- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Agent T
tag
Üdv!
Lehet nem rootolt telefonon manuálisan frissíteni a Marketet (magát a Market programot). Egy force cloe után elszállt a dolog, és a régi market verzió jön most nekem be.Bár a fizetős appok már látszanak....
-
Agent T
tag
Üdv!
A 3gWatchdog az adatforgalomnál azt is figyeli mikor a telefonomat hotspotként használom és úgy használom a mobilnetet a gépemen ?
-
Agent T
tag
Üdv!
Lockbottal kapcsolatban lenen kérdésem: bejövő hívás esetén ha le van zárva a képernyő akkor nekem nem a csúszka jelenik meg mint az alap lockscreenen hanem egyből az answer meg ignore gomb jelenik meg, amit a zsebemben véletlenül is meg tudok nyomni. Valami megoldás hogy a csúszkás módszert hogy lehet előcsalogatni benne ?
-
Agent T
tag
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy csak nállam jelentkezik e ilyesmi, de néhány programot én nem találok a marketen (pl.:widgetlocker, beautiful widgets), pedig elvileg fent vannak. Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
Agent T
tag
Sziasztok! Létezik olyan gps progi androidhoz ami tud egy adott útvonalat tud rötgzíteni? Teszem azt, bekapcsolom A pontban elmegyek B-be és közben rögzíti hogy hol merre fordultam.
-
Agent T
tag
Vírusirtó programokkal, hogy álltok? Érdemes telefonra telepíteni? Léteznek androidos vírusok?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest