- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:ide írtam róla egy rövid összefoglalót
-
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön
-
>-48-<
aktív tag
Helyes!
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest