- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48400 üzenetére
ARMv6 már öreg motorosnak számít...jócskán
néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.
skyfire-el én is próbálkoztam, van amit vitt, van amit nem...azzal is el lehet bohóckodni, de minőségben ne számíts semmire
videóra a legjobb még mindig a youtube kliens! már arra ami fent van youtube-on
egyébként még annyit hozzátennék, hogy ARMv7-es procival rendelkező Defy+ tulajként feleslegesnek tartom a flash playert! nem is siratom sokáig majd... nem telefonra vannak optimalizálva ezek a flash tartalmak, konkrétan egy 10 percesnél hosszabb videó úgy megeszi az aksit, mint annak a rendje, ha böngészőből nézed flash player segítségével! rosszabb esetben még szaggat is...
egy régebbi modell esetén el se merem képzelni, hogy mi történhet ... szerintem ne akard földhöz vágni a telefonodat!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest