Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó
üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos tv-boxhoz van valamij ó launcher? Kicsi és gyors kellene, meg jó lenne, ha a parancsikonokat mappába lehetne rendezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos telefonra tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene. Csak wifis megoldás jó, mert a tv-boxban nincs bt, az usb-set meg nem tudja kezelni. Olyasmi kellene nekem, mint a "tablet remote" nevű program, csak wifivel. Pár hónapja olvastam valahol erről egy cikket, csak nem találom.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyan programot , amivel wifis nyomtatóra lehet küldeni fényképet, dokumentumot, stb.-t? Egy Epson sx420w-re akarnám küldeni, de csak összevissza karakterek jelennek meg... (Printbot-ot próbáltam, az sajnos pont ezt a típust nem támogatja.)
Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest