- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
delbarta #15708 üzenetére
És szerinted a kliensek vagy a szolgáltatók miatt vannak nagyobb eltérések a hangminőségben?
Csak mert felraktam végre egy olyan romot amiben megy alapból a VOIP, hogy legalább ez a változó kiessen a tesztelés során, mert én is olvastam pár helyen, hogy jobb mint bármilyen külön program.
Szolgáltatók közül viszont kettő van csak, amiknek szerintem érdemes a magyar mobilpercdíjaival foglalkozni, a Voipcheap, és az Easyvoip, mindkettő 10 forint körül, csak velük meg nem merek bepróbálkozni, főleg hogy VOIP-os témával foglalkozó magyar fórumot sem találtam az egész tetves neten, pedig nem egy órát töltöttem el a keresésükkel. Vagy rég kihaltak már, vagy nem foglalkoznak mobilos témakörrel. :-(
Valakinek nincs ötlete esetleg hol olvashatnék hiteles infókat a témában, ahol hozzá is lehet szólni?(#15721) S. Szabi
Én is kipróbáltam elég sok lock screen kiiktató programot, sajnos mind hibás, most épp Widgetsoidot használok többek között erre is, de azt is kapcsolgatni kell néha, mert nem képes sokáig megtartani a beállítást. Sajnos nem tudok segíteni érdemben, ez egy szar téma.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest