Aktív témák
-
aveos
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy alkalmas lehet-e föld mérésére (területmérés) a telefon, van-e egyáltalán ilyen szoftver?
Tudomásom szerint ezek a GPS vevők <10m pontosságot tudnak....?HELP!
-
TRob1
veterán
válasz
naksys #10395 üzenetére
Pl.:
AppMonster
-
naksys
senior tag
Melyik az a program amivel az .apk filok lementhetők a marketről letöltött programokból?
-
Jarod1
veterán
hoppá mióta lehet progikat venni?
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10385 üzenetére
Hm, mondasz valamit. A Pro csak egy évig reklámmentes, de benne van a push alert. (Amúgy én is csak a leírásból "dolgozom", nekem a sima változat van meg, minden extra nélkül.)
Sztem teszteld, hogy bejön-e, mielőtt nekiugrasz a vásárlásnak.
Ráadásul pár hét, és itt az off-season, lehet nem is lenne érdemes most megvenni. De persze lebeszélni nem akarlak.
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10383 üzenetére
A Gold tagsággal eltűnik a reklám + push jelleggel jönnek a részeredmények, tehát nem lekérdez percenként, így spórol a nettel és az akksival. Ez örökre szól, nem olyan vészes, asszem 18 norvég korona, kb. 600 HUF.
A Silver tagsággal pedig egy éves reklámmentességet vehetsz.
Én mondjuk egyelőre nem vettem meg, mert sztem nem fogyaszt sokat, a reklámmentesség meg ugye megoldott az AdFree-vel.
Ha jól láttam, a Pro változat az megegyezik a Gold tagsággal, csak ugye utóbbi az alkalmazáson belüli vásárlás promóciójának a neve, előbbi meg külön letölthető app.
Egy idétlen bugot mondjuk máig nem javítottak: az élő eredmények közé időről-időre véletlenszerűen felvesz egy-egy sorozatot, pl. ázsia kupa, izraeli bajnokság, ezeket ilyenkor kézzel kell kiszedni a sajátok közül (ha zavar).
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. A bizonyos helyekről elérhető Angry Birds 1.1.0 frissítésben az adatok visszatöltése után a 3. részben a majmok sebezhetetlenek. Csak nálam?
-
St3ven
addikt
Soccer Scores - FotMob-ot használja vki? A legutóbbi frissítés óta nem látom az élő meccseket,azt írja,h nincs meccs a kiválasztott ligákban,pedig de.
-
FeRkE
őstag
sziasztok,
milyen progival tudom megnézni, hogy mi mennyit fogyasztott a batteryből ?
a gyári cucc a telefon állapotánál nem elég részletes. köszi -
citkar
addikt
sziasztok
igot használok, az a kérdésem, ki lehet e menteni belőle a címlistáim
ha frissítem pl vagy akármi miatt ne kelljen újra mindet belerakni
köszi -
CSiPet2
tag
Egy olyan progi kellene nekem amivel tudok telefonálni, és sms-ezni pc-vel, de a telefon sim kártyáján. Pl a Remote Desktop nevű app, tudja azt, hogy böngészőben behozza a telefon néhány funkcióját (híváslista, programok, kontaktok) ip és port alapján, és ott írhatok sms-t, amit el is küld, de telefonálni nem lehet vele (illetve ha hívás érkezik, vagy hívást kezdeményeznek vele, az a telefonon indul, nem pc-n).
Telefonhívásra, és sms-re együtt azonban nem találtam. Jobban örülnék külön pc-s kliens nélküli, böngészős app-nak, de klienses is előrelépés lenne, ha lenne. -
zoli62
addikt
Tudtok olyan SMS programot, ami nem beszélgetésekbe szervezve jeleníti meg az üzeneteket, hanem bejövő, elküldött mappákba? Korábban láttam egy ilyen programot, ami bár nem teljesen erre készült, de ezt is tudja, de most nem találom a marketen.
-
donyka
csendes tag
válasz
akos727 #10369 üzenetére
Olyan programot keresek, amivel a telefonomról tudom elérni az otthoni laptopomon lévő dokumentumokat. Nem olyanra gondolok mint a dropbox, hogy csak a megosztott mappát látom, hanem a laptop bármely mappájában lévő dokumentumot el tudjam érni, esetleg le is tudjam tölteni a telefonra.
Létezik ilyen program? Aki esetleg használ ilyent legyen szíves ossza meg melyik ez és esetleg azt is hogyan kell beállítani.
Köszönöm. -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10364 üzenetére
látod, mondtam hogy megéri
ha javasolhatok valamit, próbáld ki az ui settings/drawer setting/appdrawer style-nál a horizontal fling beállítást. én ezért az "élményért" ragaszkodom az adw ex-hez.
még látványra is gyönyörű milyen gyors
-
TazLeacher
nagyúr
Megint hálás köszönet. Egy itteni kedves fórumtárs meg is csinálta nekem a TW menüikonját, és rátöltöttem a telóra. Így lényegében maradt a megszokott minden (csak +1 menüpont van a dockban), viszont nem kuszálja össze-vissza a belő menüt, és van egy csomó beállítási lehetőség. Így már jó.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10361 üzenetére
menü gomb, edit, ott pedig az x-el tudod törölni
-
TazLeacher
nagyúr
Még egy kérdés:
ADW-ben hol tudom beállítani, hogy hány oldal legyen a "főoldal"? Most 5 van, de nekem nem kell ennyi. Az "összehúzós" mókánál nem tudom törölni, mint a TW-ben.
-
pr05p3c
tag
Létezik olyan app, amivel a pc-mben lévő tv tuner kártya képét+hangját tudom streamelni az androidos telefonomra(esetleg irányítani is a tv-t) wifin keresztül?
-
St3ven
addikt
Nabazz, Marketen hirtelen eltűnt minden telepített appom a My apps fül alól.
Csak a legelsőként települt Youtube és a legutolsóként feltett szutyok Formula1 2011 maradt a listában, utóbbi persze csak FC-t produkál.
Újraindítás (teló és Market is) nem segített, a telóm az elsődleges gmail accomat továbbra is látja.
Van vkinek ötlete?
-
sgamez
tag
A telefon memóriájában lévő névjegyeket hogy tudom feltölteni/másolni a google fiókomra?
-
sgamez
tag
A telefon memóriájában lévő névjegyeket hogy tudom feltölteni/másolni a google fiókomra?
-
sssz
őstag
válasz
andy83 #10349 üzenetére
szerintem nyugodtan. én mikor a 2.2 -es legújabb verziójára frissítettem nem mentettem le semmit se és nem volt gond.
de ha biztosra akarsz menni egyrészről nézz be a telefonod forumáb is, másrészről le tudod menteni pillanatok alatt pl a titanium backaup app-al a dolgaidat.
-
Luissimo
veterán
ahoy
mondjamármeg valaki, hogy mértvan az, hogy a tabletenlévő opera mini hiába csatlakozik pl. a Mekiben a nethez, egyetlen oldalt sem képes megnyitni, mig a szintén felinhalált Opera Mobile szépen böngész ugyanott ?
illetvetovábbá:
hogyanlehet a két böngésző között a könyvjelzőket odavissza mozgatni , vagyesetleg a pc-nlévő FF böngésző könyvjelzőit átültetni pl az opera alá ????
hmm?
ötlet ? -
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h ha felrakom a 2.3-as update-et, akkor a korábbi beállítások, sms-ek, híváslisták, stb eltűnnek? Esetleg lehet előtte biztonsági mentést csinálni vmivel?
Előre is köszi!
Üdv
Andy -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10340 üzenetére
Nekem személy szerint sokkal gördülékenyebbnek hat mint bármelyik másik home launcher. testreszabható szinte minden szempontból.
sajnos azt szerintem pont nem lehet megcsinálni amit te szeretnél, mármint az app drawerben átrendezni az ikonokat másképp.
de küldtem egy pü-t, az abban leírtak segítségedre lesznek szerintem
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10337 üzenetére
1. igen!
2. igen!Csak hosszan rá kell nyomni és ki tudod cserélni az ikont. -
TazLeacher
nagyúr
Most ismerkedek az ADW-vel. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem (akár az előző hozzászólóhoz):
1. Megéri megvenni a fizetőset? Nem mintha, az a 600 Ft csapna földhöz, csak mitől tud többet?
2. Valahogy tudok menüikont cserélni? Mármint a főképernyő középső ikonját, ami a menübe visz. Megszoktam már a TW kék ikonját, és ez a szürke kicsit kilóg a sorból. Ha lehet, olyanra csinálnám, mint a TW-nek volt.
Előre is köszi.
-
akos727
senior tag
ADW Ex-ben nem tudja valaki, hogyan kell megoldani a wallpaper scrollingot? Sima ADW-ben máshol kell beállítani, az ex-ben meg nem találom.
-
bozont
veterán
Valaki tudna ajánlani valami Skype-hoz hasonló alkalmazást? A skype nem igazán jött be, még van mit javítani rajta. A lényeg hogy tudja a program a hanghívást, esetleg chat funkció, de videóhívás meg hasonlók nem kellenek. Ha már van itthon net+wifi akkor minek fizessek még pluszba a hívásért.
-
Luissimo
veterán
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Olyan app-ot keresek amellyel az X8-asrol at tudom vinni a netelerest laptopra. Ha jol tudom tethering-nek hivjak, csak az a kerdes hogy melyik app jo hozza.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10327 üzenetére
csak türelem...pár nap kell a fejlesztőknek hogy engedélyezzék az appokat minden új országra is.
Egyre bővül a lista, szerintem kb 1 hét és talán mindent láhatunk -
TazLeacher
nagyúr
Az mitől lehet, hogy vannak programok, amikből továbbra sem látom a fizetős verziót a telómon, csak a "Lite" Free verzsönt? Konkrét példa mondjuk az aTilt 3D Labyrinth. A telómon fent van, rákerestem, de nem láttam, hogy mennyibe kerül a fizetős, de a webes felületen meg látom...
-
DonMedve
addikt
Örülök,hogy nem haragszol.Tényleg sajnálom.
Más:Valaki tudna nekem segítteni abban,hogy a Go launcher EX-ben,hol tudom állítani a képernyők számát?Mert nem sikerült rájönnöm!
A go launcher exhez vettem anno egy témát,clean txt theme,namost nekem nagyon tetszik,erre mit ad Isten?Marketen fennt van,de onnan ugye valamiért még a fizetős appokat nem lehet telepítteni,pedig bent a listámban,hogy megvettem,a telefonon a marketbe meg nincs bennt! -
St3ven
addikt
Látod az lehet, hogy csak később jön. Azt hittem, csak én vok ilyen béna, hogy nem találom.
Nem tudom, mennek-e ezek más launcherrel, nekem csak a GO és a Zeam van fent. De véleményem szerint nem mennek GO nélkül.
Amúgy nem widget, de a kedvencem a GO Launcher EX Notification, ami kis piros körben látható számot applikál pl. a Gmail meg SMS app ikonodra, ezzel jelezve, hány olvasatlan üzeneted/nem fogadott hívásod van.
-
r4z
nagyúr
-
St3ven
addikt
Ezt a GO Launcher EX kiegészítőjeként működő calendart látta már valaki?
Elvileg így lehetne kitenni widgetként, ez a menüpont meg is van nekem, csak le kellene tölteni előtte a fenti calendar kiegészítőt, de sehol sem találom marketen, a többi három gond nélkül meglett:
-
sssz
őstag
na, sikerült aktiválni a kártyámat a fizetős markethez
sajnos nem 1 Ft, hanem 1 USD került levonásra
-
-
sir fg
aktív tag
válasz
bubi92 #10309 üzenetére
Ha az akksis dolog nem jött be: vannak olyan billentyűzet kombinációk (hangerők, meg menü gomb, meg bekapcsoló, stb. megfelelő módon kombinálva), amit ha megfelelően lenyomsz (kikapcsolt állapotban), akkor vissza tudod állítani a telefont a gyári értékekre (factory reset). Tehát el sem kell indulnia a telefonnak, így kikerülöd ezt az ördögi kört. A kombinációt nem ismerem, de biztos van, keress rá a neten.
Persze ekkor minden beállításod elveszik, szóval ez a végső, de biztos megoldás legyen.(A Google-nek vajon már hányan tartoznak virtuális sörrel?
)
-
-
bubi92
őstag
HELP!!!!!
adott egy szixalag, ismertebb nevén galaxy s. span felrakja rá launcher prot(gyári marketos), teló újra indul, kitudja pipálni, hogy az legyen a default, majd hibaüzenet, hogy android rendszer leáll, ezután újra indul és ez megy a végtelenségig.
hogy lehetne újra az élők közé hozni a telefont?aki segít az egy virtuális sörre vendégem
-
Arem
csendes tag
Sziasztok.
Sokszor olvasom a fórumokon hogy egyes programok,játékok csak rootolás után indulnak.
Valaki meg tudná mondani pontosan mi is ez,hogy kell csinálni?Ha rootolok akkor elvesznek az adatok,képek,zenék,stb.?
Ja és gyári android 1.6 van a telómon,én frissítettem 2.1-re. Ha rootolok akkor viszaáll 1.6-ra? :/
Előre is köszönöm.Arem
-
omega88
csendes tag
Helo! A zte blademre keresek olyan appot amivel megoldható, hogy a hangerő gombok nyomkodásával lehessen zenét váltani. A válaszokat előre is köszönöm és elnézést ha már volt erre vonatkozó kérdés.
Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest