- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Van ez a SPB Shell 3d program. Megér szerintetek 3240 pénzt? mire lehet pontosan használni?
-
jozsi252
veterán
Közben megtaláltam ezt TeamViewer Free nevű progit ami ingyé van. Véleményt tudtok róla mondani? használja valaki?
-
jozsi252
veterán
köszi ez télleg nagyon jó program. annyi lenen hogyha adok hozzá profilt és azon belül rámegyek hogy esemény akkor ottvan hogy csengés változatlan meg stb stb ezek mik pontosan?
randras: Szóval akkor csak annyi kell hogy pl gmailes fiókom társítva van a markethez, ( elis felejtettem de a marketbe elsőnek csak úgy lehet belépni hogyha társítom 1 fiókhoz ugye? ) és ha pl lesz törlök telefonról mindent, majd következő belépésnél beállítom markethez a gmailes fiókom és egyből érzékeli hogy az adott appot megvásároltam és egyből leis lehet tölten?
-
jozsi252
veterán
Tudtok olyan progit amin belehet állítani hogy pl este x órától legyen némán a telefon akkor reggel x órától megint álljon vissza eredeti állapotba tehát ne rezgőn legyen a telefon? Ilyen appra lenne szükségem. köszönöm
-
jozsi252
veterán
válasz
dokee78 #21037 üzenetére
Igen tudom köszi
a linked nem teljesen jó.
Illetve keresek még widget lock appot. Elvileg ilyen progik arra vannak hogyha megnyomom a home gombot kiírja hogy feloldás üveg végigsimításával majd elhúzom és tudom a telefont használni.
Vannak még különböző programok amikkel ezt testrelehet szabni?
Tehát pl olyan mint ami ebbe a videóba van 0:21 nél? [link]
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21033 üzenetére
Teljesen sima ébresztést állítok be, ismétlődés nélkül, és nem a legközelebbi 5:40 kor ébreszt. Szóval S-nél így van. De akkor legalább mostmár érted hogy ez a problema, de felraktam amit dokee78 linkelt az úgy ébreszt ahogy kell.
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21030 üzenetére
Előző romnál ami volt fent, beállítottam hogy 5:40 és egyből ébresztett másnap reggel. itt beállítom hogy 5:40 akkor még bekell állítanom hogy holnap ébresszen 5:40 kor. Tehát autómatán nem állítja be magának hogy az 5:40 az a legközelebbi 5:40 es időpont legyen.
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21028 üzenetére
Beállítom hogy ébresszen 5:40 kor akkor 1 hét múlva ébreszt 5:40 kor azon a napon amelyik épp a beállítás időpontjába van.
Tehát most 19:33 kor beállítom hogy 5:40 kor ébresszen akkor nem a következő reggel ébresezt 5:40kor hanem 1 hét múlva pénteken 5:40 kor.
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21022 üzenetére
Rettentő módon zavar hogy a beépítettbe külön bekell állítani hogy melyik nap ébresszen. Tehát tegyük fel most beállítom hogy reggel ébresszen pl 5:40 akkor ha nem állítom be a szombatot akkor 1 hét múlva 5:40 kor ébreszt. ez nagyon zavaró.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék kérni kis segítséget, mégpedig ébresztőóra programot keresek galaxy s-re. Mert a gyári nagyon gagyi. Jól testrelehessen szabni.
Valamint tudtok olyat amivel a telefonnak lehet testreszabni az üzemmódját? pl hogy este magától legyen némán x órától akkor pl reggel általános üzemmódba legyen.
köszönöm előre is.
-
jozsi252
veterán
válasz
Hooper #10670 üzenetére
Gépen VLC-t megnyitod Eszközök - - > Beállítások - - > lent beállítások megjelenítése mind - -> Kezelőfelület - -> Elsődleges felületek - - > HTTP távirányítási felület ennyi leokézod, telón megnyitod vlc remote-t menü Settings - -> Add VLC server beírod a géped ip-jét a hálózati ip-t majd ezekután a portot úgyhagyod amennyit kiír.
Ennyi lenne naggyából, épp ma nézegettem így filmeket hogy telóval irányítottam.
-
jozsi252
veterán
Van olyan program szerintetek hogy a telóval tudjam vezérelni a szgépemet? galaxy s -em van 2.2.1 szoft van rajta.
Azt tudom hogy van VLC-hez ilyen kis app hogy wifin tudom vezérelni a telón keresztül a szgépen futó vlc lejátszót. De lehetne olyat hogy a szgépet tudjam vezérelni?
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Van kismillió zeneletöltő progi appbrainen, ti melyiket ajánlanátok melyik a legjobb? Amúgy a progi honnan tölti le ezeket a zenéket?
upadte: közben ráakadtam a Free Music Download jónak néz ki, nagyon sok zene van fent, márcsak az érdekel hogy ezeket honnan tölti le? nemkaphatok be valami ezekről a sokmillió linkről valami káros filet?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged