- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
jozsi252 #21160 üzenetére
TV-t használok én is, teljesen jó progi (tanításnál a kölykök csak néztek, hogy mi a rossebet csinálok én hátulról, és hogy mozog a kurzor, pedig csak a tab volt nálam...
) Nem a teljes képernyőt látom ugyan, mert a felbontás a monitoron/projektoron nagyobb, de ahogy húzom az ujjamat, megy a kép is!
-
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21074 üzenetére
Ha vmit válozatlanon hagysz, akkor a rendszeredben aktuális állapotot hagyja. Pl: Alapállapotban rezeg is a telefonod, meg szól is ha hívnak. Erre te csinálsz egy eseményt, mondjuk beállítod hogy néma, semmi mást, akkor attól még rezegni fog, mivel azt változatlanul hagytad. De beállíthatod úgy is, hogy ilyenkor pl. csak a csengésre rezegjen másra ne, vagy csak az üzenetekre... Mindent tudsz külön külön állítani, ha ráböksz.
De a lényeg, hogy a változatlan mindig az eredeti állapotra vonatkozik. -
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21068 üzenetére
Van egy kisméretű, Timeriffic nevű app, ha gondolod, nézd meg ezt is. Ötöde a Juice méretéhez képest, és ilyemikre pont jó (persze gondolom vmivel kevesebbet is tud). Én pl. repülőmódba tetetem vele minden éjjel a telefont, reggel meg ki.
-
bigsee
addikt
válasz
jozsi252 #21063 üzenetére
Nem lehet, próbáltuk mi is, az appot újra lehet indítani, de a gyári clock nincsen benne... szerk.: sztem root/root explorer és meg is van oldva
biztos kering valahol a neten gyári clock/alarm...
Jericho #21064: Nem tudom, de kollega nemrég frissítetett 2.2-re. majd megkérdezem, de mintha már az alap (2.1) is ilyen lett volna
-
randras
veterán
válasz
jozsi252 #21070 üzenetére
Vásárlás után 20 perced van visszakapni a pénzt egy gombnyomással, indoklás nélkül. A megvásárolt appok mindig megmaradnak társítva a fiókodhoz, de automatikusan letöltődni hard reset/rendszer frissítés után csak akkor fog, hogyha az előző rendszereden fel volt telepítve. Ha nem, akkoris eléred ingyen, csak manuálisan kell felrakni.
-
randras
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jozsi252 #21027 üzenetére
Tényleg nem értem. Mármint azt, amit most írtál.
Ha beállítod, hogy ébresszen 5:40-kor, akkor holnap 5:40-kor ébreszt.
Azt nem értem, hogy miért baj, hogy ha nem állítod be a szombatot, akkor, akkor nem ébreszt szombaton. Én valahogy úgy vagyok a dolgokkal, hogyha nem állítom be, hogy pénteken ébresszen, akkor örülök, hogy nem ébreszt pénteken, hiszen akar a rák minden nap 5:40-kor kelni, amikor nincs rá szükségem.
Tehát van egy javaslatom: ha fel akarsz kelni szombaton, akkor állítsd be az ébresztést szombatra. Azonban, ha nem szeretnél fel kelni, ne állítsd be.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged