- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Hááát, kb. annyit, hogy Tilos a Warez minden formája. Linkelés, segítség, kérés,... stb.
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" - PH alapelvek -
vétó
aktív tag
egyébként meg ha írsz egy levelet a fejlesztőnek, hogy szeretnéd megvenni, de ide nincs engedélyezve, akkor valószínűleg megváltoztatja a beállításokat... mert többnyire egyszerűen csak lustaságból maradnak úgy, hogy csak egyes országokban engedélyezik a vásárlást.
ajj, közben most nézem, hogy eredetileg gezatata-nak volt ilyen problemája... na mindegy, így jártál, neked válaszoltam
-
r4z
nagyúr
Egy hamis SIM azonosítót emulál a Marketnek és az alkalmazásoknak, így meg tudsz venni, illetve használni tudsz olyan alkalmazásokat, amik csak más országokban/szolgáltatóknál érhetők el. Például ha lenne olyan andoridos akció, mint az iPhone-nál és a T-Mobile-nál, hogy ingyenes navigációt tölthetsz le, akkor ezzel a programmal Telenoros/Vodafone-os kártyával is tudnád használni az alkalmazást, mivel a Market azt az infót kapja, hogy T-s kártyát használsz.
-
petipetya
nagyúr
Őszintén? Emiatt vettem meg anno az androidot, a gmail, naptár, időjárás stb. szinkronizálás pedig folyamatosan fut - használom a telefont és eszembe sem jutna a gyári alkalmazásokat leszedni. Sőt, nincs rootolva a készülékem és elégedett vagyok a gyári rommal, az aksit pedig letojom.
-
xSide
őstag
Ez van...
A kép frissül (nálam) 30 percenként, mivel jpg a formátuma nem mozog
A 4x2-es widgetet húztam össze GoLauncher-el 2x1-re, elég kicsi, viszont van egy áttetsző ikonom a widget felett, ami a böngészőben nyitja meg a képet!Ha lesz idokep android alkalmazás, vagy más magyar radarkép akkor az lesz használva, mivel nincs egyenlőre marad ez hiánypótlás jelleggel
-
spiritex
veterán
De a kezdőképernyőn a rendszer sms ikonján nem növekszenek a számok, hogy 1,2,3,... ÚJ SMS? Nálam ezek a számok csak akkor tűnnek el, ha a gyári sms applikációba is belépek, és azon belül pedig minden ÚJ sms-be. Nem elég elolvasnom az ÚJ SMS-eket a Pansi-ban, ezek a kis idegesítő számok végig ott maradnak. Ha meg letiltom minden más program értesítőjét a Pansi-ban, akkor nincsenek ott az ÚJ SMS-eket jelző számok, de a NoLED sem jelez..
-
spiritex
veterán
A Handcent is olyan, hogy kiiktatja az összes többi alkalmazás értesítését?
Mert a Pansi SMS-t nagyon szeretem, de nem tudja csak a rendszer saját sms programjának ikonján levő számértesítést kikapcsolni, csak az összes programét. Ez azért nem jó nekem, mert használom a NoLED progit, ami nagyon szuper, mert minden elmulasztott dolgot kis színes ikonnal jelez a sötét képernyőn, ha a közelségérzékelőjét nem takarja le semmi.
Szóval ha azt akarom, hogy a rendszer kezdőképernyőjén az sms ikonos számértesítő ne idegesítsen, akkor a NoLED sem működik sajnos. -
pikszel
addikt
Dokumentum vagy vonalkód?
Szerintem dokumentumhoz a CamScanner, vonalkódhoz pedig a Barcode Scanner. -
saphancs
aktív tag
-
Nem tudom, hogy milyen készüléked van, de a naptárat pl. az egyebek, beállítások, jelzés és értesítés beállítás.
Az e-mailnál: egyebek, beállítások, a fiókodra tapi, értesítendő címkék, beérkezett üzenetek, csengő hang.
USB passz.
Ez a SE Xperia Mini beállításaiból néztem ki. -
TRob1
veterán
Pl: Hogyan vegyük rá Androidos telefonunkat a beszédre?
vagy: Enhanced SMS & Caller ID - Az üzenet beolvasó
(Annyi, hogy a Juditot helyettesítsd be Mariskával
Én is megismerkednék ezzel a csajjal, de már van 3 is akire költeni kell
)
-
TRob1
veterán
Pl.: ezzel:
Enhanced SMS & Caller ID (vagy a kistesójával:
Enhanced Caller ID)
ui: Sajna csupa-csupa költség (virágboltba még nem futottam össze pl. Mariskával, pedig már nézegettem)
-
Widgetlocker. Sajnos csak fizetős verzió van, ingyenes nincs, de nagyon durván testreszabható, van ICS, Honecomb és Sense feloldása is (pixelre pontosan olyan, mint a HTC gyári, egyik munkatársamnak Sensationja van), tele lehet pakolni widgetekkel, eszméletlen mennyiségű beállítási lehetőség is akad. (Mielőtt megpróbálnád, nem működik jól a kalózverzió)
A GO Locker, mint alternatíva nekem sem jött be, pont a kijelző bekapcsolása miatt.
Most a CyanogenMod 7 gyűrűs feloldását használom, nekem bejött.
Telefonkönyv pedig független a Launchertől. A GO Contacts/Dialer is működik például ADW-ről indítva. Én egy időben a Dialer One-t használtam. Aztán most a 2.3as gyáriját...
-
dokee78
félisten
Minimálisan módosított kezelőfelület, bővített beállítási opciók
Átalakított gyári virtuális billentyűzet, multitouch támogatás
Új, egy érintéses copy-paste megoldás
Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizált rendszerkód, még gyorsabb működés
Extra felbontású (WXGA vagy nagyobb) kijelzők támogatása
Alkalmazáskezelő
Internethívás (VoIP) támogatása
NFC (Near-field Communication) támogatása
Letöltés kezelő
Alkalmazások szabad hozzáférése a kamerákhoz
Új szenzorok (pl. giroszkóp, gravitáció, barométer) támogatása és kezelése
Natív audio és grafikai hozzáférés az alkalmazásoknak
Frissített grafikus driver, jobb és gyorsabb OpenGL ES támogatás
Hangeffektek (basszuskiemelés, ekvalizátor) támogatása
WebM/VP8 video és AAC, szélessávú AMR audio kezelése
YAFFS helyett ext4 fájlrendszer használataAndroid
-
Probert75
addikt
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem volt időm a gép mellé ülni. A Titaniumban a Backup/Restore fülre kattintasz majd a listában kikeresed az eltávolítandó/jegelendő alkalmazást és megint ráböksz, a felugró ablakban benne lesz a Mentés!, Jegelés! és az Eltávolítás! is.
-
sssz
őstag
a dockban annyi változás van, hogy konkrétan annyi ikont raksz bele amennyit akarsz és nem kell ikonokat keresgélnek, aminek van árnyéka, hanem alapból megadja ezt az adw ha kéred. ami nem változás, hanem régebben is benne volt, hogy "szinezni " is lehet a dock ikonjait. olyan módon mintha ráömlött volna felülről egy festékes bödön
ez mondjuk nekem annyira nem jön be, de valakinek tetszik
amugy nem akarok meggyőzni senkit, csak azt nem szeretném, hogy kb 2 perc használat és rossz beállítások alapján mondjon valaki véleményt egy appról.
majd megpróbálom levideózni az enyémet és felrakni, bár egyelőre fogalmam sincs hogyan vigyem ezt végbe
-
TRob1
veterán
Há má hogyne lenne jobb, hisz pénzbe kerül és kevesebbet tud, és a felhasználók akarata sem teljesül olyan gyorsan
(igaz, picit gyorsabb, hogy legyen 1 előnye is)
Egyébként szvsz a Go a legjobb! A számok sem hazudnak, meg persze én se.(#24636) toth_janika:
Sima (az meg egyenesen kukába való) -
Something_
őstag
-
Destr4ct
aktív tag
Big! Caller ID
Habár nálam párszor már rosszalkodott SGS-en. De a fejlesztő írja is, hogy 2.3-as androidra még csak béta.
De sokkal jobb mint a fullscreen caller id.Van olyan is, hogy "HD Caller ID", ezt még nem próbáltam.
-
ko9
addikt
Idézet:
Folyamatosan nyomon követhető a BÉT-en forgalmazott részvények árfolyama
Vagyis az összes BÉT-en forgalmazottat tudja.
Fizetni nem kötelező, csak ha zavarnak a reklámok, amiket ha widgetként használod, úgyse látsz.
Ja, a fizetősben van pár plusz opció:
- A gyakoriságot finomítani tudjuk időintervallum és nap szerint (mely napokon, mettől-meddig frissítsen)
- Riasztást tudunk az egyes részvényekhez rendelni
Ezek csak kényelmi opciók végülis, ettől függetlenül teljes értékű a program.Van egy másik, a Ministock, ha nem idehazai kell, akkor ez is jó alternatíva.
-
chab7
addikt
Bocsi de nálam nincs lockscreen sem használatban, de mikor olyan rom volt fent ahol nem lehetett kikapcsolni ott sem volt ilyen hibám.
(#19730) sssz: Na erre rákeresek neki.
Talán az egyéb-ben az android kép felülírása? (De enélkül szerintem nem is a fullscreenben beállított kép lenne. Olyat ami lockra vonatkozik nem találok benne) -
spiritex
veterán
Nagyon durvát fogok mondani, lehet ezért meg is köveznek, de valószínűleg usb-vel töltöd, és nem sima hálózati töltővel... Nekem sokkal tovább bírja, ha normál töltővel van feltöltve kb. 10-12 órán keresztül. Tehát rajtahagyom jópár órával tovább, ahhoz képest amikor szól, hogy húzzam ki a töltőt. Nekem ez vált be!
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest