Hirdetés

Aktív témák

• Fireman67

aktív tag

válasz Luissimo #9741 üzenetére

Nagyon örülök, hogy "nem én megyek szembe az autó pályán", egyedül!
    Valójában senki nem bántott személyesen, mert addig nem is jutok el, hisz a többieket "cséplik", ebből vonom le a tanulságot magamnak.
    Az az én saját "hibám", hogy a személy tudatom fejletlenebb, mint a közösségi...
    Szeretek itt lenni a Ph-n, hisz ez egy tömeges, össztársadalmi bázis, akkor is, ha sokan glória fényezésre használják. Az hogy több, remélem minden partneremnek szintén sikeres üzletet csináltam itt, az csak "mellékterméke" annak, hogy elfoglalt világunkban időt "szakítok" Tőletek okosodni. (több - kevesebb sikerrel :D )
    Az egy másik érdekesség, hogy az első "Pengémet" kinyírtam a "csodazip" segedelmével, mert máig tisztázatlan körülmények között, az utóbbi időben ez a progi nem kinyitotta a lekötött memóriát, hanem meg ölte a kijelzőt. Nem hibás senki, ráadásul kicserélték, de a nagy ágyúk, csak "félinfókkal" segítik a félművelteket, így azt nem írták le hozzá, hogy elejétől a végéig, nem csak annyi, hogy "ráteszem az sd-re, ilyen mappába, el indítom, oszt jó napot"..Valahogy másutt úgy megy a fórum, mint anno a kocsmai feliratok hirdették:
    "Itt minden 3-dik reklamálót lelövik! Ma már ketten voltak!" :K
    Még egyszer köszi a lelki támogatást és természetesen megyek a "penge Off topikba" is! :R

Aktív témák