- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
thekozs
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap vettem egy gyárilag független vadiúj galaxy mini-t. Bekapcsolta az automata elforgatást, és egy darabig szépen forgott amikor forgattam a telefont, de estére meghülyült, mert mindenhol el tudom forgatni (játék, képek netezés, néhány almenüben) De a főképernyőn, és a menükben nem fordul el a képernyő, akármennyire rázom. software reset, újretelepítés, akksi kiszed amikor bekapcsolva van, minden megpróbáltam, de csak nem akar elfordulni a főmenüben. valaki tud valami megoldást?
-
Sanci789
aktív tag
Mitől tűnhettek el tök random játékok meg programok? Értem ez alatt azt, hogy egyszer csak a semmitől csomó ikonom szürke lett, le is törlődtek. Rom baki? Van megoldás, h visszaálljanak?
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kéne, iDisplay nem akar működni játék ala win 7 x64-en, mióta felraktam a 12.1-es catalyst-ot. Teljes képernyőre váltáskor a kütyü képe feketére vált, kikapcsol. Amint kilépek a játékból, visszakapcsol.
Van erre vmi ötletetek? Pont játék mellé használnám... -
frensys
tag
válasz
jano_77 #31165 üzenetére
hiába nem hinnétek el,csak fontos programok vannak szinte amik hasznosak,wifi-pc program,uninstaller meg filekezelők stb.de vannak játékok is meg egyéb,viszont mind fontos,a telóba még egy rohadt jegyzettömb sincs amibe irni tudnék feljegyezni magamnak mit kell venni vagy csinálni elintézendő dolgok stb.,azt is úgy kellett leszednem egyet ami 4 mb volt kb. ezek mind mind a hülye telefon belső tárhelyébe mennek szinte,amit tudtam átpakoltam viszont sd-re,játékok pár program amit csak engedett,de ez tényleg már röhej hogy nincs hely 20 mb szabad van és ugat hogy nincs hely.....áááá...
Amúgy sima gyári 2.3.3 van lg optimus one telefonom van,kernel 2.6.35.10
szoftver pedig v20g
-
frensys
tag
Most legújabban az idegesit hogy állandóan elfogy a belső tárhely,mindig jelzi hogy kevés a hely,de már könyörgöm semmit nem tudok letörölni mert minden fontos,jegyzettömb,időjárás jelentő+fontos alkalmazások,amit persze nem tud átrakni a rohadt sd-re,a játékok fele meg a programok fele ment csak át oda,a többit a belső tárhelyre teszi,már nagyon elegem van hogy nem tudom használni a telefont mert mindig kevés a hely és telepiteni se már rá szinte..
Kérdés:A gmailt megcsináltam telómon..hogyha lejöt kb.200 levél akkor ezek foglalják a belső tárhelyet? Mert akkor letörlöm a leveleket a francba elolvasás után,ha sok helyet foglal,szerintetek?
THANKS!!!!!
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
[]Minecraft
ez nálam működik csak valamiért 1-2 játék indítás után nem tudok elmozdulni az adott helyről az miért van? -
-
-
F-ECT$
titán
válasz
RootRulez #30866 üzenetére
Az eredeti sztoriban 462 kacsa van + 31 achievement. Ezek mind megvannak.
Ez úgy jött ki, hogy az eredeti játékhoz megjött a "Streched Thin" nevű új "világ" december 20 körül. (Ez a lufis.)
Viszont azóta ismét jött egy update 1-2 napja, és ingame meg tudod venni a "Cranky's story"-t, ez hozza a már említett újabb 132 kacsás részt.
-
Anulu79
addikt
Tudtok ajánlani valami jóféle játékot amivel tudok mással is játszani bluetooth-on?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó kis építős/fejlesztős/esetleg támadós vagy valami interakciós stratégiai játékot? Gondolok olyanra, mint pl. PC-n az Age of Empires.
Oké, hogy mobilra nem lesz ilyen összetett dolog, de próbáltam kettőt is: Tiny Village és My Country. Ezek olyan lassúak, így unalmasak, hogy nem igaz. A telepítés után 20 perc alatt felépíted, megcsinálod, amit tudsz, majd órákat kell várnod, hogy kész legyen egy küldetés vagy egy építkezés, és ezalatt nem tudsz csinálni semmit. Persze lehet gyorsítani a dolgot, ha VALÓDI pénzzel veszel plusz cuccokat. A TV esetében pl. most 4 db 8 órás küldetéssel fog majd annyi pénz gyűjteni, hogy a következő fejlesztést megcsinálhassam, pedig tegnap este telepítettem. Őrület!
AoE-ben is várni kell egy-egy építkezésre, gyűjtésre, de közben tudsz csinálni mást, itt meg vagy bámulod a képernyőt, vagy kilépsz, és órák múlva visszatérsz...
-
VD
őstag
Anomaly Warzone Earth HD
Fizetős!
Tower Offense játék. Az idegenek által telepített tornyokat kell szétlőni. Mi állítjuk össze a támadó csapatot a különböző harckocsikból. Harc közben is vehetünk újakat és fejleszthetjük a meglévőket. Menet közben bármikor módosítható az útvonal, plusz pár extrával támogathatóak a csapatok. (javítás, füstgránát, légicsapás, elterelés)
Letehetetlen!
És végre jól eltaláltak a nehézségi szintek is! A könnyű is ad kihívást, a legnehezebb fokozaton meg igazi agy és reflex torna! -
Sanci789
aktív tag
Mit kúrhattam el, ha se TB, se MyBackup nem rakta vissza a lementett adataimat? Felraktam új romot wipe-al, és egyik se volt képes visszarakni. Mindent egyesével kellett visszatelepíteni és még a játék mentéseim is elvesztek. De ugyebár még megvannak kimentett fájlok, vhogy visszatudom varázsolni a játék mentéseket? Meg alapból miért nem telepí tette őket vissza egyik se?
-
Sanci789
aktív tag
A ChainFire 3D-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem
1. Az Nvidia plugin csak az Nvidia logós játékokkal működik jól, vagy érdemes minden komolyabb 3D-s játékhoz hozzá csapni ezt?
2. Ez az nvidia plugin tartalmazza az MSAA-t?
2. A 3 plugin (nvidia, powervr, qualcomm) miben különbözik egymástól, melyik miben jobb?Köszi
-
válasz
Drenadar #30708 üzenetére
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta). Mivel itthon is, cégnél is van net, útközben (gyalog 10 perc a munkahelyem
) pont lesz*rom, hogy jön-e mailem vagy sem, akárcsak azt, hogy ír-e valaki valami hülyeséget iwiw-en. Bőven nem vagyok már az a generáció, amelyik csak iwiwen meg f*szbúkon képes egymással kommunikálni. Minek okostelefon? A játékok miatt, valamint GPS pótlékként (természetesen offline navival). Ha úgy tetszik, színtiszta hobbiból.
A telóm nem céges, tehát, ha azt akarnák, hogy elérhető legyek mailen (ami a távolságból, illetve a munkám jellegéből adódóan egyébként is felesleges), akkor a cég fizetné, tehát nekem mindegy lenne. Ha valamire kíváncsi a főnököm, s nem vagyok bent, felhív és kész
A céges wifi meg mindenkinek van.
Egyébként most, hogy X8 után Defy+-t vettem, jöttem rá, hogy egy normálisan megírt felület esetében semmi szükség mindenféle kretén kiegészítő alkalmazásokra, a gyárinak is illik tudnia: forgalomszámláló, sync over WiFi only beállítás, normális e-mail kliens, akku energiakímélés beállítások, stb.
-
Z0C!
őstag
válasz
Drenadar #30689 üzenetére
"ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer"
(sajna a Jehova vallás pont ez...amíg ház, illetve lagzi nincs addig szex sem.)
Elég tré lehet úgy 50-60.000s telefonnal lenni, hogy csak telefon meg sms, se net se játék mert internet kell) -
TRob1
veterán
Hááát, kb. annyit, hogy Tilos a Warez minden formája. Linkelés, segítség, kérés,... stb.
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" - PH alapelvek -
Fehércápa
aktív tag
Ajálnljatok nekem pár játékot please. Lehet lövöldözős is, azon belül egyszerű is, mint pl a Zombie Dash, és akár logikai mint a cute the rope vagy a Where. is my water. (Ez utóbbi nagy kedvenc) mindegy,hogy fizetős- vagy sem.
-
Ha egy játéknak (Shadow Guardian) van 3D és HD verziója, melyiket kell megvegyem a telefonomra (Defy+)? A 3D verzió használja a grafikus gyorsítót, tehát azt érdemes?
-
frensys
tag
akkor feladom,marad az összevissza zagyvaság alkalmazások játékok stb. 5 menü oldalon keresztül,bravo launcher bravo,mint egyik legjobb launcher azért ennyi elvárható lenne tőle,hogy mint ahogy a fő kinti oldalon is engedi egyesével hozzáadni aplicatio néven amiket kiakarunk rakni,hogy bent a menübe is engedje ugyanezt!
-
frensys
tag
Nincs is annál idegesitőbb,minthogy menübe belépve 5 oldalon keresztül ezer ikon összevissza,letöltöttek játékok alkalmazások stb. egyik gombnál van olyan lent megnyomva menüből hogy "sort" , de mint halottnak a csók,az ikonok jobbra balra huzogatása átcserélése sorrendbe rakása egyesével meg iszonyat hosszadalmas lenne,legalább lelehetne törölni az összes ikont 5 oldalon át és hozzáadni egyesével oldalanként sorrendbe amiket akarunk..pfff
-
sittes79
addikt
Hi,
Direkt honeycomb-hoz progikat tudtok? Valahol egy gyűjtemény, pl.
Játék ajánló is jó lenne
Köszi
-
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
-
frensys
tag
válasz
S e t h #29841 üzenetére
Én azért vettem ilyen telefont,mert szeretem élvezni azt a tudást kicsibe majdnem,amit otthon a számitógép elött tenném,tehát a rengeteg origramot cuccot játékot és elvarázsoló dolgokat mint livepapper meg időjárásjelentő stb.stb.stb.amik jól néznek ki vagy hasznosak,amitől jól érzem magam hogy ez mg az de jól néz ki vagy mennyire hasznos és hogy mikre tudom ez és ez programokkal használni a telefont,tehát élvezeti érték miatt is főleg.
-
frensys
tag
Rendben.én értek mindenkit...csak itt irták páran,hogy simán kibir igy megy úgy 2-3 napot,én meg röhögtem hogy mivan..?Ha alig használom..(kis hivás 15 perc,kis wifi fél óra,kis játék fél óra,kis zene 2 óra)Örülök ha 1 napot megy.De okés,kösz mindenkinek a segitséget!
-
frensys
tag
Tudom lehet hogy nem itt kéne kérdezni ezt..de most két választás van,vagy élvezzük fullosan a telót,teletesszük a belső memóriát és az SD kártyánkat is mindenféle fullos csiriviri programokkal..Aksifigyelők,Livepapperokkal,task manegerekkel,időjárásjelentő és hasonló futó folyamatokkal amik mind mind nagyon zabálják az aksit és estére ha alig használod a telót ezer százalék hogy lemeritik,vagy van a másik választás,megvonod magadtól eme szép csicsa dolgokat és amiket tudna még a teló,és a legfontosabb applikációkat használod,meg csak pár játékot amit letöltöttél,és semmi Livepapper meg társai,csak mezeien egy telód van ami a programjaid által amiket feltettél sokat tud,cserébe 2 napig kibirja.
Szóval ti melyiket választanátok?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, korábban már kérdeztem, de nem jött válasz, Scorched Earth-höz hasonló játékot tud valaki androidra? Amit lehet 1 mobilon ketten (v. többen) játszani? Armored strike nem jött be.
-
noxon
őstag
Hello!
Tudja valaki annak a ragacsos labdás ügyességi játék nevét? -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
kicsit komplikált lesz:
Régen PC-re (olyan 486-os időszakban) volt egy űrhajós játék oldalnézetes, menni kellett lőni meg fejleszteni lehetett az űrhajót. Sajnos a nevére nem emlékszem.
Ehhez nagyon hasonlót keresnék androidra
-
VD
őstag
Devils at the gate
[link]
Ingyenes
Tower Defense játék. -
megint én
őstag
Mondjatok PLS egy jó logikai játékot.... (ingyenest)
-
Foose
addikt
válasz
pepe10.10 #29548 üzenetére
erre gondolsz?
Nekem működött,csak az én telómon laggol a játék.
"Magyarosítás titka:
a gépeden a gta3 apk-ját megnyitod Winrarral és kitörlöd az american.gxt-t
utána rárakod az sd-kártyádra majd feltelepíted.
Utána a gamedatába, tehát az sdcard/android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/ és ott felülírod az american.gxt file-t
és elvileg működik. (ha kitörlöd a file-t akkor nem találja az apk-ban és a memóriakártyán kezdi e keresni)
Én ezt a német nyelvel teszteltem, tehát azt töröltem ki és azt írtam felül és nekem működik." -
TRob1
veterán
"Az a lényeg, hogy plusz alkalmazással fölösleges terhelni a rendszert" - Ezt pont egy olyan világban kijelenteni ahol az emberek nagy részének mániája a felesleges óra, időjárás és frászbukk app/widget? Én pl. ezzel a 3-mal elég sokat tudok spórolni
(Nem is beszélve a sok-sok megás, PC-n már 8-10éve is elavultnak számító játékokról)
De hát ahogy mondtad is: "ez egyén függő, hogy mire van szüksége"
ui: Az már megint egy más kérdés, hogy nem azt a világot éljük, ahol a többség azért vesz vagy tesz dolgokat, mert szüksége van rá.
ui2: De ebből ne legyen vita, nem azért írtam.
(#29357) petipetya:
Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári? Tényleg érdekel, mert lehet hogy visszatérek rá.(Egyedül a méretet ne említsd, mert az nem azt jelenti hogy jobb, és helyem van bőven)
-
Bavid
senior tag
2 kérdés/kérsem lenne:
1) Valaki el tudná küldeni a 1Weather telepítőjét? 4.0.3-ra incompatible-t ír a market
2) Tudnátok ajánlani oldalnézetes, 2d-s tankos lövöldözős játékot, lehetőleg amit lehet 2-en is játszani, tudjátok, van többféle választható lövedék, te lősz egyet, utána a másik, a szél meg változik stb. -
idegenufo
tag
.....nfs shift-nek csináltam helyet...feltelepitette,elindnitáskor kijön az EA logó fehér hátérrel,azt visszamegy a telefon a menübe visszatér a desktopra,semmi nem történik,vajon miért nem indul a játék..?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Titanium-ot egyáltalán nem szeretnék használni, de olvastam, hogy valaki "kézzel szedte ki a játékmentéseket". Ezt hogyan lehet megcsinálni, mit kell honnan ki-, majd visszamásolni?
A következőkről lenne szó: Angry Birds, Cut the rope, Robodefense.
Előre is köszi!
-
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #29123 üzenetére
Ne legyél már ennyire teszetosza. Bemész ide:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése
Rányomsz az appok nevére, és a megjelenő képernyőn, ha aktív az "áthelyezés SD-re" gomb, ráböksz, és át is rakja a kártyára. Nem mindent enged, de a legtöbbet igen.
Widgetet használó appoknál és olyanoknál, aminek folyton futnia kell (SMS kezelő pl.) ne alkalmazd! De játékokat, ilyesmit nyugodtan átrakhatsz.
-
idegenufo
tag
Sziasztok,egy fontos általános problémám van ami szerintem mindenkit érint,van sok alkalmazás ami sajnos a telóra akarja menteni magát és..
Szóval a merketből rengeteg minden ami jobb és profi játék/program fizetős,igy pc-n töltöm le őket,mert igy ingyen van egy csomó olyan ami a marketen fizetős,a need for speed-et is leszedtem pc-ről,most tettem fel az apk-t telefonra és mikor telepiteni akarom,kiirja hogy nincs elég hely...hát az istenért se tudom kiválasztani ekkora gyökérséget hogy az SD kártyára települjön ahol annyi helyem van hogy ihaj,az összes program fele a hülye belső memóriába akar települni ahol már nincs hely és az ember meg ugye tölt le sokat sokmindent,de az istenért egy 2.3.3-as android rendszeren ahol az sd-re menthető minden,mi az istenért nem oda telepiti,akkor most már semmit nem tudok feltelepiteni mert nincs helyem???Mert amiket letöltök mondom a fele a hülye belső memóriába akar települni..pffff NIncs erre valami megoldás..?? :-/
-
idegenufo
tag
egy kérdés,hogy lehet azt beállitani hogy mindent az sd-re tegyen?Csak mert pár játék és alkalmazás a telefonra mentődik és utólag se engedi a telefon kezelőjébe ezt átpakolni az sd-re,nem mindent oda ment és igy a telefon belső memóriája betelik..pfff
-
idegenufo
tag
Van olyan program,amivel mondjuk a telefonról wifin(routeren) keresztül a gépre tudok másolni,meg a gépről is wifin(rozteren) keresztül a telefonra..? mert elvileg kéne lennie,ha már valahol nem tudom hol láttam olyan videót hogy a telefonnal irányitott egy játékot valaki a számitógépén egy autóversenyzőset a telefonjával,gondolom az is wifin ment..thanks!
-
punky10
addikt
válasz
Fehércápa #28899 üzenetére
Beálitások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-megkeresed az Astrot,ráböksz,és az alkalmazás adatainál,egy kicsit lejjebb ráböksz az alapértékek törlése gombra.
sanci789:Te is keresd meg a fentebb irt helyett(csak ne az Astrot keresd,hanem a játékot...
csak ne az alapértket töröld,hanem felette van az áthelyezés SD -re.
-
Sanci789
aktív tag
Hogy tudok külső SD-re telepíteni játékot? Mert a belső már tele van, és onnan nem akarok törölni (Galaxy S2)
-
punky10
addikt
válasz
vinikorn #28895 üzenetére
A widgeteknél keresd meg az adatforgalom-widgetet...
Kiteszed(bár jo helyette bármi,ami tiltja az adatforgalmat...)játék elött kilövöd vele a forgalmat,és nem lessz reklám.Más megoldást root nélkül nem tudok...
28896 Shaggy:A Goban nem karegorizálva vannak ugyan az appok,de legalább mappába tudsz rendezni.Kategoriánként csinálsz mappákat,belehuzod az alkalmazásokat és kész...
-
vinikorn
aktív tag
Mostanában nagyon merül az aksim. Nem lehet, hogy a sok ingyenes játék, amiben reklámok vannak kikapcsolt állapotban is kommunikálni akarnak és emiatt merül a telefon? Létezik valami reklám blokkoló?
-
Fauno
tag
Sziasztok,
még kezdő vagyok az Android alkalmazások terén, így szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy tabletem rajta 2.2 android op. rendszer. Letöltöttem egy játékotot hozzá (mahjong), elkezdem játszani vele, egy idő után kilépet magától, és átállította a képernyőnek a háttérképét is. Ez vírus lehet, tabletre érdemes vírusirtót feltenni, ha igen milyet?
köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb Farm-os játék androidra, ami nem orosz, viszont előny ha van benne magyar nyelv? Asszonynak kéne feltennem a tabletre valamit. :S
-
sittes79
addikt
Akkor ez neked (is) szól.
-
TRob1
veterán
Na ezért nem játszok már PC-n se, nemhogy telefonon. (Volt egyszer ilyen, hogy reggel 7 kelek, elvittem a lányt oviba, hazaérek, játék, korog a gyomrom, órára nézek, du4!, gyors kaja, fél5kor már játék, este 11 megint kaja+zuhany me asszony szólt hogy hagyjam már kicsit abba
, játék, kezdek álmos lenni, mennyi az idő? hajnali5!!! gyors alvás, 7kor kelek, viszem a lányt oviba...
-
pethYeti
addikt
Van olyan amőba játék aminek van multija tehát ami szerveren keresztül kommunikál?
-
enginev3.0
félisten
Helló
Tudtok olyan játékot mondani, amivel lehet blue-n vagy wifi-n 1v1 vagy akár többen is játszani?
És lehetőleg azért élvezhető játék legyenbármilyen kategória
HTC DHD-n, Xperia x10 és Galaxy ace-n játszanánk
-
geckowize
őstag
Üdv!
Elvileg a Qualcomm MSM7227 chipsetben is Adreno 200-as gpu van, viszont általában 600 mhz-es nem scorpion, hanem ARM11-es cpu maggal társítva, ám ezen tapasztalataim szerint szaggat az Angry Birds. (Tesztalany egy Huawei IDEOS X3 volt, de más modellekkel rendelkezők is beszámoltak szaggatásról, amelyek 600 vagy az alatti órajellel rendelkeznek)
A kérdésem, hogy ennyire prociórajel-igényes ez a játék? -
válasz
St3ven #28045 üzenetére
Azt hittem, hogy arra hivatkozol, hogy 2.1 OS rendszered van, mert azon tényleg nem mindegy, hogy menyi helyet foglal. Telepítés után még többet , közzel 22 MB.
SE X8-on pont ezért nem használtam.
2.3 fölött balgaság kihagyni ezt a remek alkalmazást, a flash alapú játékokkal is megbírkózik.
Keresni keresgélhetsz, de nehéz lesz jobbat találni, habár igények kérdése, hogy mire használnád. -
sunahunter
senior tag
válasz
Arween #27971 üzenetére
Letöltötte az adfree amit kell neki? Nekem is fenn van, és teszi a dolgát.
Az én listám minimal stílusban ilyen. Mindenből próbálom a legkisebb memóriaigényűt használni, bár a készülék nagyobb teljesítményű, és adb-vel minden a kártyán csücsül (widgetek kivételével). Játékok nincsenek, nekem nem kell. Emilkliensnek ott a beépített, kezeli az összes fiókomat. Kamera szintén jó, nem kell hókuszpókolni. A roottal kiszedtem egy csomó, számomra feleslegesen elindulgató cuccot, mint pl. a bészfukk, talk, ilyenek. Sőt, a gyári launchert is letöröltem, a Zeam bárminél kisebb memóriát igényel, gyors, szép is.
Xperia NEO -
punky10
addikt
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
Azért annyi megkötéssel találkozhatsz,hogy vannak olyan appok,amelyeknek feltétel pl 2.1 v vagy 2.2.Ezek régebbi rendszeren nem fognak működni.Lehet még olyan megkötés is,hogy egy HD játék nem indul el egy 240320-as kijelzövel ellátott telon.Sőt a Gameloftnak van pár játékja.ami eddig csak Tegra csippekkel működött rendesen.Szerencsére az inkompatibilis appok meg sem jelennek a Marketen,illetve ha látod is őket,telepiteni nem engedi.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
Sok ingyenes van.
Sok olyan van, amiből az ingyenes ugyanazt tudja, mint a fizetős, de az előbbiben vannak reklámok. (Amik egy progival jó eséllyel tilthatóak.)
Sok olyan van, amiből csak a demo ingyenes.
Sok olyan van, aminél a játék ingyenes, de az előrehaladáshoz szinte elengedhetetlen, hogy pénzért vegyél ingame cuccokat.
És persze a virágboltot is könnyű használni, szigorúan kipróbálás céljából
-
pepe10.10
tag
reckless racing és a guerilla bob nagyon jó játék, ezen lehet wifi segítséhével egymás ellen tolni
-
boci85
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ,h lehet e androidon ,két telefonon multiba játszani vagy bluetooth -on keresztül ? program kell vagy van ilyen játék mert haverommal az alma4 -en simán toltuk -
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27840 üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27828 üzenetére
De igen. Máshogy nem fogod a játékállásokat sem áthozni.
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27801 üzenetére
TBP-vel tudsz játékállást is menteni, azt kell átmásolni az új telóra, és TBP-vel visszaállítani.
Az apk-ból feltelepített alkalmazások is láthatóak a market számára, de persze frissíteni csak akkor fogja, ha legális a cucc.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen alkalmazással tudom átmenteni HTC Legendemről úgy a játékokat,hogy megmaradjanak a játékon belüli haladásaim(pl Angry Birds 1000+ pálya,majdem mind 3 csillagos ).
Arra van mód,hogy apk fájlból feltett alkalmazások láthatóvá váljanak a Market számára?
Dell XPS L501x típusú laptopom képes megosztani a vezetékes netet wifin ez eddig a Lengeddel gond nélkül működött is,viszont a Sensation azonnal lefagyasztja ahogy adatforgalmat generálna;csatlakozni csatlakozik a hálozatra,viszont,ahogy adatforgalom lenne lefagy a gép és újra kell indítani. Arra gondolok-lehet hülyeség-,hogy a Sensation képes DLNAra a Legend pedig nem volt és ez zavarhat be esetleg vhogy. a wifi adatkapcsolatba?Mi lehet a probléma és mi rá a megoldás?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket! -
fatal`
titán
A mai napon akciós a Modern Combat 3 is, ha valakit érdekel, 1$, mint a többi Gameloft játék.
-
Fateys
tag
Nem tud senki ajánlani SE x8-ra és mini-ra bluetoothon multiba játszható játékokat?Lényeg,hogy net nélkül is lehessen multizni velük.
-
vinikorn
aktív tag
Az ingyenes játékokban sok a reklám. Van olyan app amivel blokkolni lehet őket?
-
Fateys
tag
Tudnátok pár olyan játékot ajánlani,amit lehet multiba játszani egy SE x8 és egy SE mini között?
A legjobb olyan lenne,amit net nélkül bluetooth-on is lehetne játszani,de akár netes is szóba jöhet
Sport,ügyességi,kaland,akár aranyos játékok is lehetnek
Barátnőmmel így ütnénk el az időt unalmas előadásokon
És BUÉK mindenkinek
Remélem senki se hagyta el a tegnapi bulizás közepette az okos telóját
Mert sajna még nem olyan okos,hogy hazataláljon,még mindig jobb egy kutya
-
ko9
addikt
válasz
szente #27412 üzenetére
Ha videófelvételre kell akkor Screencast, ha FPS mérésre játék közben, akkor nem tudom
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv. Tegnap új ROM-ot tettem a telómra (P970), és feltelepítettem az Angry Birds alap játékot.
Na már most, ez nem ugyan az a játék mint ami előtte volt. A grafikával vannak gondok. Nekem fapadosnak tűnik. A másik felbontása úgy rémlik nagyobb volt, és több effekt is volt benne, nah meg a textúrák is szebbek voltak, meg a madarak.
Azt miért nem érem el? -
Dexter-2000
őstag
Találtam egy ingyenes nagyon jó tankos játékot, amivel multiban lehet játszani, sőt még privát szervert is tudunk csinálni. Maximum 8 ember tud 1 szerón játszani ami szerintem eléggé korrekt.
A változatosság kedvéért a Tanked nevet kapta. Link a Letöltéshez -
hodostamas
addikt
ahogy már írtam, elindult a gameloft akció, 99 cent minden játék. lehet vásárolgatni
-
kerjani
aktív tag
válasz
dokee78 #27252 üzenetére
Nekem a BSPlayer jött be a legjobban. Minden codec-et tartalmaz ami kell, mindent lejátszik, feliratot is remekül kezel. Mobo-ról váltottam.
Más: Töltött már le valaki játékot a Gameloft-tól az 1 dolláros akcióban? Végig lement a letöltés? Nekem a "letöltés megkezdése" állapottól nem megy tovább
Telefon újraindítás, market cache ürítés is megvolt már. -
pockos13
aktív tag
Pedig jó lenne vásárolni pár játékot.
-
xSide
őstag
válasz
pethYeti #27203 üzenetére
Az usb magától leválasztja, így az sd-n lévők amíg kábelen vagy nem fognak menni az tuti és amint leválasztod az sd beiundul, a rendszerben memóriában maradt appok automatikusan elindulnak majd, a task killer-ek is ezt teszik leállítják az appokat a rendszer pedig rögtön inditja
- battery indicator, ha widgetet használod sd-ről nem fog menni
- swiftkey billentyűzet elindul, amint szükség lesz rá
- juice defender belassítja a rendszerHasználtam őket és számos app van nálam is sd-n, viszont azt javaslom hogy az ilyen rendszerhez közvetlenül nem kapcsolódó, de annak részese appokat ne rakj sd-re.
Biztos van számos olyan amit át lehet rakni még gmail, youtube, játékok stb.!Mugler: beállitások/alkalmazások/youtube és adatok törlése, majd ki/be kapcs...
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Nem úgy volt hogy ma a Gameloft játékokok 79 centbe fognak kerülni???
-
silboy
aktív tag
Olyan alkalmazást ajánljatok legyetek szívesek amivel be tudok állítani erősödő csengést és minden mástól(játék,film,zene) független csengési hangerőt.
-
mkRoland
senior tag
válasz
pepe10.10 #26969 üzenetére
Ezt a fejlesztők azért tették a játékba, hogy legyen belőle egy kis pénzük, ha már ingyen letöltötted és használod. Vannak általában nem Free (Premium, Ad-Free, Sponsored) változataik ezeknek, de azok nem ingyen vannak.... Ha sokat használod, gondold meg, megtámogatod-e a fejlesztőket egy hamburger/kávé árával.... Én most a Jelly Wars-szal vagyok így. Neked melyik?
-
pepe10.10
tag
mondjuk ez nem előnyös, mert netes játékon játszok
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #26970 üzenetére
csak rootolt htc G3-on ha jól látom, de eléggé lehúzták.
de egy próbát megér biztosanpepe10.10:
1. játék előtt kapcsold ki a netet.
2. ha rootolt a telód rakd fel az adfree-t
3. ha nem rootolt a telód, rakd fel az adblockert (ez szimplán csak kikapcsolja hekyetted a netet a megjelölt appoknál, így nem kell manuálisan csinálnod) -
pepe10.10
tag
tudna valaki egy olyan progit írni, ami a játék közbeni reklámot tünteti el? nemlátok tőle csomó lényeges dolgot !
-
hodostamas
addikt
Gameloft játékok hamarosan akciósak lesznek
-
zsof Nokia
aktív tag
Próbáljátok ki a Roll A Joint nevezetű játékot ebben a játékban egy füves cigit lehet tekerni ki lehet választani a papírt és a dohányt is és el is tudod szívni a mikrofon érzékeli
-
Scooby Dou
aktív tag
Sziasztok!A következő lenne a problémám: samsung galaxy s plus telefonom van, letöltöttem az Order and Chaos Online című játékot,letöltött 660mb-ot,lépek be,csinálom a karakter utánna bedob még egy frissítést amit letölttet velem és mikor telepíteném kiirja hogy biztos hogy felül akarom írni az előző fájlt? rámegyek hogy igen és utánna meg azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve ?! valaki tud erre mondani valamit? előre is köszi.
üdv.scooby
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #26649 üzenetére
Sajnos csak egy chapter, plusz túl egyszerű :S
Amúgy az elején az a More kocka az mi? Ott valami Cranky-ről ír, hogy van játék, de nem találtam. -
szaki04
senior tag
Nézzetek be ide telefonról m.getjar.com
Sok játék, felhasználói prg.ingyen van! Csak most pár napig.
Smart office plus, Beautiful Widgets, Guerrilla Bob, Samurai II: Vengeance, stb.
-
dokee78
félisten
Van most a Traffic Panic 3D játék ingyenes korlátozottan.
Most a telóm szervizben van,viszont rányomtam,hogy install akkor ha visszajön a telo a szervizből akkor települni fog a játék ingyenesen vagy ha addigra fizetős lesz akkor pénzért?
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest