- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Ez már tényleg nagyon off, de ezt kifejtenéd:
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta)
Képes vagy kétszer annyit fizetni 1 perc beszélgetésért, csak, hogy tudd, hogy lefogyott? Otthon is állandóan megy a TV, mert ha már fizeted az előfizetést, nehogymá' ne menjen?
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet
szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
Aktív témák
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged