- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
fdisk
őstag
Tudnátok a Machinariumhoz hasonló játékot ajánlani?
Sajnos a játékhoz hd kijelző kell.
Nekem pedig így lelóg egy két dolog,és nem tudom használni őket. -
Deck
titán
Szeretnék segítséget kérni.
Adott 2 Sony Ericsson Live with Walkman. Egyik független másik T-Mobileos. Egyikre azt írja a játék, hogy kompatibilis másikra meg, hogy nem? Akkor most kompatibilis vagy nem? T-s telefonról nem látszik Playen, de a függetlenen látszik és meg is lehet venni.
T-s telefonon gyári rom, Függetlenen Cyanogenmod 9 fut.
Valaki érti ezt?
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
-
Cabrio
aktív tag
Online amőba játékot tud vki, ami nem 3x3-as táblából áll? Olyan kéne amivel ismerősökkel tudunk játszani egymás ellen
-
Deck
titán
Ki milyen jó fps játékot tud Androidra?
Modern Combat 2: Black Pegasus
Modern Combat 3: Fallen NationEzeket néztem ki eddig, hogy megveszem. Van aki játszik ezekkel? Esetleg egy II. Világháborús FPS?
Nem tudjátok, miért van, hogy a MC2 részét öcsém telefonjáról nem lehet látni? Csak az enyémről?
-
air
nagyúr
válasz
Antilhu #49636 üzenetére
Böngésző:
Ha nem tetszik a gyári, akkor próbáld ki a Dolphin browsert, vagy az Opera Mobile-t!
Játék:
Real Racing 2, GTAIII amit én ajánlok, de ez a készülék hardveres képességeitől is függ. Nekem egy Samsung Galaxy Tab Plus-om van, azon frankón mennek ezek.
Meg az érdeklődési körödtől is függ, hogy mi jön be neked.
Elég nehéz így ajánlani bármit.(#49638) bubi92:
A telefonom egy céges, Trés Sony Xperia U, zárt bootloaderrel, ami ráadásul szerviz menü szerint nem is nyitható. Így elég körülményes a hegesztése.(#49640) tomy86:
Igen, fontos szempont. Remélem az ICS-t könnyeben lehet majd root-olni.
Biztosan szép pénzt fizetnek ezeknek a közösségi oldalaknak a tulajdonosai a telefongyártóknak, hogy beintegrálják a szaros kliensüket.(#49644) gipsztigris:
Köszi, de sajna nem root-olt a telefonom. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49469 üzenetére
Na úgynézki minden sikerült, titanium-mal buckup-oltam, aztán gyári adatok visszaállítása, azután már működött a market és a gmail is, már frissítették is magukat, le is töltöttem a total commandert aztán vissza pakoltam a titániumot és most megy a többi app vissza telepítgetése.
Igazad volt a játékok mentései és más appok mentései sem vesztek el. Örök hálám mindenkinek aki segített.Ja most nézem, hogy a névjegyek némelyike eltűnt.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49445 üzenetére
Köszönöm a fáradtságot és az igyekezetet, de nem tudtál igazán segíteni.
Mert, nem tudom mi történhetett, de nem igazán sikerült megint a kérdéseimre választ kapnom.
Írtam: "...ajánlottátok a titanium backup-t, de én a playről/marketről valamilyen oknál fogva nem tudok továbra sem letölteni. Esetleg van valakinek egy .apk.?"
Tehát hiába írod, hogy hogyan tudnám a titanium b. használni mert, nekem nincs, ill. nem tudtam még beszerezni.
Írtam azt is, hogy viszont van olyan app-om amiben van backup :"Van root uninstall fent, abban van backup, az is megfelelő a célra?"
Erre a kérdésemre:
"Csak azok a programok, app-ok fognak elveszni amik nem a memória kártyán vannak?"
Ezen a válasz alapján:
"SD kártyára mehet azt nem formázza semmi, ha csak nem választod direkt,..."
Akkor jól gondolom, hogy az SD kártyára helyezett app-ok, játékok, és mentéseik nem fognak elveszni a gyári adatok visszaállítását követően?És egy utolsó kérdés:
A letöltési mappában, és más sd kártyán lévő mappában található fájlok is elvesznek?xSide
"Van Recovery (cwm) a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, mieznekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
köszönöm neked is a segíteni akarást -
CHIPman
nagyúr
válasz
Vasinger! #49378 üzenetére
Water-hez van egy majdnem fullosom, pár pálya van vissza. PvZ-t is kitoltam még az 1.0 körül, de nem tudom, hol van a mentés.
Amúgy ez a move the box elég szutyok egy játék, a birzzle ugyanez az alap, csak ezerszer igényesebb.(#49390) KaiotEch: A network blokkot tudja a droidwall, bár gondolom nem az kell.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49069 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek most már ezt is tudom
Már válaszoltam rögtön amikor először kérdezted, de mindegy, gyári rom van fent, nem is volt még más, és csak néhány app és játék lett telepítve, de semmi gázos.
Viszont törölgettem is még régebben a hely miatt nem emlékszem, hogy nem-e töröltem ezt a talk-ot, mert valami beszélgetős app-nak hittem, de az még nagyon az elején volt, akkor már rögtön jelentkezett volna a probléma nem?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49056 üzenetére
Külön nem jelzi a kapcsolatot a play-el, törölni az acc-ot csak akkor lehet, ha visszaállítom a gyári értékeket. akkor viszont elveszlik egy pár adat nem? pl: játék mentések, vagy egyéb fontosabb beállítások?
Még nem csináltam ilyet, nem tudom mi változik, ha gyárira vissza állítom.?A linkelt oldal útmutatásait próbáltam követni, de úgy kezdődik, hogy belépek a play-re, oké pc-én, beléptem, de nem találom azokat a menuket amiket említ pl: Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache and Clear data)
Tudom láma vagyok
k850
Nincs ilyen menüm, de eddig is be volt kapcsolva minden, mert korábban működött és azóta nem nyúltam semmi ilyesmihez. -
bepken
veterán
válasz
Oldman2 #49044 üzenetére
TuneIn Radio használatkor nem tapasztalsz intenzívebb melegedést? nálam DefyPlus-on sokkal intenzívebb a melegedés 20 perc TuneIn hallgatás után, mint 20 perc játék után... (természetesen egyszerűbb játéknál, pl: where is my water)
de a lényeg, hogy fogalmam sincs, miért van egy online rádiónak ekkora erőforrás igénye? sajnos vagy nem sajnos...jobbat viszont nem találoktényleg a legjobb online rádió androidra!
-
NeRo28
aktív tag
Hali valaki tudna segíteni?Feltettem a c64 emulátort,hogyan tudom rajta futtatni a játékokat?Esetleg valami link ahonnan le is tudom tölteni azokat!
-
soultrapp
senior tag
valaki nem tud valami jó játékot?hasonlót a towers'ntrolls-hoz?
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #48743 üzenetére
De ez nem ugyanaz mint egy játék.
Ebben azért van speciális HW-es dolgok.
Két különböző telo nem tudná rendesen kezelni és azért lenne bug.
E logika mentén érthető, hogy itt nem jöhet szóba az account-hoz rendelt vásárlás hisz a telora vetted meg.
Ez pont olyan, mint Wisepilot a Xperia-nak. -
petipetya
nagyúr
Az Asphalt 7-nél szeretnék létrehozni egy accountot a játékon belül (multiplayer / live), de mindig ezt írja: "could not verify the user" (tabon és telón egyaránt). Mi lehet a gond?
-
soultrapp
senior tag
Csáótok!valaki tud valami ingyenes és ehhez hasonló jó játékot mint a towers'ntrolls.?
-
darvinya
titán
VALAKI MÁR…
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy. -
darvinya
titán
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy. -
darvinya
titán
A gyári felület megy. -
Deck
titán
Megvettem a Camera ZOOM FX-et és a HDR Camera +t. Nagyon megérte ez a 2 program azt kell, hogy mondjam
Remek programok! Mellette most még a Spiritet és az Asphalt 7-et játékba
-
DS39
nagyúr
válasz
bepken #48411 üzenetére
egyébként tényleg felesleges szinte, a legtöbb cikkbe ágyazott videó ahol értelme lenne használni youtube-os azt a natív player lejátssza, index-es cikkeknél az indavideónál ugyanez a helyzet. egyre inkább terjed a html5 szabványnak megfelelően kódolt videók használata, ily módon egyre kevésbé lesz szükség rá. a reklámok egy mobilböngészőből úgy sem hiányoznak, egy-egy komolyan okostelón ha vkinek vágya mondjuk a miniclip.com-on flash játékot tolni arra jó de kb ennyi.
-
hopehu
tag
Sziasztok, tudja vki, hogy a google playen miért kapom ezt az üzenetet ha vásárolni vagy letölteni akarok, hogy:
"Ön még nem használta Google Play Áruház alkalmazást (a fehér bevásárlótáska alkalmazásikon) eszközén ezzel az e-mail fiókkal. /További információ/"
A további infóra kattintva egyébként egy hibaüzenet jön, hogy olyan oldal nincs. Ja, amúgy persze be vagyok jelentkezve.
Ráadásul amikor egy alkalmazás vagy játék oldalán vagyok, a játék alatti részen a letöltés alatti részen (bal oldalon felül) azt látom, hogy Felkiáltójel NINCSENEK ESZKÖZEI.
Gondolom, itt lenne az a kosár... de ha nem tudok venni, mert nincs ott, akkor nem is tudom használni
Mi lehet a gond?
Köszi előre is -
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy a Defy-n is meg egy tableten is ugyanazt a Google Playes accot használjam összeakadás nélkül? Play fogja tudni kezelni a 2 eszközt? szeretném a korábban megvásárolt progikat-játékokat a tableten is használni. Köszi
-
Deck
titán
Használja valaki itt a PDroid Privacy Protection-t? [link]
Én már kipróbáltam, de érdekelne annak a véleménye aki használta. A programnak köszönhetően rengeteg féle jogosultságot tilthatunk meg egy programnak, játéknak. Szóval szerintem elég hasznos -
RaZroX
addikt
Üdv!
Vettem egy Ace 2-t és az előző telefonomon lévő játékoknak a mentését szeretném áttenni az ace 2-reDefender 1,2
OneT Draw
OrbitalLehetséges ? És ha igen akkor hogy ?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is, mert szerintem itt előbb kapok választ a másik játékos topicot kihaltnak nézem
Két fajta játéktípust keresek.
Az egyik az olyan mint a The Treasures of Mystery Island. Ilyen keresős gyűjtögetős logikai játék.
A másik mint a Samuray Vs Zombies vagy a Fishing Ninja ,ahol az a lényeg hogy valamit minél jobban csináljunk amiért pénzt kapunk és ezt fejlesztésre költhetjük.
Tudtok nekem ezekhez hasonló játékokat mondani?Köszönöm
-
törölt tag
válasz
spiritex #47724 üzenetére
Nem vagyok Android szakértő, de nekem is pontosan ezeket a tüneteket szokta néha az Xperia Pro-m is produkálni ( nem csak rom frissülésnél )...mezei júzerként arra tippelnék, hogy az újraindulás után valami gebasz volt az SD kártya beolvasásánál...valószínűleg azért mutatja azt a 124 KB-ot, mivel az a NEM SD kártyára áthelyezett része a játéknak, de azt be tudta olvasni, mivel az a telefon belső memóriájában van....SD kártyát meg mivel rosszul olvasta be, ( vagy fene tudja, hogy ilyenkor mi a problémája ) ezért nem is látja a méretét, így persze áthelyezni se tudod....de ez nekem egy egyszerű kikapcsolás/aksi kivét majd vissza mozzanattal helyreállt mindig is!
De csak hogy a kérdésre is válaszoljak: Android alatt van egy rejtett mappa az SD kártyán, ami csak Win alatt látható, ez a " .android_secure ". Ez a mappa tárolja elvileg az SD-re helyezett részét az alkalmazásoknak...itt nézelődj szét, majd töröld amit jónak látsz, itt lesz a sok 50-60 MB
Ha esetleg nem tudod mi melyik, írd meg hogy miket töröltél, és segítek.
-
spiritex
veterán
A szakértőkhöz lenne pár kérdésem android témában:
Van egy tabletem, aminél frissült a rom, de most újraindítás után egyik Belső user tárhelyről külső SD kártyára áthelyezett játék sem akar elindulni, a LETÖLTÖTT fülön furcsa szürke egyforma ikonjuk van kis SD betűkkel és 100 KB körüli mérettel, pl. az Angry Birds Space neve: com.rovio.angrybirdsspace.ads és 124 KB.
Az SD-KÁRTYÁN fülnél ugyanaz a szürke ikonja van mindnek viszont 0.00B a méretük! Amikor vissza akarom rakni a táblagépre, azt írja ki, hogy Nem lehet..., mert az alkalmazás nem létezik, ha pedig indítani akarom, akkor azt, hogy az Alkalmazás nincs telepítve.A kérdéseim, hogy:
- Hova lettek az 50-60 MB-ok?
- Eltávolítottam a játékokat egyessével, de 1-2 másodperc alatt távolította el őket, szerintetek nem maradt fenn valahol az a sokszor 50-60 MB-nyi adat (ekkora volt nagyjából mindegyik játék)?
- Hol keressem a szemetet, ami valószínűleg fennmaradt valahol?Előre is köszi!
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47722 üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni... -
andrasm
csendes tag
nekem most ez az autós játék a favorit, képes vagyok annyira belemerülni, hogy múltkor rossz helyen szálltam le a metróról
szóval tényleg leköt, csekkoljátok le ti is: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
-
zolka95
őstag
Tudtok mondani olyan játékokat, amit ketten lehet játszani wifn keresztül vagy bluetooth-on?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Vodafone Smart II-höz kéne jegyzetprogram.Hasonló legyen mint ami Galaxy 3-on volt.Előre is köszönöm.
Aztán lenne még egy kérdésem: Az Alex Amazing ingyenes változata,eléggé rövid...próbálta már valaki a fizetőset?Több a pálya?Miben másabb?Lesz eggyáltalán a free-nek frissitése amiben több pálya lesz?Csak mert nagyon jó játék lett -
BDave
őstag
Ha valaki esetleg szereti a logikai játékot, mint például a klasszikus Day of the Tentacle vagy az újabb Machinarium, akkor annak ajánlom a következőt!
City Of Secrets (ingyenes)
-
BDave
őstag
Diablo-szerű játékot keresnék, amihez nem kell állandó net.
Valaki szokott játszani a Dungeon Hunter 3 vagy a Legendary Heroes nevű játékkal? Melyik "jobb", mik a tapasztalatok? Úgy láttam, sehol sem írták, hogy net kéne hozzá, viszont azt tudom, hogy a DH3ban vannak cuccok, amikért fizetni kell. Van ilyen a Heroesban is? Mennyire fontos ezek megvásárlása a játék előrehaladásához?
-
Yeti77
tag
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani offline poker játékot?
Köszi. -
VD
őstag
válasz
Narxis #46892 üzenetére
Más:
Én mint vásárló konkrétan lesz@rom mi a kiadó baja!
Kezdjük ott, hogy lehúzták a népet az egydolláros árral, holott hiába is tagadják, ez akkor is egy freemium játék! Ráadásul a leggecibbek egyike! Ment is az anyázás érte rendesen! hogy ha már pénzbe kerül, akkor mi a francért van benne ingame purchase? Vagy legyen drágább mint a többi normális játék és utána ne akarjanak minden sarkon lehúzni! vagy legyen free és szívjon vele aki akar! Majd ezek után kitalálják, hogy juj de sokan warezolják és azért lesz ingyenes. Hát hogyne! iSheep-ek a másik platformon...
-
kenny123
addikt
Valaki tudna írni pár játékot, amivel tudok haverokkal multiplayerben akár lan-akár neten keresztül játszani?
Köszi
-
bigrock
addikt
Dead Trigger ingyér van a JátékBoltban...
-
spiritex
veterán
Where's my water-hez hasonló, esetleg más fajta logikai játékokat tudnátok ajánlani?
-
Steel_Hammer
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy valaki bele futott már e olyan játékba, ami hasonlít a Heroes 3-hoz vagy pocket pc-n nagy sikerű Clash of Orions-hoz. A Hero of might and magic c alkotás nekem nem adja vissza egyik játék hangulatát sem, ezért keresek.Előre is köszi!
-
noxon
őstag
Üdv!
Játékok mentéseit, vagy a játékokat mentéssel együtt lehet backupolni és vissza állítani egy új ROM-ra?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem fejlődős játékokat Androidra? Nem ilyen wow meg farmvill szerűekre gondolok, hanem mint pl a [Samuray Vs Zombies] vagy pl van egy bevásárlókocsi amivel minél messzebbre kell ugratnom amiért pénzt kapok és ebből fejleszthetek amivel még messzebre tud ugratni! Ilyesmikre gondolok, ha tud valaki írja nyugodtan töménytelen mennyiség kell iylen játékokból nekem!
Köszönöm szépen előre is! -
Ramius
őstag
Üdv. A szókirakós nevű játék másnál is random lefagy, vagy csak nálam? Használja itt egyáltalán valaki?
-
Colonel993
senior tag
Sziasztok...
Valaki tud valami programot vagy egy módot arra hogy megtudjam MILYEN GPU van a Tabletemben? Kínai csoda... és elméletileg Mali-400 de kezdek benne kételkedni...
Rootolás után.. Allwiner MOD után se akar 1-2 dolog működni... egész pontosan játékok... -
törölt tag
Szeretném kipróbálni a Block Breaker 3 Free nevű játékot, de végignéztem az engedélyeket, és ettől egy kicsikét tartok:
" SMS-ek küldése
Lehetővé teszi az alkalmazás számára SMS-ek küldését. A rosszindulatú alkalmazások pénzbe kerülő üzeneteket küldhetnek az Ön jóváhagyása nélkül. "
Aki kipróbálta, annak van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Értem én hogy Gameloft, a legnagyobb játékfejlesztő cég droid-ra ide vagy oda, de azért kicsikét furcsállom, de ki is próbálnám
-
doddencs
senior tag
van olyan alkalmazás, ami bizonyos alkalmazásoknál (elsősorban játékoknál) letiltaná a képernyő kikapcsolását, ha már a fejlesztő ezt nem tette meg?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Valami Airstrike II-höz hasonló játékot tudtok nekem mondani?
-
citkar
addikt
válasz
darvinya #45945 üzenetére
Közben kipróbáltam egy másik flash alapú online játékot, na az ment, talán nem nálam lesz a probléma.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, azt nem tudtam h engedélyezni kell.
Esetleg ha van jobb böngésző (dolphin minit használok) flash alapú dolgokra mondjátok, kipróbálom. -
citkar
addikt
üdv
kérnék kis segítséget
az a problémám h kis böngészős játékot kipróbálnám a telómon (SE xperia mini pro)
dolphin mini és gyári böngészőn is kérte természetesen a flash playert, feltelepítettem, de semmi változás, pedig a böngészőben a kért linkről telepítettemvalaki tud segíteni mi lehet a probléma?
köszönöm
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy androidos játékot amiben az a cél, hogy különböző fa alakzatokból kell kirakni különböző nagy alakzatot.
Másik kérdésem az lenne, hogy tudnátok mondani hasonló minőségi játékokat mint ezek?
Move the Box Pro
Cut the Rope HD Free
Cut the Rope: Experiments
Where's My Perry?
Where's My Water? Free
Dragon, Fly! Free
Flight Control
X Construction
Mega Jump -
blt.62
őstag
Igen ilyesmi gond lehet,mert a játékot folytathattam,de a pontjaimat nem írta jóvá,így 10 hónapnyi játék 91 millió pontja ugrott. Szerintem az is a gond,hogy mivel nem kellett jelszó,csak egy választható név,így biztos a telefont azonosította a játék. Mivel lecseréltem a mobilt,így már hiába folytattam a játékot a megváltozott mobil azonosítója miatt,nem írta tovább a pontokat. Kezdem elölről.
-
NeRo28
aktív tag
Hali!
Valaki mondja már meg milyen program az Openfeint és azt h mire jó mert állandóan csatlakozni akar a netre még játék közben is.Hogyan lehetne eltüntetni h többet ne jelentkezzen mert tökre idegesítő. -
blt.62
őstag
Szio!
Mobilt cseréltem és a "Slot-Mashine" póker játék a micro sd kértyán van. Megkérdezte,hogy folytatni akarom-e a játékot,és igent nyomtam. Gyűjti is tovább a pontszámokat,de a netre nem viszi fel a pontjaimat azóta,hogy kivseréltem a telcsit. Ez valami beállítási probléma lehet? Netem van és a játék is észleli,csak egyedül a pontjaimat nem növeli. Tudtok segíteni? -
[DE2JAY]
senior tag
-
TRob1
veterán
Lehet hogy nem érdemes, de mégis az a helyzet hogy manapság milliónyi ember örül a tízenéve megjelent, és sokak által már akkoriban megunt dolgoknak androidon, ráadásul ugye sokkal kisebb képméretben, sokkal xarabb irányítással, nem egyszer gagyi graffal (oké, telefonon van, és???, attól még igaz) A legviccesebbb része meg az, hogy PC-n a csúcsgraffal megáldott, jóval irányíthatóbb játékokat ez mellett meg fikázzák. haha. Ha olyan játékkal játszok pc-n mint pl. a Rage, akkor telefonon is ugyanolyan szintű játékkal akarok, nem kevesebbel és nem majd 15 év múlva mikor oda-vissza meguntam már (1ébként már pc-n se igen játszok, de ez megfogott).
Amúgy meg elég 1-2 logikai, azoknak meg nemigen kell az erősebb vas.
Én is kíváncsi leszek Intel-re... de ha jól emléxem már vagy 2 éve be van jelentve, nem?
(#45797) Csocsesz75:
Véletlenül nem az sd-re telepíted a Launchereket? -
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Van egy Sony E. Xperia Pro telóm.
Hogy lehet visszaállítani a gyári állapotot? Tehát mindent legyalulni róla (appok, játékok, stb.). tehát csak az legyen rajta,ami gyárilag rajta volt.
Thx -
Frozzy
őstag
van esetleg még olyan app, hogy pl kiadja a rendszernek, hogy pl használok egy alkalmazást pls Skype, játék akármi azt soha de soha ne zárja be ? tehát mindig a háttérben fusson. vagy pl csak manuálisan tehát én tudnám csak leállítani kézzel
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake #45595 üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
Deck
titán
Most vagyunk fenn páran aki jönni akar:
játék elindít -> multiplayer -> nickhez beírod a neved -> legörgetsz majd LAN -> majd keresd meg ezt és csatlakozz: magyar lan
-
törölt tag
Oké
Csak azért kérdeztem igazából, mert próbáltam már a Brothers In Arms 2-t, és iszonyat mód játszhatatlan volt ezen...azóta nem is igazán nyúltam durva 3D-s játék felé. Mostanáig.
-
Deck
titán
Leírom ide is hátha valaki kedvet kap hozzá és jön majd játszani:
Van egy remek multis játék, ezért gondoltam megosztom veletek.
A Critical Strike Portable 3D FPS játék ami van androidra és pc-re is. Lehet úgy, hogy valakik telefonról valakik meg webes felületről játszanak vele vagy letöltve. Most előbb 8-an játszottunk valaki pc-ről volt valakik telefonról. Kegyetlenül jó játék!- teljesen ingyenes
- multi, lan
- nincs reklám
- a legjobb ilyen játék
- mindegy, hogy milyen platformon játszaszWebes verzió [link]
Androidra: [link]
Windowsra: A Webes verziót indítsátok el és ott lesz, hogy letöltés windows-ra
iOS-re is van.
Weboldal: [link] Sok videóval is a játékról
Cikk róla: [link]Remélem felkeltettem valaki érdeklődését és kipróbálja
Androidon és Pc-n is
-
BDave
őstag
válasz
Chosen #45408 üzenetére
Bluetooth games
De az se mindegy, hogy milyen műfajban keresel játékot. -
-
VD
őstag
Napi játékajánló:
Dead Trigger
Fizetős, de kemény 225ft most
[link]A Shadowgun készítőinek új FPS játéka. Zombi mészárlás eszméletlen grafikával!
-
Nincs valami app ami a játékok által kért jogosultságokat mégsem adja meg neki, csak úgy "lebegtetni" neki, hogy adtam, de mégsem, mert kétlem, hogy 1-1 játékhoz nagyon kellenének contactok, meg sms és társai...
-
laszlohu
addikt
Manapság sok tablet pc - ben a Mali-400 -as GPU van.
Ma olvastam az OpenGL ES - ről egy érdekes cikket,
ami összefügg a fenti chippel.
Ez szerintem hasznos, ha az ember játszani is akar játékokkal a
tabletjén.A Mali 400 : Opengl ES 2.X, ami megfelel a DirectX 9 -nek
Az újabb chip
Mali-604T : Opengl ES 3.X , ami megfelel a DirectX 10 -nek,
( Viszont egyenlőre nagyon drága, de ezt a későbbiekben a vásárlásnál,
mérlegelni kell,ha olcsóbb lesz, és játékra is akarja használni az ember )A köv. verzió : Opengl ES 4.X , ami megfelel a DirectX 11 -nek,
-
VD
őstag
Mai játék ajánló:
Strikefleet Omega
Ingyenes (De van lehetőség vásárolni extrákat, ergó inkább Freemium)
[link]Űrhajós Tower Defense. Eszméletlen látványos és addiktív cucc!
-
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #44561 üzenetére
Ezek nagyon jó emulátorok, és ingyenesek ráadásul. Leszámítva az N64-t, de ahhoz úgyis erősebb hardver kell (nem tudom milyen telefonod van).
A játékot viszont magadnak kell beszerezni... -
fdisk
őstag
-
eastsider
nagyúr
Szerintetek melyikek Androidon a must play játékok?
(google play toplistát hagyjuk
)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest