- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:ide írtam róla egy rövid összefoglalót
-
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön
-
>-48-<
aktív tag
Helyes!
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest