- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok két kérdésem volna. 1:Mi az Alcatel telepítő progija, vagyis Pc-vel szeretném szinkronizálni. 2: Fényképző hangját hogy lehet levenni? Köszönöm!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok akinek Desireje van, ha tud segítsen! Hogy kell a 2.2 rendszeren az appokat a memókarira telepíteni? Mert állitolag 2.2-el lehet, köszi eőre!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm! Helló uraim erre még nem kaptam sgítséget, avagy tinektek sem megy? A dvx player csak demó, az egészet hol kell letőlteni? Köszi előre!
-
pusihusi
addikt
http://www.megafile.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=67 Sziasztok ha ehhez tudtok opp.renszer frissitést, vagy valami mást! Köszi
-
pusihusi
addikt
Oké megvan a Player, de még az Opp. rendszer frissitést még nnem tudtam megoldani! Köszi
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm!
Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest