Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó
üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos tv-boxhoz van valamij ó launcher? Kicsi és gyors kellene, meg jó lenne, ha a parancsikonokat mappába lehetne rendezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos telefonra tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene. Csak wifis megoldás jó, mert a tv-boxban nincs bt, az usb-set meg nem tudja kezelni. Olyasmi kellene nekem, mint a "tablet remote" nevű program, csak wifivel. Pár hónapja olvastam valahol erről egy cikket, csak nem találom.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyan programot , amivel wifis nyomtatóra lehet küldeni fényképet, dokumentumot, stb.-t? Egy Epson sx420w-re akarnám küldeni, de csak összevissza karakterek jelennek meg... (Printbot-ot próbáltam, az sajnos pont ezt a típust nem támogatja.)
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 240 millió PC-t küldhet a szeméttelepre a Windows 10 támogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- BMW topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi