- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Melyik most a legkomolyabb grafikájú játék androidra?? -
aveos
tag
-
Jon Mathias
senior tag
Létezik olyan app amivel beállíthatom mik induljanak el a teló bekapcsaolásakor? olyanra gondolok mint az msconfig win alatt.
-
petipetya
nagyúr
Némelyik program a telefon lokalizációját veszi alapul a nyelv beállításakor. Ennél az alkalmazásnál nem tudom miként van, de próbáld ki ezt:
- Telepítsd fel a morelocale2-őt és állítsd be ennek (fotó) a hozzáadásával.
- Indítsd újra a telefont és tedd fel fel a magyarított progit.Nekem ezzel a gyári news and weather már behozza a magyar híreket is.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Adott egy se x8 ami nem akar market-ra belépni, cserébe ezt a hibaüzenetet adja:
This could be a temporary problem or your SIM card may not be
provisioned for data servicesA telefon Angliában lett vásárolva, o2 függő, esetleg nemtudja valaki hogyan lehet orvosolni a problémát ?
-
RootRulez
félisten
dupla
-
RootRulez
félisten
na!! most komolyan, képkezelő - rajzoló progit lécci!
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #9779 üzenetére
RootRulez, Punky:
Azt hiszem, a 3G kicsit részletesebb beállítást tesz lehetővé pl. a tarifák terén.
Hát, ha nem méri a wifit, az jó. (Bár ez egyben azt is jelenti, h eléggé megszaladt ma a fogyasztásom... azt hittem, a wifi miatt mutat ilyen sokat, már a hónap első napján...)
-
St3ven
addikt
Call Meter 3G-ben van arra lehetőség,h csak a mobilinternetes forgalmat mérje,a wifiset ne?
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
tudtok ajánlani nekem valami frankó képszerkesztőt? kicsinyítenék, meg vágnék, ilyesmi...
lehet rajzolgatnék is...
-
Arem
csendes tag
okok
-
noxon
őstag
Hello!
Honnan lehet letölteni jó kis live wallpapereket? -
Arem
csendes tag
Sziasztok!
Kérem segítsen valaki.Sok HD játékot letöltöttem,gameloft/game mappába raktam az sd file-kat, az apk. fájlt pedig felraktam a telóra.Amikor belelépek a játékba vagy el se indul,vagy azt írja ki hogy "A videó nem játszható le" (ez konkrétan a Gangstars 2-nél volt) Elvileg ezeknek indulnia kéne 2.1-es Androidon. Valaki azt mondja hogy a videólejátszón nem megy a HD fájl. Valaki tudna segíteni hogy mégis mit kéne tennem?
SE x8 telefonom van 2.1 Androiddal.
Előre is köszönöm. -
stefi68
addikt
válasz
neorow1 #9766 üzenetére
Hogy megéri-e?
Nekem nyelvtanulásnak jó. Egyébként sok-sok éjszaka rámegy, a készítők nem nagyon akarják bedolgozni, bár most megint megkíséreltem felvenni a kapcsolatot párral. A frissítések baromi gyorsan jönnek, sokszor 4-5 naponta.
Szóval munka van velük rendesen, elismerés meg nem sok...De míg van kedvem csinálom.... passzióból
-
stefi68
addikt
Aki bejövő hívásnál nem akar bajlódni a csúszkás módszerrel, itt egy remek kis program: Advanced Telephone (magyarul).
Egyszerű hívásfogadás egy érintésre, nem kell maszatolni a képernyőt....További remek funkciók, bővebben a blogomban....
(#9754) Arween: Elmulasztott hívásokra is van megoldás: Easy Reminder, ezt használom rég és meg vagyok elégedve vele. Szintén van magyarítása, ->klikk a nevem alá...
-
-
canniball
nagyúr
Rengeteg alkalmazást találsz erre a célra, én a Missed Callt használom.
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom őket!
-
Arween
senior tag
sziasztok!
Olyan app-ot keresek ami hanggal jelzi ha sms jött,vagy nem fogadott hívásom volt.X10 mini pro-m van és ott csak egy kis lámpa villog amit sose veszek észre....
-
petipsy
csendes tag
akk ha wifin vok fenn msn-en akk ingyen van?
-
törölt tag
válasz
petipsy #9748 üzenetére
Persz,e a Market a neten keresztül megy, ugyanolyan, mintha csak weboldalakat néznél, ellenben akár drágább is lehet, mivel az appok több megabájt méretűek. Ez csak a mobilnetre vonatkozik (ami alapból engedélyezve van), wifin ugye ilyen megkötés nincs. Ha msn appot letöltesz, és msn-ezel az ugyanúgy neten keresztül megy, tehát fogy a pénzed.
-
petipsy
csendes tag
Nekem még nincs androidos telefonom és nem is vt soha, azonban a hónapokban elszánom magam h vegyek egyet. Csak az lenne a kérdésem h ha az android market-ben vok akk az olyan mintha fenn lennék a neten, tehát megy a pénzem v nem? Ugyanez a kérdésem lenne ha alkalmazásoknál vagyok benne pl ha letöltök egy MSN app-ot és msn-ezek akk megy e a pénzem?
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Luissimo #9741 üzenetére
Nagyon örülök, hogy "nem én megyek szembe az autó pályán", egyedül!
Valójában senki nem bántott személyesen, mert addig nem is jutok el, hisz a többieket "cséplik", ebből vonom le a tanulságot magamnak.
Az az én saját "hibám", hogy a személy tudatom fejletlenebb, mint a közösségi...
Szeretek itt lenni a Ph-n, hisz ez egy tömeges, össztársadalmi bázis, akkor is, ha sokan glória fényezésre használják. Az hogy több, remélem minden partneremnek szintén sikeres üzletet csináltam itt, az csak "mellékterméke" annak, hogy elfoglalt világunkban időt "szakítok" Tőletek okosodni. (több - kevesebb sikerrel)
Az egy másik érdekesség, hogy az első "Pengémet" kinyírtam a "csodazip" segedelmével, mert máig tisztázatlan körülmények között, az utóbbi időben ez a progi nem kinyitotta a lekötött memóriát, hanem meg ölte a kijelzőt. Nem hibás senki, ráadásul kicserélték, de a nagy ágyúk, csak "félinfókkal" segítik a félművelteket, így azt nem írták le hozzá, hogy elejétől a végéig, nem csak annyi, hogy "ráteszem az sd-re, ilyen mappába, el indítom, oszt jó napot"..Valahogy másutt úgy megy a fórum, mint anno a kocsmai feliratok hirdették:
"Itt minden 3-dik reklamálót lelövik! Ma már ketten voltak!"
Még egyszer köszi a lelki támogatást és természetesen megyek a "penge Off topikba" is! -
punky10
addikt
válasz
Shrike7973 #9742 üzenetére
Ezt a Fancy Widget is tudja.Mármint hogy be lehet állitani,melyik rész érintéséhez mi induljon.A skinezhetöség ha jol tudom a Pro verzio sajátja(bár én durván 300 Ft-ért vettem meg,szerintem nem pénz érte...)itt lehet az orát skinezni.és az idöjárás elörejelzés ikonjait is.Ja,és tud magyarul
DonMedve:az emlitett programot én nem probáltam,de a Call Meter NG pontosan méri az adatot,SMS(ki-be)és a hivást(ki-be).Magyarul tud,és különbözö tarifákat is be lehet állitani. -
DonMedve
addikt
Egy kérdés az Urakhoz!
Aki használja a DroidStats nevű progit ,megbízhatóan működik?Tehát jól mér?Főleg az adatforgalom érdekel mobilinterneten.Csak azért kérdem,mert ahogy néztem,talán az egyik legegyszerűbb belőni.Néztem a Call Meter 3G-t stb,de kicsit nekem bonyolult főleg angolul!
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Reverting #9733 üzenetére
Alternatíva lehet még a GO Weather.
Annak van 4x2-es szép widgetje.
Most jelent meg az 1.8, lehet skinezni, és a skinek listájában ott van a HTC Style coming soon felirattal.
És maga a program így már többet tudhat mint egy sima widget (óra részre nyomva óra jön fel, időjárás részre pedig a weather program, ami igencsak részletes és szép). -
Luissimo
veterán
válasz
Fireman67 #9732 üzenetére
Énis egyetértek veled, nem a (nemlétező) észt kell osztani, hanem a tanácsokat és a tapasztalatokat kell megosztani.
másképpen: a lényeg az oktatás és nem a kioktatás kéne, hogy legyen.Egyébiránt megkérdezném, hogy ki bántott téged a Bléd forumon?
Hogy stilszerű legyek kirugod bléd ?Gyere át a Bléd Off topicba, ott normálisabb arcokkal találkozol és ottis választkapsz minden kérdésedre.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Reverting #9733 üzenetére
A HTC egyedi felületét Sense-nek hívják, így általában ezzel a kulcsszóval érdemes rákeresni:
Sense Analog Clock Widget Dark (dokee78 már belinkelte)
-
St3ven
addikt
Ha már előkerült a Fring, bemásolnám egy korábbi kérdésemet, hátha most tud vki mondani vmit.
"A Fring-et használja itt valaki a telóján?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Jól működik a
hanghívás mobilszámot hívva?
(Amúgy ahogy néztem, harmadannyiba
kerülnek a mobilhívások, mint skype-on...)" -
dokee78
félisten
-
Reverting
őstag
hi...
zte blade-re szeretnem felrakni a htc ora es idojaras widgetet... van ra free apk?
keresgeltem de en nem nagyon talaltam, sajnos...
Esetleg aki hasznalja irhatna... koszi...Bocs a tul nagy kepert...
de olyan szep
-
Fireman67
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak!
Bocsi, hogy offolok, de kikívánkozik belőlem!
Ez a Topik eddig a legnormálisabb, az összes telefonos szakmai között!
Itt normálisan bánnak a hétköznapi kérdezőkkel. Mindenki tisztességes választ kap a kérdésére. Jó ideje csendben olvasom a hozzászólásokat. Rengeteg hasznos dolgot találtam, sok ötletet kaptam. Minden fórumon csak a kioktatás a felsőbbrendűségi komplexusok vicsorgása sugárzik, minden "szakitól".
Szomorú ez a tény, hisz tudtommal nem nemzetközi szakmai konferencia színtere lenne ez, hanem magán lúzerek segítése, barátkozás, tapasztalat csere. A legjobban a ZTE Blade fórumon vagyok kiakadva, hisz ott már szinte magántulajdonnak tekintik néhányan a felületet.
Tisztelettel kérlek Titeket, hogy tartsátok meg ezt a stílust, hisz ezekben a nehéz időkben, pont erre van szüksége az embereknek!
Fireman67 -
naksys
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9668 üzenetére
htc hero
-
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9725 üzenetére
Az easymoneyben minden kategóriát kitöröltem, és helyettük létrehoztam kettőt: bevétel-zöld-income és kiadás-piros-expense.
Így a progiba való belépés után csak pár mozdulatba telik egy tranzakció elkönyvelése: hosszan bökés az account-ra / add transaction / pénzösszeg beír / legördülőből bevétel vagy kiadás kiválaszt / save and done.
A legjobb az, hogy a különböző accountok között lehet pénzmozgást is bejegyezni. Például átutalsz az ebay számlára, akkor a bankszámlád összege csökken, míg az ebay számla egyenlege növekszik stb.
Külön pont azért, hogy widgetből (4x1) is vezérelhető.
-
Luissimo
veterán
válasz
petipetya #9718 üzenetére
gondolod ezt nemprobáltam már?
a ZTE BLADE-n kiválóan futó skype apk-ját felraktam rá, az elején még elindult, de beregelni nemtudtam vele aztán később már ha elinditottam , simán kilépett, azaz nem funkcionál.
csak hangh
vásra akarnám használni.
A Fring működik rajta, sőtazzal még a videohivások is mennek szépen, csak azzal meg nemtudok skypeos kontaktokat hivni.
Viszont szépen beimportálja az MSN-es kontaktokat is és lehet velük chatelni is, de a hanghivások ott sem mennek. -
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9719 üzenetére
szata.68:
Gyorsban kipróbáltam kétféle pénz kezelő progit:Moneymanager
Ez a legegyszerűbb, a mindennapi bevételeket és kiadásokat lehet vele villámgyorsan vezetni.EasyMoney
Ez már bonyolultabb egy kicsit. Létre lehet benne hozni több kategóriát, én például ezeket kreáltam: 100/200, bankszámla, készpénz és ebay egyenleg. Mindegyikbe be lehet állítani azt, hogy az adott kategória pénzmozgásai beleszámolódjanak-e a totális egyenlegedbe, vagy sem.Phami:
A 2.3-as Cronos rom-ot többen is ajánlották a Milestone topicban. -
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9719 üzenetére
Ilyenben én is várom a tippeket, egy nagyon egyszerűt keresek. Vannak a spórolt 100/200-asok és a normál pénzmozgásom. Ezért ilyet keresek:
- Két csoportot lehessen benne létrehozni.
- Mindkettőben csak annyit kelljen megtennem, hogy bevétel vagy kiadás után beírom az összeget, rányomok egy plusz vagy mínusz jelre és máris látom a jelenlegi egyenlegemet.
- Minél kisebb legyen a program mérete. -
szata.68
senior tag
Helló
Tudtok valami olyan progit,amivel könnyen vezetni tudom a kiadásaim-bevételeim?
(egyetemista vagyok,úgyhogy olyan nagyon nagy forgalom nem lesz,csak kiváncsi vagyok,hogy pl pontosan mennyi megy el kajára egy hónapban,meg hasonlók...)Nem baj (sőőőt) ha nincs internetes része,ha grafikonokat tud rajzolni az jó,de az se kritérium...
Üdv.
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
v2izzy
tag
Hello!
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de ez a topik tűnik a legaktivabbnak androidból (amit találtam).
Ismerősömnek van egy Bluepanther Thunder-je és azt szeretné elérni, hogy a pendriveról amit bele lehet dugni, lehessen másolni róla/rá (vagy legalább valamelyik).
Valaki tudna segíteni, hogyan, milyen programmal lehet ezt elérni?
A választ előre köszönöm! -
erikke17
őstag
Lehet olyankor az újrainditáson kivül tenni mást is ha frissitek egy szoftver és két ikonja lessz?
Mert előbb frissitettem TuneIn rádió progit marketban Igy volt irva update-ja Update(Manual), rábökök frissitésre majd figyelmeztete hogy felül irja de adatok megmaradnak, nézem két ikonja lett megmaradt a régi is meg az új-.- Nem két napja van androidom nem ez az első frissitésem de még ilyennel nem találkoztam.
Ja és ha törölni akartam a régi ikonra koppintva a törlésre az új ikonját hozta be szóval nem is töröltem mert tudtam hogy komplett megy az egész le akkor.Véégre javitották benne tudom hallgatni most már a RiseFM-et
Eddig betöltött majd abba hagyta a töltést pufferelt megint elindult majd megint megállt ezt csinálta de itt megy
-
aveos
tag
Tud valaki egy olyan programot, ami a kijelzőt fotózza, hasonló mint a PC -n az ashampoo snap?
-
bok92
addikt
válasz
CoolBoy323 #9708 üzenetére
Igen, nagyon jó lett a Settlers!
Ami még nekem nagyon tetszik, az a Dungeon Hunter 2, és az UNO.
-
bozont
veterán
Tényleg jónak néznek k ia játékaik, hiszen a legtöbb valamelyik nagy név (Tomb Raider, NFS, Assassins Creed, Blizzard jétékok) koppintása, viszont az egyetlen probléma hogy csak azok élvezhetik ezeket a játékokat akiknek felső kategóriás telefonjuk van. Sajnos az én Galaxy Ace telefonomon egyik sem fut, pedig a Dungeon Hunter pl nagyon tetszik és az ára sem rossz.
-
Luissimo
veterán
válasz
molnarpeter #9702 üzenetére
sajnos NEM.
a kütyüről keresve nem is adja fel.
Ha megpróbálom feltenni a Blade-n futó, MŰKÖDŐ verziot, az meg nem jelentkezik be.
tehát szarságvanilyenkor mi a a teendő.
-
bok92
addikt
A Gameloft nagyon belendült!
Jobbnál jobb játékokat dob ki Androidra is:
The Settlers
StarFront Collision
Fast Five the Movie
Shadow Guardian
stb...
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest