Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás:
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest