- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
frensys #29818 üzenetére
Ha már vettél egy okostelefont, akkor használd arra amire NEKED igényed van és ne mások szabják meg ,hogy mire is lenne neked szükséged.
Ha hiányzik vmi app, vagy szolgáltatás, akkor kérdezz rá, de így általánosságban nekivágni az androidnak, hááááát.
Ne azt nézd ki milyen "csiri viri" programokat használ, gondold végig, hogy te miért is vettél ilyen telefont(tényleg, miért is?), szükséged volt-e rá, ha igen miért és mire kívánod használni.A kb. egy napos készenléti időre jó ha készülsz, nekem volt már négy nap is, de akkor csak időnként botlottam bele a telefonba a sok meló miatt és a hívásokon kívül mást nem csináltam ,de azt is kevésszer.
Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest