- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Olyan kérdésem volna, hogy tudtok olyan programot mondani nekem (akár tabletre is), amivel dalszövegeket és akkordokat tudok használni?
Gondolok itt arra, hogy vannak dalszövegek akkordokkal és a programon belül listát készíteni (dalonként lapozható legyen), új dalszöveget beírni, szerkeszteni, akkordozni... ilyen programot keresek nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hippo
aktív tag
Srácok!
Ha vásárolok fizetős alkalmazást marketről és netalán újratelepítek bármilyen romot, akkor ezeket az alkalmazásokat nem kell ismét megvásárolnom, hanem a gmail-es accountom megjegyzi ezeket igaz?
-
Hippo
aktív tag
Srácok segítsetek nekem!
Hol tudom beállítani azt, hogy egy kapcsolathoz a telefonkönyvben hozzárendelek egy mp3 fájlt csengőhangnak? -
Hippo
aktív tag
HD és avi (divx, xvid) filmeket milyen lejátszóval tudnék megnézni a Desire telómon?
-
Hippo
aktív tag
Korábban valaki már írta, csak elfelejtettem a program nevét..
Olyan programra lenne szükségem, ami 360fokos fényképet készít nekem..
Kérlek segítsetek ebben!
-
Hippo
aktív tag
Hardware reset hol van a telefonon?
Az a helyzet, hogy a legutóbbi telepítésem után a telóm szoftvere meghalt kb...
Ezt írja ki:
A(z) Főoldal képernyő alkalmazás com.sonyericsson.homescreen folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
Szóval, remélem nem öltem meg végleg a telóm. Hiába indítom újra, betöltés után egyből ez fogad.. még le se tudnám így törölni a legutóbb feltelepített progit.
Help! -
Hippo
aktív tag
Az a helyzet, hogy market-en is megtaláltam végre, de viszont nem tölti le.. Lehet megint szarakodik a Market? BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz alkalmazást market-en kívül máshol le se tudom tölteni? :/
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy magyar nyelvű teljes bibliára androidra. Tudtok esetleg segíteni ebben?
-
Hippo
aktív tag
-
Hippo
aktív tag
Srácok, kérdeznék valamit...
Ndrive10-nél találtam neten egy ilyesmit: NDrive 3D Photo Maps TELJES ROMÁNIÁHOZ
Érdekelne hogy Magyarországhoz van ilyen esetleg?
-
Hippo
aktív tag
Magyar epub könyveket honnan tudnék letölteni, legjobb lenne ingyen természetesen. Ilyen is érdekelne, mint a biblia pl..
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest