakadt kissé a rendelése), így belevágtam.
A fekete [link]189$ volt (a fehér 210$ lett volna), nem volt szállítási felár, Paypal fee. Volt egy opcionális 2$ biztosítási díj, azt kértem, ezen ne múljon.
Első rendelésem volt, paypal fiókot is most nyitottam (érdekes, az nyitáskor levont kb 1$-t...).
Majd beszámolok.
Köszönöm az eddigi segítséget. -
turbulencia8
őstag
válasz
milestone #31779 üzenetére
Szerintem nem valótlan, egyik kolléga leírta korábban az ekvivalens Star készülék (N9589?) akkujának befoglaló méreteit. Szerintem vastagságban 0,5 mm-ert tévedhetett, és akkor a saját akkumból kiindulva kijön kb. a 3600 mAh. Az akkuidőt én is nagyon fontosnak tartom, ha már nagy a teló, legyen benne korrekt akku.
-
sasa311
veterán
válasz
milestone #31712 üzenetére
"mennyire valós a ráírt kapacitás?"
2500
" gyártói szoftveres after sales support"
Totál felejtős, olyat keress, aminek közössége van itthon vagy xda-n. A ZOPO-n kívül én nem is tudok (bár ettől biztos volt) olyan gyártót, aki kicsit is rendszeresen adott volna ki hivatalos SW frissítéseket. Inkább ráhagyják a userre.
-
milestone
tag
válasz
milestone #29552 üzenetére
Továbbra is keresem az optimális telefont.
Mivel fontos a nagy akku, az első jelöltem a Star N9599 lenne. A pandawill szerint 3000-es az akku, a
cellphonemic.com szerint 3800mAh. Melyik a reális, ill. mennyire valós a ráírt kapacitás?
A Star másodvonalbeli gyártó mondjuk a Zopo-hoz viszonyítva?
További jelöltjeim: Zopo ZP950+, THL W7+, Caesar A9800, esetleg Goophone i9.
Érdemesebb esetleg kicsit többet kiadni és márkásabbat venni? Melyik számít annak, Zopo, Thl?
Fontos lenne (fenntartva a hivatkozott hsz-ben szereplő szempontokat) a gyártói szoftveres after sales support (szépen magyarosan), gondolok pl. a szoftverfrissítésre.
A limitet felemeltem 250$-ra.
Mit javasoltok? -
sasa311
veterán
válasz
milestone #29556 üzenetére
1 GB RAM (2 jobb lenne
jó GPS-, wifi vételi érzékenység (fontos) - Ez ált. egy nagyon kritikus pontja a kínai telefonoknak. Pont azért, mert a JÓ relatív. Én úgy mondanám, hogy a jobb márkáknál használható a GPS, de még mindig elmarad egy 50$-os sima Media Marktos autónavitól.
megbízható működés (min. 1 évre tervezem) - mivel 2 hónapja létezik a platform ezt még tippelni sem lehet
nagy (3000+) akkukapacitás, hosszú készenlét (min. reggeltől éjfélig) - napi kb 2 óra GPS + 2-3 óra kijelző (net), kevés beszéd mellett - Ez kb. a legnagyobb kizáró oka a 200$-os limitben -
Fandango
veterán
válasz
milestone #29556 üzenetére
Szerintem kezd azzal, hogy ezen az oldalon szepen elkezded a neked megfelelo opciokkal szukiteni a valasztekot es meglatod, hogy mit kapsz es mennyiert. En is igy jutottam el a kivalasztott keszulekig, csak masik oldalrol rendeltem meg.
-
Švejk
őstag
válasz
milestone #29552 üzenetére
Van bőven. Például rögtön az iOcean X7. Szögletes, szép, meg minden. Annyi baja van csupán hogy kissé drága. A Goophone i9 is jó lehet neked, ez belefér 200$-be is, szerintem szép is.
Az a baj, hogy a kínaiak közt rohadt sok a Samu replika. Pedig ez a szappantartó-design nem érdemli meg a másolást. -
gipsztigris
addikt
válasz
milestone #27327 üzenetére
Nos! Concorde SmartTab 5700 rövid szubjektív vélemény.
Hardveresen meg vagyok vele elégedve, bár hozzáteszem nincs összehasonlítási alapom más MTK 6589-es processzoros telefonnal.
Qrva jó telefon, két nap aktív babrálás, játék és egyebek után egyszer sem tudtam akadásra bírni, de nekem nagy.
Ez szerintem öltönyös és (vagy) táskás embernek való, akinek a zakója zsebe kellően nagy egy 83x158 mm-es telefonhoz. Nem találtam a ruhatáram között olyan általános mindennapi utcai öltözéket amelyiknek a zsebébe be tudtam volna tenni. Szerintem vagy öltöny, vagy táska....és mindenképp egy BT füles.- 3600 mAh-ás akkumulátor, üzemidő tekintetében erős egy nap, aktív használat mellett. Ebben benne volt nagyon sok játék, videó (youtube), navigáció (töltő nélkül), és rengeteg böngészés. Wi-Fi és BT bekapcsolva.
- Kijelző IPS 1280x720-as felbontással. Fényerő lehetne erősebb egy picit, de napfényben azért a látható kategóriában van.
- Antutu 12636 pont!
- Összeszerelés teljesen rendben van, az eleje fém, vagy nagyon jó fémes hatást keltő műanyag. Ezt még nem mertem kapargatni. :-) A hátulja nagyon sima lakkozott fémhatású műanyag.
- GPS jobb, mint vártam! Semmi GLONASS, semmi extra, de lakáson belül is gyorsan fog jelet, nem dobja el, és olyan nyomvonalat rögzítettem vele, hogy vonalzóval sem lehetne egyenesebb vonalat húzni. :-)
Fényképek sokkal jobb minőségűek (elsősorban a színhűségre gondolok) mint a ZTE V970 képei. Autós fejegység bluetooth moduljához azonnal kapcsolódik, nem recseg még média lejátszáskor sem, nem szakad meg a kapcsolat. Kb. tíz méterre vitte el a gyerekem a telefont az autótól mikor elkezdett szakadozni BT kihangosítás mellet.A GPS sokkal, de sokkal jobban teljesített mint azt vártam. Az alábbi nyomvonal mentés mindent elárul a pontosságáról. Tessék nyugodtan nagyítani, és nézni nagyokat!
A hárombetűs népszerű navigációs program gond nélkül fut a telefonon, mellékesen a nyomvonalat is azzal rögzítettem.Röviden ennyit tudok írni hirtelen, ha kérdés van este még gépnél leszek.
-
gipsztigris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest