- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
-
-
fotosjani
aktív tag
válasz
somogy #18410 üzenetére
Szia somogy!
Én is pont így jártam, most hogy írtad leellenőriztem és valami gubanc van nálam is a root körül.
Bin4ry-val végeztem a rootolást és minden jól ment a Root Check és a Root Checker is azt írja hogy minden rendben. A system mappában tudok is cserélgetni csak ép a jogosultságokat nem tudom megadni a fájloknak.
Mielőtt tovább lépnék ezt meg kell oldanom.
Köszi a linket lehet megpróbálom, de valami tartós megoldás jobb lenne.Köszi Xabi78
Esetleg CWM nélkül meg tudom csinálni? Még nem találtam G2L 512Mb-ra biztos forrásból CWM-re.
G2-böl van egy jó pár típus és nem nagyon írják mellé hogy konkrétan melyikhez való.
Vagy lehet veszélyes nélküle?
Kezdő amatőr vagyok még androidban, még a Root-olást sem tudtam tökéletesen elvégezni
A második bekezdésben amit írsz még egyelőre magas de rákeresek és olvasgatokhátha előrébb jutok.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
somogy #12538 üzenetére
A fájlod neve a kép szerint: N002update_23587-T12.ZIP.zip azaz kétszer van a zip kiterjesztés benne. Nevezd át erre: N002update_23587-T12.zip azaz a.nagybetűs .ZIP legyen törölve belőle. Persze lehet, hogy semmit nem ér, de nem minden rendszer csípi a dupla és a nagybetűs kiterjesztést.
Ha nem segít nézegesd ezeket
Egyik helyen azt írják törölni kell a zip-ben lévő /META-INF/com/google/android/updater-script fájl első sorát ami nálad kb így néz ki:
assert(getprop("ro.product.device") == "NEO_N002" || getprop("ro.build.product") == "NEO_N002");De legyen full mentésed meg egyebek, hogy ha nem jön össze a dolog vissza tudd állítani
-
bertokl
tag
válasz
somogy #12275 üzenetére
Szia!
Én még előtted, 10-én rendeltem az aliexpressen, szintén a lightake-től, gondolván, hogy majd sz 5$ kuponnal jól járok. Azóta kaptam ugyan egy nyomonkövetési számot, ami szerint a szingapúri posta hozza, de több mint egy hete csak annyit ír a singpost oldala, hogy "INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)".
Megpróbáltam a quantiumaspac.com oldalán utánanézni, ott azt mutatja, hogy feladtak ugyan valamit, még a nevemet is írja, viszont még mindig Hongkongban van. Ráadásul a csomag tömegének 0,19-et írnak, bizonyára ez kg-ban megadott, amit keveslek, különösen, hogy még pluszban egy műanyag hátlapot is fizettem, a rendelési oldalon viszont csak a csomagra 0,4kg-ot írnak, kezdek kicsit aggódni.Mielőtt írnék az eladónak, szeretnélek megkérni, hogy - akár privátban - írj le egy pár dolgot a rendelésedről. Pl., hogy a nyomonkövetési szám szintén RQ.......SG volt-e, tömegnek, értéknek mennyi volt ráírva, hol tudtad nyomon követni.
Előre is köszönöm, a többiektől elnézést az off-ért.
-
acelos
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest