- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Feltettem az Extended Controls nevű appot, most törölni szeretném, de nem engedi, nem tudok az eltávolítás ikonra "kattintani", és a system/app-ban sem találom.
Akkor hol van? Hogy tudnám levakarni? Újrahúzni nem szeretném.
Xperia Mini, gyári 4.0.4 rom.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű emlékeztető appot keresek, nézegettem itt is a topikban és a playen is, de semmi érdemlegeset nem találtam, ezeket kellene tudnia:
- Normális kinézet
- Könnyű kezelhetőség
- Egy emlékeztetőhöz több időpont egy héten, és ezt minden héten ismételje
- Írja is ki, hogy mire emlékeztet (ezért is váltanám le az Alarm Clock-ot)
- Választható hangjelzés, akár saját hanggal.Kb. ezeket kellene tudnia, én nem találtam eddig semmi normálisat, valakinek hátha van egy bevált app. erre a célra.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik valami ehhez hasonló,ilyen nagy méretű időjárás widget? Csak a felhő/nap/hold kellene + hőmérséklet, semmi csicsa!
Köszi.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan alkalmazás, amivel álló képet is be tudok állítani teljes méretben háttérképnek, nem csak egy részletet belőle, ami egy fektetett téglalap és levág a tetejéből és az aljából is?
-
Balázs1621
senior tag
Ezt a gömb animációt az app drawerben hol kell beállítani? Nem látom sehol.
-
Balázs1621
senior tag
Valakinek volt már olyan gondja a WidgetLockerrel, hogy ha újraindítja a telefont, akkor eltűnik minden widget, amit a zárképernyőre tett ki? Csak a csúszka marad ott.. Mi lehet a gond?
-
Balázs1621
senior tag
Melyik alkalmazással lehet az akku használatát monitorozni? Olyan kellene, amelyik azt mutatja, hogy épp melyik app. meríti/merítette nagyon, ha van ilyen.
-
Balázs1621
senior tag
A gyári e-mail kliensnél hogy kell beállítani a kimenő szervert freemail-es accounttal? Semmit nem hajlandó elfogadni...
-
Balázs1621
senior tag
Van valami program, amivel a statusbar-ba kilehet tenni wifi, gps, stb. ki-be kapcsolót?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan program, amivel a telefonban lévő szenzorokat ki tudom kapcsolni? Ilyenekre gondoltam, hogy iránytű, cpu hőmérséklet, g-sensor..
Vagy rootolt telefonnál meglehet oldani, hogy ne figyelje a cpu hőmérsékletét?
-
Balázs1621
senior tag
Nagyon jó app, használatával egyszerűen lehet betűtípust cserélni.
Csak rootolt telefonokon működik! -
Balázs1621
senior tag
Üdv, ADW Launchert használ valaki? Hogy kell beállítani, hogy a menüben vízszintesen ne csak négy ikont mutasson, hanem ötöt?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest