- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
dokee78 #11391 üzenetére
Tudom, itt is akartam, csak nem figyletem eléggé melyik topicban vagyok éppen.
(#11394) sssz
Mindkettőn van nem is azzal van a baj, hanem hogy a bluetooth baromi lassú és nagyméretű fájlok esetén meg talán órákban mérhető az átviteli idő (pl több 100MB+ méretű fáj esetén). Ezért lenne jó, ha wifi-n keresztül is tudnék küldeni/fogadni adatot. -
petipetya
nagyúr
válasz
gamek!ller #11397 üzenetére
-
gamek!ller
őstag
Srácok tud valaki olyan programot ami a látványra megy? (buborékfújú, cigi ami ég ha szívod a mikrofonnál).. Tudjátok, ilyen érdekesség..
-
róland
veterán
Úgy látom reszeltek egy kicsit a Market PC-s felületén. Ha be vagy jelentkezve, akkor mutatja, hogy kompatibilis-e adott telefonnal a kiválasztott alkalmazás.
-
beers
addikt
Valaki mondana egy jó kamera szoftvert!
Akár fizetős is lehet!(ha tényleg jó megveszem) -
petipetya
nagyúr
Nálam erre a célra remekül bevált a
3G Watchdog
Magyar nyelvű telón magyar nyelvű.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Adatforgalom mérésre (3g) ki mit használ ?
Hozott a jézuska mobilnetet de sajna csak 40 megát
-
petipetya
nagyúr
Nálam erre a célra remekül bevált a
DND Call Blocker
Magyar nyelvű telón magyar nyelvű.
-
Jarod1
veterán
lookout progit próbáltam ki ma, 1 weblapon be tud ja pozícionálni hogy hol van a telefon, szirénát is be tudsz kapcsolni, appokat le tudod menteni, valahogy lockolni is tudja telót de ezt nem mertem kipróbálni...
-
vante
aktív tag
Valaki, valami jó feketelistás/fehérlistás progi? Bejövő ismeretlen számú telefonhívásokat akarom automatikusan blokkolni...
-
dokee78
félisten
válasz
gamek!ller #11366 üzenetére
LG Revolutionban is benne van.
-
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogy ez melyik Live Wallpaper?
-
dokee78
félisten
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11362 üzenetére
érdekes.
Kb ilyen szövegű mailt kellene kapnod:
Eltávolította az alkalmazást telefonjáról. Töröltük megrendelését, és számláját nem terheltük meg.
Megrendelés dátuma: 2011. május 18. 11:56:32 PDT
Google megrendelés száma: ...................
Állapot
Menny.
Elem
ÁrTörölve
1
ADW Theme Bubbles
0,99 $Adó:
0,00 $Összeg:
0,99 $Fizetési mód: MASTERCARD ......
-
sssz
őstag
keresnék olyan rss/news widgetet, aminél be lehet állítani a betű színét illetve hogy átlátszó legyen a háttér és esetleg több rss-t is tud kezelni.
próbáltam a glass widgetet, egy napig jó is volt, aztán másnapra egyszerűen nem frissített és mikor újra ki akartam rakni a widgetet akkor egszerűen nem jelent meg. szóval ez felejtős nálam, mert nem naponta akarom buherálni hogy működjön.
ki mit ajánl?
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11358 üzenetére
nyugi, ha 15 percen belül voltál akkor visszakapod. e-mail kaptál elvileg a gmail címedre nem? abból kiderül minden.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #11357 üzenetére
na viszont most vettem észre egy alapvető hibát, ami miatt számomra sajnos felejtős lesz ez a lockscreen app
ha hívnak, akkor csak a felső lehúzható értesítési sávban jelenik meg hogy kerestek (ez ég nem is lenne baj), viszont az a sáv ilyenkor nincsen lockolva, magyarán zárt képernyő mellett is le tudom húzni. na nekem ez nem jó
mert így tutira mindenfélét összenyomogatok vele a zsebemben. kár, mert tényleg nagyon tetszetős kis app.
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11353 üzenetére
csak nyugalom, nem rögtön írják jóvá. pontosabban azt hiszem le se vonják ilyenkor, hanem kapsz egy e-mailt hogy törölték a megrendelésedet.
-
TRob1
veterán
válasz
gamek!ller #11353 üzenetére
Türelem pénzt terem!
-
gamek!ller
őstag
Srácok! Egy kis segítséget kérnék. Ma vásároltam marketről egy játékot 290ft-ért. Nem tetszett és láttam, hogy ha 15 percen belül visszavonom a vásárlást (annyi időm van kipróbálni) akkor visszakapom a pénzt a kártyára. Sikeresen vissza is vontam, a teló uninstallálta a játékot és újra előjött, hogy 290ft, stb, mintha nem is vettem volna meg. Viszont a pénz sehol. Ez miért lehet? Nem vág földhöz, csak zavar és ennyi erővel rajta is hagyhattam volna.
-
DonMedve
addikt
Na ha valaki unja a gyári lockscreent!
Szeritnem nem rossz!Honeycomb rules! -
válasz
negyedes #11346 üzenetére
Külön Yahoo appra nem feltétlen van szükség, ha nem használ mappákat az ember...
A VPN-es kérdésemre valaki
-
negyedes
addikt
Feltettem a yahoo mail appot hogy ha kell konnyeben tudjak mailt kuldeni, erre az meg allandoan fut a hatterben ami nekem nem kell. valahogy ki lehet loni h ne induljon magatol el? van meg igy par progi.
-
-
Dyrtyho
őstag
Olyan Androidos appz-t keresek,amivel lehet Print Screens képet készíteni a telefonból.Van egyáltalán ilyen appz androidra ? Ha igen,akkor mi a neve ? Légyszi segítsetek
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #11341 üzenetére
Nem mondanám hogy nincs humorérzékem, csak az utóbbi pár évben divat szidni a "picipuhát", és legfőképpen azoknál, akik kb. nap mint nap használják (de véletlenül se váltanának más oprendszerre ezért vagy azért, tehát --> mégse olyan rossz) Félre ne érts, se kutyám se macskám a Bill és haverjai, viszont az elmúlt néhány évben igencsak megszerettem a dolgaikat (win7, IE9, Live MSN, Live Mesh, MSE ... még bill.+egér párost is azt vettem
) Jut eszembe, az mit takar hogy Msn nem tud beszélni (a droid appra gondolsz?)? Fringgel és Nimbuzzal lehetett Skypeolni is mint írtam lejjebb/feljebb, csak hát ugye szépen felkérték őket, hogy ne lehessen többet velük "Szkájpolni" Nade msot hogy MS felvásárolta, gondolom lesz kompatibilitás (vagy nem
) MSN és Skype között leőbb-utóbb, és akkor újra a Fring és a Nimbuzz is mindenes lehet.
-
Luissimo
veterán
semmi humorérzék nincs benned?
azt ismered, mikor BillGeci és a felesége beszélgetnek?
-Milyenvolt Drágám ?
-Hát pici és nagyon puha, mondhatnám, lágy.
Nos, innenlett később a szoftveres cég neve...egyébiránt igazad vagyon, egy tabletről pötyögöm soraimat, amin nem vindoz fut.( vajon mértnem ) :-)
ugyebár a skype használhatatlan , a Microsoft Messenger nemtud beszélni és csak egytagot kezel egyszerre a fring esetleg jolehetne, de azzal meg nem hivhato a skype tag.
minden csak önmagával kompatibilis. -
St3ven
addikt
válasz
róland #11336 üzenetére
Haverokat kezdem is atszoktatni a Google Talkra. Annak idejen en szoktattam ra oket a Skype-ra,csak kozben az meg egy kalap sz@r lett.
Illetve a Fring-et tesztelem most tobb emberrel,egesz jo,csak a hangminosegen lehetne meg javitani. Ja,es 17 Ft a percdij magyar mobilt hivva...
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #11335 üzenetére
Igen, eléggé kitérő volt, de persze nem is gondoltam komolyan
(persze ha megcsinálod, akkor oké) vagy pl. : k9-mail (rengeteg nyelv van benne, magyar nincs - legalábbis az én példányomban
, itt még esélyes is lehet hogy belekerül hivatalosan)
szinkronizálva=magyar szinkron/magyar hang
(Jó lesz a te hangoddal is, nem kell felfogadni hivatalos szinkronszínészt)
Miért nem teszel fel 2.3-at már? Sztem nagyon jók (egyre többen állnak át, ahogy olvasom folyamatosan)
-
róland
veterán
Én már várom a Viber meghívómat. A Skype kezd kiakasztani, lassan az otthoni PC-n is használhatatlan monstrum, a zAndroidos változat meg nem fejlődik.
-
stefi68
addikt
"+szinkronizálva" mit takar?
Először is a pengét kellene gatyába ráznom a kiruccanás előtt.
Ux1 MaximumAfterburner_RLS5-r2b-facelift ROM-ja (lite-osítva) lett feltéve kb.1 hete és akad mint a fene. Nem tudom miért...., most gondolkodom mi kellene helyette....
hehe... ez lehet, hogy kitérő válasz volt? -
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #11332 üzenetére
Ez van.
Ez a kettő tudta a Skype-ot, csak el kellett távolítani belőlük: "a Skype rendkívül agresszív módon lépett fel az alternatív kliensek fejlesztőivel szemben, akik sorra kénytelenek eltávolítani szoftverükből a népszerű VoIP megoldást. "Hamár így összejöttünk, egy kis fordítás nem érdekel?: Edomondo magyarul+ szinkronizálva??? hehe
(#11333) hossszú : nm
-
stefi68
addikt
Ez jó hogy van sok jó program ami mindent kezel, csak Skype-ot nem....
Akkor kipróbálom a Skype for androidot.....
-
orkati
tag
Tudna valaki olyan aksifigyelot ajanlani, ami kepes hangjelzest adni, ha meruloben a telo?
-
stefi68
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
hossszú #11326 üzenetére
Aham, értem.
Próba?EZanswer Trial
-
hossszú
őstag
A simogatós alap hívásfogadáskor minden rendesen működik.
Jobban szeretnék érintésre működő hívásfogadást, az utóbbi napokban vettem észre, hogy a kézen lévő izzadság miatt nehezebben lehet fogadni a hívást. Tegnap a Ringen mikor még sütött a nap volt olyan hívás amit nem is tudtam fogadni. -
JoHnni
senior tag
Hali!
Feltűnt, hogy a legújabb google maps-be alig tudok nagyítani:S Miért van ennyire korlátozva? Pl. pesten nem tudok annyira nagyítani, hogy lássam az összes utca nevét...
-
TRob1
veterán
válasz
hossszú #11320 üzenetére
Nincs alapból a telefonodba ?
szerk: FullScreenCaller Pro - És még teljes kép is lesz akkor
-
hossszú
őstag
Tudnátok ajánlani egy működő hívásfogadó alkalmazást.
A Advanced Telephone és az Easy Answer Buttont próbáltam de nem igazán akar rendesen működni, időnként rendesen csöng és rezeg idönként viszont csak a képernyőn látom, hogy hívnak. -
Azt meg lehet valahogy oldani gingerbread-en, hogy az összes forgalmat (egyetemi) VPN-re irányítsa? sokszor kapcsolódok nyitott wifikhez, nem árt, ha van némi védelem. (illetve vannak szolgáltatók, akik a viop-ot/SIP-et blokkolják a mobilneten. Ezek miatt sem ártana egy maszkolt kommunikációs csatorna.
-
gyuszmó
őstag
Helló
Találtam egy jó pofa alkalmazást (hátha v.ki még nem ismeri)
Üzentet tudsz írna a home felületére pl.fontos teendő.és így állandóan az orrod előtt van,amíg ki nem törlödText widget (donate) v2.0
-
-
inkubator
aktív tag
MA délután néznék egy Galaxy S-t! Mondjatok már valami jó teszter programot vagy programokat! Vagy valami beépített kóddal előcsalható nincs? (Omniámban van) Programból ha linkeltek akkor olyat aminek a telepítője letölthető gépre, mert mikro sd-n vinném kipróbálni. THX!
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Olvasgattam a fórumot, de képtelenség mindent végig olvasni
Olyan kérdésem volna, hogy létezik-e androidra a Jitti-hez hasonló dugófigyelő program?Köszi
Janó -
customrobi
tag
Sziasztok
Biztos volt már, de láma vagyok a keresőhöz (is). A gyári FM rádiókezelő borzadályt szeretném lecserélni valami barátibbra.
Ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Haart
addikt
Lenne egy kérdésem. Van-e olyan program ami enkriptálj a telefont és nem hagyja hogy bármi féle adatot ellopjanak róla, ha mondjuk ellopnák a telefont. Amolyan safeguard féle dolog ami titkosítja az adatokat.
-
AkosL
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan progit, ami bejövő híváskor kijelzi, hogy átirányított a hívás?
-
dokee78
félisten
Egyik sem,de tetszik amit linkeltél.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest