- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
battag
aktív tag
válasz
tomiee85 #2236 üzenetére
Sziasztok!
Én is olyan torrent klienst keresnék, amivel közvetlen a telóra tudok tölteni, tehát nem távoli vezérlő.
Az aBTC-t már próbáltam, az amellett, hogy fizetős, nekem egyáltalán nem működött, konkrétan, nem töltött le semmit.Ingyenes kéne.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.:
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomiee85 #2744 üzenetére
A handcent sms-re nem létezik magyar verzió, pedig a magyarosítás nem nehéz dolog; főleg hogy angol nyelvtudás sem kell hozzá. Anno a piros robotos task killert én magyarosítottam - azért olyan béna néhol a megfogalmazás benne.
Mindenesetre pár hónapja ketten is írtunk a handcent fejlesztőinek, de nem válaszoltak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomiee85 #2173 üzenetére
Fizetős. Ezt könnyen lehet ellenőrizni, ha beírjuk a keresőbe a program nevét a http://www.appbrain.com/ oldalon.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest