- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
citkar
addikt
üdv
locksreen alkalmazásokat keresek (go launchert használok)
ismerkednék minden félével, de ami hiányzik h legyen némítás is egyből (hívás és üzenetek is jó ha van) és hasznos ha van vmi extra, pl valamelyiknél az időt oldalrahúzva mediagombok jelennek meg). -
citkar
addikt
azt hiszem van olyan is, de az nem jut az eszembe, viszont van sok más widgetnél is ilyen gomb, amit ugye nem kell külön megnyitni, asszem ez tud ilyet pl:togglepanel
-
-
citkar
addikt
válasz
darvinya #45945 üzenetére
Közben kipróbáltam egy másik flash alapú online játékot, na az ment, talán nem nálam lesz a probléma.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, azt nem tudtam h engedélyezni kell.
Esetleg ha van jobb böngésző (dolphin minit használok) flash alapú dolgokra mondjátok, kipróbálom. -
citkar
addikt
válasz
darvinya #45943 üzenetére
Jó ötlet!
Kipróbáltam, és ugyanúgy kéri a 11.2 vagy újabb flasht.
Ha rákattanok előjön h megnyitás vagy eltávolítás, szóval fenn van.
Chrome-mal is próbáltam semmi(ott még a beépülő modulokat nem találtammeg hol kapcsolhatom).
Tegnap frissítettem a telón pedig mindent...hát nemtom mi lehet a baj.
A forge of empires-t próbálnám ki, mondanám próbáld ki, de regelni kell h beléphess, ott akadok el, mármint a belépésnél...(de ha ráérsz megköszönném). -
citkar
addikt
Nem volt, de megtaláltam, átállítottam állandóan bekapcsolva legyen.
Utána se ment, újratelepítettem a flash playert és semmi változás.
Amikor feltettem a böngészőben kér vmi Local Store-ban válasszak 2 dolog között, na az nem tiszta, h mi az, de mind a két választást kipróbáltam...
Hát nemtom... a telót nem rebootoltam még, azt segíthetne? -
citkar
addikt
üdv
kérnék kis segítséget
az a problémám h kis böngészős játékot kipróbálnám a telómon (SE xperia mini pro)
dolphin mini és gyári böngészőn is kérte természetesen a flash playert, feltelepítettem, de semmi változás, pedig a böngészőben a kért linkről telepítettemvalaki tud segíteni mi lehet a probléma?
köszönöm
-
citkar
addikt
udv
segitseget kerek
olyan tobbnyelvu ( magyar-angol-szerb mindenkepp) szotart keresek ami offline is mukodik es ingyenes
ha tudtok ajanlani megkoszonnem -
citkar
addikt
válasz
Cholard #10971 üzenetére
Nálam is vacakol a naptár mai nap.
Nem tudom ugyanaz e a gond, nálam az a baj nem mutatja a korábbi eseményeket a naptárban, hiába szinkronizálom. (Business, Jorte)
Nem tudom h a telómon van vmi gond, mert a google naptárban még ott van, visszanéztem a számítógépen, de a mobilos naptárra hiába szinkronizálom nem változik semmi.
Annyi h elég rövid ideig szinkronizál a korábbihoz képest, lehet vmi rendszerprobléma van vhol és nem a telóm vacakol? vagy vhol nem e cachebe lementi s azt érdemes lenne üríteni? -
citkar
addikt
sziasztok
igot használok, az a kérdésem, ki lehet e menteni belőle a címlistáim
ha frissítem pl vagy akármi miatt ne kelljen újra mindet belerakni
köszi -
citkar
addikt
üdv
hátha tudtok segíteni (SE X10 mini pro)
motoron van, hogy egyszerre hallgatnék zenét és a gps-t
az a gondom, hogy nincs külön hangerőszabályzója a lejátszómnak (winamp) és a gps (iGo) nem elég jól hallgató mellette
van-e mód arra h csak a winampot halkabbra vegyem? vagy szedjek egy equalizeres lejátszót és minden húzzak lejjebb? -
citkar
addikt
üdv
hátha tud valaki segíteni
SE xperia x10 mini pro telóm van
google naptárba beírok eseményt, emlékeztető nélkül, semmiféle emlékeztető
business calendarom van, syncronizálva a gugli naptárral
gyári naptárban semmiés az eseményeket jelzi a telefon, de nem tudom ezt kikapcsolni, ha az eseménynél nincs jelzés beállítva mitől jelzi?
citkar
-
citkar
addikt
próbálgattam ezeket a hívás blokkolókat
olyan volt sok ami elutasítja a hívást, vagy lehetőségképpen csak lehalkítja
DE olyat nem találtam, ami nem mutatja a hívást magát mikor lehalkítja
azaz ne csak ne maradjon nyoma a listámban(csak a programban), ne csörögjön hangosan, ne legyen a telefonom a hívás pillanatában semmiféle jele h hívnak, de mivel "kicsöng" csak nem látszik (nálam), a hívó nem érzi h blokkolva van
na ilyet nem találtam (vagy csak a beállításban nem sikerült elérnem)valaki tud segíteni?
-
citkar
addikt
válasz
default. #9427 üzenetére
Na ha lesz kis időm elmélyülök ezekben, köszi
(RootRuleznek is)másik: vannak programok amikkel egy mappába eldughatunk más programokat, kóddal védhetem
az a kérdésem van-e olyan, amivel kevésbé feltűnően tehetek el ikonokat? ha vki a kezébe veszi ne lássa h mik vannak rajta -
citkar
addikt
üdv
keresek olyan programot amivel állíthatom azt (mert egyébként nem találtam ilyen funkciót) hogy pl valaki csendes üzemmódban is hallhatóan csörögjön, vagy fordítva, normál üzemmódban se legyen hangjailletve olyan funkció esetleg, hogy valaki ne látszódjon, amikor épp hív (de nem akarom kinyomni), hanem csak mint nem fogadott hívás látható legyen (akár nem is a szokásos módon, hanem rejtve valamilyen módon) és visszahívhassam
-
citkar
addikt
Köszi, és nem tudod ha perc alapú számolást szeretnék, akkor a 60/60at kell beállítani mint másodperc alapú egység?
schmo07: köszi, sajnos abban nem találtam, most a Call Meter NG-t próbálom.
Néha benézek a facebook fiókomba és azt látom h mobilról a chates része nem megy, ehhez van esetleg másik program, vagy valami megoldás, h az is menjen?
-
citkar
addikt
válasz
molnarpeter #8276 üzenetére
és mindig futnia kell, vagy a telefonból kiolvasva (csak néha elindítva) is tudja ezt a funkciót, hogy perc alapon számoljon?
-
citkar
addikt
üdv
hátha tudtok segíteni
Phone usage progit használom, h figyelje mennyit telefonálok, csakhogy perc alapú a szolgáltatómnál a tarifa és 1:01-et ugye 2 percnek vesz, de a program nem, kerestem nem-e lehet ezt korrigálni benne, átállítani de nem találtam, ha valaki tudja be lehet-e állítani azt megköszönném, vagy másik programot ajánlani ami hívásonként minden megkezdett számol egésznek.köszönöm
UI: visszaolvasva épp látom téma volt, ha jól értem a Call meter 3G így számol? minden hívásnál úgymond felfele kerekíti a perceket?
-
citkar
addikt
sziasztok, kis segítséget kérnék
androidos telón keresem, hogy hol találom (Go launcger EX) a beszélgetési időt
illetve, van e vmi jó kis program ami megfelelő időszakra bontva mérné, mint az adatforgalmat, hogy a havi lebontásban hol állok -
citkar
addikt
válasz
Shrike7973 #7486 üzenetére
szerintem mindenkinek az jó, amit szeret
érdemes kipróbálni párat, van amit többen, van amit kevesebben szeretnek
amelyik neked bejön használd azt -
citkar
addikt
üdv
az a problémám, hogy pár programból mintha nem tudnék kilépni, erre van valami megoldás?vagy láttam, h többen használják a task managert, ez a segítség, vagy enélkül is megoldható?
(pl egy msn programmal bejelentkeztem és úgy marad, ha nem kapcsolom ki a telót)köszi
-
citkar
addikt
üdv
friss xperia x10 mini pro tulajdonos vagyok és ismerkedem az androiddal
sikerült a (gyári) naptárát szinkronizálnom a gmailes naptárral ( de mire megtaláltam)
csak az a bajom hogy a gyári telós naptár ha belépek semmilyen megkülönböztetést nem tesz ki a hónapra h egyik-másik napra van esemény
ezt valahol be kéne állítani, vagy ez ilyen?másik kérdés, van e másfajta, jobb naptár amit szintén lehetne a gmailes naptárra szinkronizálni?
köszönöm: citkar
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest