- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Hirdetés
Aktív témák
-
sid87
senior tag
Ma voltam Saturnban és a SE Xperia mini prón volt Peggle... Megjelent androidra? Kerestem de nem találtam róla semmit. :S
-
flash-
veterán
sziasztok
Melyik a legjobb navi program androidos mobilra?
főleg ha gyalogos módban kívánom használni a telefon naviját? -
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #10794 üzenetére
na, közbe nem jött be ez a widget skin, kicsit áttetszővé tettem, így már jobban megy az asztalhoz
-
robertel
senior tag
Köszi, szeritnem stats free jó lesz, másikról írják, hogy generélja az adatforgalmat.
-
-B-
senior tag
-
scream
veterán
Sziasztok!
Skifta-val lehet lejátszani notebookról telefonon keresztül (Samsung Galaxy Ace) HD TV-n 720p-t vagy 1080i-t ? vagy nem fogja bírni a telefon ?
---
(#10785) RazorGTR1 :
ezer köszönet
-
r4z
nagyúr
válasz
robertel #10788 üzenetére
Esetleg a Stats Free?
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
Adatforgalom mérőt keresek, ami mind a wifis, mind a 3gs adatforgalmat méri.
Köszönöm. -
r4z
nagyúr
-
scream
veterán
Udv!
Keresnek egy minimalista weather widgetet aminek nincs hattere,eleg ha a homersekletet mutatja es szurke vagy allithato a szine.
-
flash-
veterán
nekem olyan kérdésem lenne,hogy ha egy progit megveszek android marketről,letöltöm telepitem
majd valami miatt törölni kell mindent a kártyáról,és a telefont is resetelni kell,akkor ahhoz hogy ujra meglegyen a megvett app akkor megint meg kell venni?
vagy ilyenkor mit kell tenni?
pl poweramp -
szőröscica
addikt
Az apartman leírása alapján légvonalban 500m a tenger. Amennyiben a Navteq-nek van igaza, akkor a leírás hibás, az állítások nem igazak. De az sem, hogy a strand 1000m, illetve Gradac központja sem 1000m.
Ezek a leírások mind stimmelnek a koordinátákra, viszont nem jók a navteq szerinti helyhez.
Szerintem a koordináták a helyesek, és a térkép a helytelen.
Ugyanis ez az utcanév elég gyakori, ellenben a horvát térkép nem túl részletes. -
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10780 üzenetére
Akkor ti valami faoduba fogtok lakni (a googlemaps műholdképe alapján
) Mingy negnézem a koordinátákat naviba is, de ez tényleg jóval odébb van a Tiny utcától)
Viszont az tuti, hogy akkor el kell döntened, hogy a Tina utcába fogsz lakni, vagy az adott koordinátákon, mert nem egy hely
(de mindenképp írd majd meg, legalább priviben, ha hazajöttetek, hogy melyik volt a jó)
szerk: Ennyit ír erre: Jadranska Magistrala, 21330 Gradac (de semmi utca, csak alatta a Jadranska Magistrala)
-
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10777 üzenetére
Na megnéztem neked:
1.dolog: Podaca, Gradac --> Majdnem mindenhol egybe írják (pl:[link]), kb. olyan lehet mint nálunk Agárd-Gárdony-Velence
2. Navteq térképpel megtalálja a címet pl. így beírva: Gradac, Tina Ujevica , de el kell szomorítsalak: Podaca alatt van, és nem Gradacban: Szélesség: 43,12387°, Hosszúság: 17,30065° (Ez kb. az utcaközepe kordináta, nem a 12-re kerestem)szerk: És ha nézem a naviban (primo, új navteq map), érkzési címnek is így írja: Tina Ujevica 11 Gradac, Podaca
-
TRob1
veterán
-
szőröscica
addikt
Több térképpel is néztem.
Konkrétan más településre teszi az utcát.....Gradac, Tina Ujevica 12. a cím.
Ezt, a jóval arrébb lévő Podaca településhez teszi be.
Holott a koordináták szerint Gradacban van. Odatalálnék magamtól is, csak sajna a google mapsen sincs ez az utca fent, és ötletem nincsen, hogy melyik irányból kell megközelíteni, egy szombati napon, amikor váltás van, és óriási forgalom, nem szeretnék szerencsétlenkedni. -
Csigusz 1
aktív tag
Hát nem tudom, ájfon még nem volt a kezemben, de amikor a Galaxy Ace-emre feltettem a Tiny Compass-t (ez egy szép grafikájú, de nagyon egyszerű progi, még beállítási lehetőségei sincsenek), először össze-vissza forgott. Aztán meglóbáltam az általam linkelt videón látható módon, és azóta szépen, pontosan mutatja az északot.
-
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10774 üzenetére
Nem lehet hogy a térkép nem jó a Motonavban? Ha gondolod, mondd a várost és az utcát (megnézem 3 féle térképpel, melyik hová mutat) Illetve a koordinátákat is, összehasonlításképp. (Jöhet priviben is)
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Melyik navigációs program tud koordinátákhoz vinni?
A horvátországi nyaralásomhoz kellene, mert megkaptam a címet, de a Motonav az utcát teljesen máshova teszi, mint ahol lennie kellene, konkrétan vagy 5 km-el arrébb...Kaptam viszont GPS koordinátákat is, ezt viszont nem tudom megadni a Motonavban.
-
TRob1
veterán
válasz
Csigusz 1 #10772 üzenetére
Egyikbe (az általam próbáltak közül) szépen leírja hogy kell kalibrálni, és nem így ahogy ezen a videón
Simán, vízszintbe (ahogy tartod is), leírni egy 8-ast (ill. egyikben függőlegesen is kell ugyanezt, mert van benne "hajós" vagy mifeneféle radar is)
De ez a videó is így mutatja ahogy írtam: [link]Itt se összevissza, hanem simán vízszintbe 8as: [link]
Lehet hogy az ájfón ilyen szempontból is különleges állat
-
flash-
veterán
sziasztok
telefonomban van iránytű
feltettem vagy 5 iránytű programot mindegyik más fele mutatja az észak irányát
és függ attol is hogy hogy tartom a kezembeakkor ez az iránytű dolog egy kamu?
-
sssz
őstag
Mennyit szeretnél rákölteni?
Ha nem túl szűkös a keret én ajánlom a HTC Desire S-t. Legújabb verziós android, nagy tárhely a programoknak (tehát azért nem kelll buherálnod hogy több helyed legyen, mert alapbál általában csak 100-140MB körül van szabad hely ezeken, de az S-en 1GB körül van).
Nem egy tepsi, tehát normálisan meg lehet fogni, ennek ellenére a kijelző szerintem megfelelő méretű, felbontású.
Függetlenül 90ezer körül van, t-nél pedig előfizetéssel is meg lehet venni, gondolom jóval olcsóbban.
És azért valljuk be...egy HTC nem gyakran hagy cserben
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Droidon létezik hőmérő program?
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #10754 üzenetére
De melyik "felel meg" (melyiket használod)?
Én Go-t használok, abban is lehet állítani, hogy ne "görög"-jön (De az ADW-ben és a LauncherPro-ban is)
(#10755) ben11: Na akkor én kiestem a játékból (Főleg azokhoz intézném akik nem telepítik hetente a telefonjukat.)
Egyébként meg, Igen, a telepített appok teszi bizonytalanná a működést, vagy az akksi rohamos merülését (persze alapból is tud merülni egy hatalmas kijelzős telefon, ha használják)
Ha gyári szofttal használod (és a rajta lévő gyári appokkal), akkor nem lesz ilyen gondod.
Egyébként nekem "csak" egy ZTE Blade-m van, és folyamat új romokat is teszek fel (plusz jelenleg 52db egyéb app van telepítve), de az akkuidővel sose volt gondom (kopp-kopp), és a hálózatot se dobta el soha!!! -
ben11
őstag
Mivel nincs külön android kibeszélő topic, így itt teszem fel a kérdésem, remélem nem nagy probléma. Főleg azokhoz intézném akik nem telepítik hetente a telefonjukat.
Rengeteg androidos telefon topicját átbogaráztam keresve a tökéletes robotos készükéket,de azt kell hogy mondjam, elég rémizstőek ezek a fórumok. Kb az jön le hogy nincs olyan androidos telefon ami szoftveresen tűrhetően stabil lenne. Hol az akkut zabálja le valami, hol a fagyogat, hol lassú, hol nem teszi amit kéne, eldobja a hálózatot és még lehetne sorolni. Mennyire igaz ez? A telepített programok teszik esetleg instabillá a romokat? Hétköznapi használatra mennyire alkalmas, megbízható? Szét vágna az ideg ha fagyogatna/kikapcsolna magától. Egy nokia e51 után elég komoly követelményeim vannak egy telefon megbízhatóságával szemben. Arra bármit telepítettem, egyszer nem hagyott cserben.Köszi!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan app amivel tudom törölni a beépített programokat is (pl google map)?
Előre is köszönöm! -
realist
őstag
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani amelyik txt formátumból húz be a adatokat(név, telszám, e-mail cím, jegyzetek stb.) a névjegyzékbe ill. ugyan úgy txt formátumban lehet menteni vele?
-
aggleány
addikt
Hogyan tudnék álló wallpapert betenni (álló formátumú képet), ami nem csúszik tovább, ha a telefonban nincs meg ez az opció? A Multi Wallpaper-eket megnéztem, de nem működnek.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy az Ace menüjében hogyan tudnék mappát létrehozni ?
Sehogysem jön össze,remélem meg lehet valahogy oldani...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
volvoguy
addikt
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy Spicam nem jelzi az akku merülését.
Ti milyen alkalmazást használtok, hogy hanggal (is) jelezzen? -
-
RootRulez
félisten
stefi68 megcsinálta a Launcher Pro 0.8.6-os verziójának magyarítását is.
-
dokee78
félisten
Launcherválasztáson gondolkodóknak:Launcherek.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok!
Biztosan kérdezték már, de nem tudom hol.
Abban kérnék segítséget, hogy filmet ,hogyan tudok nézni androidos telon. Azaz pl egy xvid/divix filmet ,hogyan lehet nézhetőre tenni.. Szettem le egy kompatibilis app-ot, de akad rajta a film.
Köszönöm!!
-
RootRulez
félisten
Én nem erőltetem az ilyen naptárkiírós widgeteket, jorte tökéletes, kirakom 2x2-be és látok minden amit kell...
milyen nap
hanyadika
névnap
esemény (ha van)
szóval ennyi...
ja meg ha beállítom, hogy hanyadik hét van.
-
sssz
őstag
esetleg még ez: calendar widget 2 lite
-
Wajk
addikt
valaki látott már olyan Battery app-ot, amelyben a "Health" résznél nem csak annyi van, hogy good, hanem érték is szerepel ott? Vagy pedig olyan app, amely az akksi elhasználódás mértékét mutatja?
Laptoppon az Everestel követtem ezt az infót és sokat segített az akksi belövésében.
köszönet
-
TRob1
veterán
-
keeo
tag
válasz
Cholard #10691 üzenetére
ez nem lenne megoldás a problémádra?! [connectify]
-
nofi
addikt
Hali!
Olyan ébresztő alkalmazást keresek, amin be lehet állítani a növekvő hangerősséget. ZTE Blade-en alapból nincs ilyen funkció
-
VD
őstag
Az iPhone naptárja nagyon tetszik. 1X1-es méretű, olyan mint bármelyik ikon, de kiírja aktuális dátumot. Próbáltam kirakni a naptár ikonját, ami jól nézz ki, csak a dátumot nem mutatja.
Van andoridra ilyen naptár widget? -
kristof83
aktív tag
Létezik olyan zenelejátszó progi androidra ami be tudja olvasni az itunes könyvtáramat?
iTunes alatt az összes zenémnek megvan az előadója, szám címe, stílusa, de a számítógépen csak Track1,2,3... -ként vannak fönnt.
Viszont így ha androidos telóra másolnám fel akkor csak egy nagy katyvasz lenne a zenelejátszóban.
Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest