- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTKDroidtools megoldott mindent, csak next-eket kelltt nyomkodnom kb.
Akkor csináltattál vele recovery-t is és a kernek-patch-et is engedted neki?
Ezeket én még sosem engedtem meg neki, mert nem tudom hogy mit csinál.
(Majd egyszer kipróbálom)Elég sok minden nem működik
Ez elég tág fogalom.A belső SD nem minden esetbe sérül meg. Van olyan telefon ahol igen, van ahol nem. Lenovo A820-on, amelyiken Lenovo-based ROM van, ott ez jellemző.
-
Ez a gyári reco.
Ha MTK-s a dolog, akkor viszonylag könnyen lehet rá hegeszteni cwm-met.
Először is teljes mentés MTKDroidtools-zal.
Azzal még meg is lehet root-olni.
Aztán mehet fel a mobileuncletools, amivel meg a recovery-t lehet feltenni.
Aztán CWM-ből az aktuális rendszer mentése.
Aztán mehet a googleapps CWM-ből.Persze recovery-t lehet feltenni flashtool-lal is, ahhoz viszont kell a scatter file, amit megintcsak MTKDroidtools-zal lehet készíteni (vagy a /proc/dumchar_info fájl adataiból kiszámolni
)
-
RVR400
veterán
Google Apps letöltés Androidverziónak megfelelőt tölts le, és CWM-ből telepítheted.
-
Dot
őstag
E leírás alapján sikerült elvileg root-olnom. Szeretnék rá ply áruházat telepíteni. Hogyan/honnan töltsek le?
Innen töltöttem le "Play áruház (Play store) 4.4.21" ezt, de nem indul el, előjön a fehér ablak, fen kiírja, hogy play, de kapásból bezárul.Erre(#54074) én is kíváncsi leszek, mert egy másik havernak ilyen telója van.
-
-
Mercutio_
félisten
Van saját topicja a V970-nek ott gyorsabban kapsz választ.
-
smilecat
aktív tag
-
mikrofon
veterán
Melyik boltból rendelted?
Szerintem kérdezz rá náluk, hogy biztos jó-e a szám mert a dhl oldalán nem jelenik meg.....
dhl-nél központi vonalkód leolvasásos rendszer működik, tehát amikor leolvasság egy állomáson pl. feladáskor, akkor megjelenik a rendszerben. Mondjuk én azt figyeltem meg, hogy az online, nyomkövetés, csak minden nap reggel frissült és akkor került bele az előző napi esemény. Lehet holnap már a tiéd is benne lesz és azt látod MO-n van -
ÁrPi2
senior tag
Felmerült bennem is hogy HA lesz Mo.-n a ZTE Grand X IN -nek valamiféle hivatalos gari szervize,
akkor azok ezt a "Grand X MTK6577"-t (a v970)is bevállalnák(-é) szervizelésre!! (Néha ez is elég egy hardwerproblémánál..)
Lehet. De azért hogy a "garancia" jogfogalmába is belevonható lenne egy amúgy kínából rendelt (zte)teló, no azt én nem tartom most valószínűnek, de szuper lenne.
-
feca81
aktív tag
ugyanígy jártam. Délelőtt online supportot el kell kapni, és paypal dispute-ot indítani. Kérni vissza a pénzt azonnal. Ha elkezd ködösíteni, vagy 1-2 napon belül nincs változás, akkor beszigorítani, és claim-mel fenyegetni. Nekem ez bevált. 2 nap alatt visszaküldték a pénzt.
-
ÁrPi2
senior tag
ZTE U950
A képernyőfelbontásáról ellentmondásos ez a két forrás:
Mobilarénás srácok (AnDante) közlésében bízok:
"az előzetes információk szerint 540 x 960 képpontos panelre lehet számítani"EZ szimpatikusabb is lenne nekem.
A micgadget.com viszont kisebbet ír:
"the down side is, it only comes with a 4.3-inch display with 800×480 resolution."Hol a tutibb infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest