- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Az aFirewall call and sms blocker-t használja itt valaki?
-
St3ven
addikt
válasz
basaja #11992 üzenetére
Megerősítem, 2 db a-t ír egymás után.
Pedig elvileg ugyanaz az alapprogi verziónk van fent (20110308), és ugyanaz a magyar kiegészítő (20110521).
És nekem magyar quertz-ben és angol querty-ben is ugyanez a helyzet.
Végülis mindegy, csak érdekesség...
(#11997) TRob1: az ingyenes Titanium Backup is tudja a beállítások/játékállások mentését.
-
DonMedve
addikt
Nem tudom észrevettétek e,ma frissült az Online vasútmenetrend progi.Neve is változott,és a funkciók is változtak.Menetrend Droid lett a neve,és mostmár buszra is lehet keresni.
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11996 üzenetére
Akkor ott már tényleg vmi bibi van.
Én még sose buktam egyik Angry B. adataim (meg semmi mást se), pedig volt már kb. 20-22 féle Rom(Megoldás: TitaniumBackupPro)
-
Hát, de már mindegy, valami elromlott, véletlenszerűen döglenek le az alkalmazások, net nélkül sem hagyja, hogy importáljam. SIM-ről meg nem akarok törölni semmit, mert ott legalább tényleg biztonságban van. Tartok tőle, húzhatom újra a telefont... oda az Angry Birds Rio haladásom... már megint!
Ja, és ha szinkronizálni akarok, akkor is: A(z) com.google.process.gapps folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11993 üzenetére
Ne export-importálj összevissza (most nem keresdkedünk
) Törölj telefonról minden kontaktot (simről is), törölj gmail-ból is minden kontaktot.
Gmail címtárba importáld a mentett vcf-ed, szerkeszd meg amit akarsz, és hagyd hogy a telefon szinkronizáljon vele. Ennyi. -
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #11979 üzenetére
Nem rossz megoldás, de már szépen belőttem, nem akarom elölről kezdeni.
-
-
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11987 üzenetére
Beállítások/megjelenési beállítások/Névjegy részletek kiválasztása --> Ha magyar verziót használsz, akkor itt utdod állítani, hogy mivel nézd a kontaktok adatait (és ha ez megvan, akkor a névjegy részleteinél a jobb felső sarok a szerkesztés ikon, de "sajna" így is csak az alap szerkesztés jön be) Szülinap sor nincs, de ahogy mondtam, ha a gmail fiókodban megszerkeszted a kontaktokat, akkor már itt is külön sorba megjelenik hogy Születésnap: ......
(Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni --> Ez meg eleve kizárva, ha Androidod van, és még netre is kimegy) Több okból is érdemes használni a gmail szinkronizációt és a gmail-ben a szerkesztést (tuti sosem vesznek el a névjegyeid, jóval egyszerűbb szerkeszteni/törölni/csoportosítani... stb)
-
Pubszon
veterán
válasz
vegyszer #11933 üzenetére
Nekem van egy jó tippem: Az új Gtalk tud, sőt még videóhívást is, csak nagyon nehéz felrakni mert hivatalosan ha jól tudom 1 készülékre jött ki, de a barátom HTC Desire-jén már működik, enyémen meg ha rányomok a hívásra akkor újraindul a progi.
-
A GO nyílik meg, csak szerkesztéskor kapcsol át az alap kapcsolatokra. A legújabbat használom, V1.32 magyar. Hogy lehet beállítani, hogy szerkeszteni is a GO szerkessze? Igazából az érdekel, van-e benne születésnap mező. Ha nincs, akkor teljesen mindegy, melyik használom, bár ez legalább kiírja a telefonálás időtartamát, az alap még erre se képes (vagy nagyon el van dugva ebben az SE verzióban).
Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni
-
Arween
senior tag
sziasztok!
Videocam illusion progival a felvett videókat miért nem tudom lejátszani?felvétel után a progiból még lejátszható,de később már nem.(mem kártyáról megnyitáskor ezt írja:ez a video nem játszható le) Köszi -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Most se tud senki sem olyan programot, amivel a telefon WiFi vevővé alakítható?
USB a gépbe telón wifi bekapcs és mehet a "jelvadászat", hasznos lenne... -
Sziasztok!
Esetleg tudna ajánlani valaki egy kamera programot, amiben le lehet tiltani a zoom funkciót, mert egyfolytában sikerül zoomolnom és nagyon idegesít.Ja amúgy HTC DHD-m van.
Köszi előre is! -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok mondani nekem egy programot, mely azonos a phantom music controllal, funkciókat tekintve. vmit ki kellene raknom a Widgetlockerrel átalakított lockscreenre, de a 2.3.3-on úgy tűnik nem megy jól és fagyogat a phantom.
Köszönöm.
-
Vikt0r
aktív tag
Milyen progival tudom manuálisan a telefonkönyvembe Pulse Minin a Facebookról képeket kapcsolni (ami lehetőleg utána automatikusan frissül)?
-
erikke17
őstag
Üdv, QWERTY-s kiosztású billentyű kellene telóra, van olyan ami ha állitva van egyszerű hagyományos, fektetve meg qwerty? Vagy ha ilyen nincs melyiket ajánljátok ami qwerty? Nem lenne rossz ékezetekkel
Előre is köszi.. -
Telda
addikt
Estét!
Tudtok ajánlani valami netes radio progit ami kevesbe eszi a netet?
Vagy ezek mind egyforman fogyasztanak? -
bearone
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan progi amivel el lehet érni samba megosztást, és be lehet lépni ssh -n keresztül?
-
Nova96
őstag
Tudom hogy már kérdeztem de hátha tudtok jobb programot mint az opera mini.
Üdv fogok menni nyaralni és csak egy oldalt kéne megnyit. és 100mb net van..
Melyik program jó ami csak nagyon keveset szed le a netről? -
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #11950 üzenetére
ha hosszan rányomsz, akkor felugrik a választhato karakterkollekció, amiből egy x-el kiszállhatsz.
nekem a vesszőrenyomva, egy egy zárójel ugrik még fel :-)deazombanellenben,
az idegesít,hogyha gyorsan kétszer ráböksz véletlenül az a betűre, akkor magától á betűt ír,és ez engem idegesít, főleg ha van a billentyűzetemen á betű is direkt nekem :-) :-) -
vepe
őstag
sziasztok
egy olyan progira lenne szükségem, amibe belelehet pakolni egyes programok ikonját (kb olyan kinézettel, mint az energiagazdálkodás widget..)
tudtok ajánlani erre alkalmas szoftot?
-
St3ven
addikt
Az AnySoftKeyboard legújabb verziójában ha pl. a vessző karakterre hosszan rányomtok, mi történik?
Felugrik a többi választható karakter, és
1. ottmarad a kis ablak, amíg nem választatok,
vagy
2. folyamatosan rajta kell tartani az ujjatokat a gombon, majd elhúzva és felengedve a kívánt helyen lehet az adott karaktert beszúrni?Mert utóbbi nálam kizáró ok, akkor inkább nem frissítek egy két hónappal ezelőtti verzióról.
-
ngabor2
nagyúr
javat lehet futtatni? van egy megszokott progi, jar kiterjesztéssel. alternatívát eddig nem találtam, jó volna ezt működésre bírni.
-
Nordik
őstag
Keresek egy fájlkezelőt, ami könnyen használható, egyszerű és kezeli a legtöbb kiterjesztést, beleértve a tömörített fájlokat is, be illetve kitömörítést.
Próbálkoztam az Astroval, mivel elég sokan használják, de mintha nem kezelné a tömörített fájlokat, legalábbis elég rosszul. Jelenleg AndroZip-el próbálkozom, erről mit gondoltok? Vagy ajánlhattok mást is!
A másik problémám pedig az lenne, hogy leginkább a gyári böngészőt használom, viszont nem minden kiterjesztésű fájlt enged letölteni. Erre van valami alkalmazás/megoldás esetleg?
-
thesound
addikt
Van olyan progi ami megmondja a gps alapján hol van a teló?
Ilyen "elveszett telefon" progit keresnék. Van olyan ami be tudja a gps-t kapcsolni aut.?
Próbáltam a Lookout Mobile Security-t, a Where Is My Droid-ról azt írják szintnén nem tudja aut. a gps-t bekapcsolni...
Olyan program érdekelne amit személyesen Ti próbáltatok ki és rendesen működikKöszönöm
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Ehhez hasonló Mobile Action i-gotU GT-120 GPS útvonalrögzítõ programot tud valaki?
-
-
bszotak
tag
Sziasztok! MSN kompatibilis videó telefonáláshoz melyik programot ajánlanátok? Lehet én vagyok a béna, de eddig csak olyat találtam, ami vagy nem támogatni a videótelt vagy nem kompatibilis a már meglévő MSN-es kapcsolataimmal (pl. fring, pedig nem androidos telefonom látja őket, a tablet nem :S)
-
Van olyan program, ami arra képes, hogy a gép a telefont audiokimenetként kezeli és a PC hangjai azon szólalnak meg?
-
dokee78
félisten
Taskiller Full Ezt használom,magyar nyelvű. Vagy van jobb ajánlat?
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11923 üzenetére
nagyon nem érdemes belekavarni az android memóriakezelésébe, mert sose tudhatod mi mivel függ össze.
amugy nagy valószínűséggel ezeknek a programoknak a kilövésére elég egy sima task killer.
de én nem foglalkoznék vele.
a rendszer úgyis bezárja majd ha kevésnek érzékeli a memóriát. -
vegyszer
addikt
Szervusztok, feltennék egy 3 pontos kérdést:
Van olyan app, amivel a gtalkon keresztül lehet voipelni?bevallom, én nagyon rossz úton járok a megtalálásában.
Csak kényelmesebb lenne ezzel a lakásban sétálva ezt azt megcsinálva beszélgetni, mint a gép előtt lekötve a fülessel.
KÖSZI!
-
dokee78
félisten
Olyan app létezik amivel egy adott progi indulását tilthatjuk?
-
dokee78
félisten
Melyik a legjobb akkufigyelő progi,amivel meg lehet nézni melyik app eszi legjobban az akkut?
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11915 üzenetére
Használd a legújabb GoContacts-ot (ott lehet választani, hogy az alap vagy a Go nyíljon e meg)
Szvsz legegyszerűbb viszont, ha gmail-ben (pc-n) szerkeszted meg a névjegyeket, és leszinkronizálja telefonra.
-
válasz
Dark Archon #11914 üzenetére
kieg.: ha a Go Contacts-ban megnyomom a szerkesztést, akkor az alap kapcsolatok szerkesztője nyílik meg... ez is normális?
-
válasz
#40993792 #11843 üzenetére
Egy olyan ikon tényleg van, hogy "továbbiak felvétele" és ott lehet címet is hozzáadni, szülinapot viszont nem.
A GO Contacts-ban meg pl. egy emberkénél van 2 mobilszám, egy groups és egy ringtones lehetőség és annyi. Menü gombra nem csinál semmit. Mit csinálok akkor rosszul?
A telefon egy SE X8.
-
-
csigafej
tag
sziasztok,
olyan aplikáció létezik, amivel egyik telefonnal a másik telefont tudom irányítani (netrádiót szeretnék futtatni az egyik telón és a másikkal irányítani...)? két teljesen azonos androidos telóról van szó
kösz,
Gyuri -
ntomi0730
senior tag
válasz
somnia #11902 üzenetére
A kijelző SCL super clear lcd(jobb egy kicsivel), jobb a proci, meg van még néhány, de gyakorlatilag galaxi s,és gyárilag 2.2, és nem 2.1 van rajta. Találtam egész jókat a marketen, fel is megy, de ahogy akarom felvenni a hívást, tehát rányomok a felvételre, abba a pillanatba elhallgat a hívás.(nem hallani hangot,tehát nincs mit felvenni) A párom galaxi minijén tökéletesen működik. Mind a kettőn 2.2 van. Olyan mintha gyárilag tiltanák a felvételt
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nem akart meni a mobilnetem USB-vel a gépen, erre ajánlották a EasyTether Lite programot, egyszerű bekonfigolni... Ebből jött az ötlet, van-e olyan program, amivel a telót USB-s WiFi adapter ként használhatnám? Tehát Wifi vevőjével kapnám a jelet az USB-n meg tolná a gépnek, mint egy USB-s WiFi adapter
-
baandii
senior tag
esetleg vki az előző kérdésemre...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged