- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR #3234 üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás:
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mobil flották
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest