Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás:
Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest