Keresés

Aktív témák

• Destr4ct

aktív tag

válasz TRob1 #22323 üzenetére

Szerintem nem valószínű, hogy van, habár lehetséges lenne ilyen programot csinálni.

Ezek a caller id programok igazából nem tudják lecserélni, vagy módosítani az alap hívóképernyőt, csupán gyorsan fölérajzolják magukat.

Lehetséges lenne csak nagyobb képet fölé rajzolni az eredetinek. De nincsen egységes alap hívóképernyő, verziók, gyártók, készülékek között vannak különbségek. Lehetetlen a programot előre úgy megcsinálni, hogy mindenféle hívóképernyőre jó legyen.

Így olyan program kellene, ahol te tudod beállítani, hogy konkrétan hol és milyen méretben jelenjen meg a kép.
    Ilyennel nem találkoztam még.

A BIG! caller id-t be lehet állítani hasonlóra mint az alap hívóképernyő, mondjuk nagyobb testreszabási/témázási lehetőség csak a fizetős verzióban van.

• Destr4ct

aktív tag

válasz Tyer #22285 üzenetére

Big! Caller ID
    Habár nálam párszor már rosszalkodott SGS-en. De a fejlesztő írja is, hogy 2.3-as androidra még csak béta.
    De sokkal jobb mint a fullscreen caller id.

Van olyan is, hogy "HD Caller ID", ezt még nem próbáltam.

• Destr4ct

aktív tag

válasz ko9 #19854 üzenetére

Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
    Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
    Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
    Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.

Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)

Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
    Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.

Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
    Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
    Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.

Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.

Aktív témák