Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok két kérdésem volna. 1:Mi az Alcatel telepítő progija, vagyis Pc-vel szeretném szinkronizálni. 2: Fényképző hangját hogy lehet levenni? Köszönöm!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok akinek Desireje van, ha tud segítsen! Hogy kell a 2.2 rendszeren az appokat a memókarira telepíteni? Mert állitolag 2.2-el lehet, köszi eőre!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm! Helló uraim erre még nem kaptam sgítséget, avagy tinektek sem megy? A dvx player csak demó, az egészet hol kell letőlteni? Köszi előre!
-
pusihusi
addikt
http://www.megafile.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=67 Sziasztok ha ehhez tudtok opp.renszer frissitést, vagy valami mást! Köszi
-
pusihusi
addikt
Oké megvan a Player, de még az Opp. rendszer frissitést még nnem tudtam megoldani! Köszi
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm!
Aktív témák
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest