- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Ez már tényleg nagyon off, de ezt kifejtenéd:
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta)
Képes vagy kétszer annyit fizetni 1 perc beszélgetésért, csak, hogy tudd, hogy lefogyott? Otthon is állandóan megy a TV, mert ha már fizeted az előfizetést, nehogymá' ne menjen?
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet
szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest