- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni #45701 üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake #45595 üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó #45567 üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos tv-boxhoz van valamij ó launcher? Kicsi és gyors kellene, meg jó lenne, ha a parancsikonokat mappába lehetne rendezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos telefonra tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene. Csak wifis megoldás jó, mert a tv-boxban nincs bt, az usb-set meg nem tudja kezelni. Olyasmi kellene nekem, mint a "tablet remote" nevű program, csak wifivel. Pár hónapja olvastam valahol erről egy cikket, csak nem találom.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyan programot , amivel wifis nyomtatóra lehet küldeni fényképet, dokumentumot, stb.-t? Egy Epson sx420w-re akarnám küldeni, de csak összevissza karakterek jelennek meg... (Printbot-ot próbáltam, az sajnos pont ezt a típust nem támogatja.)
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest