- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Thome
veterán
Létezik olyan kameraszoftver, ami ráerőlteti a telefon kamerájára a nagyobb felbontást? (Még ha zuhan az fps, akkor is?), Jelenleg 640x480-ban vesz fel az enyém maximumon, 30 FPS-sel, de szélesvásznút akarok felvenni, így jó volna a 800x480, viszont se az Lgcamera, se a VideoReg nem képes, úgy tűnik mintha úgy vennék fel (felvétel közben), de mikor visszajátszom, akkor 640x480-at kapok.
Szerintem nem működik, ha nem támogatja a nagyobb felbontásokat, de rákérdezek.
Létezik ilyen app?
-
Csigusz 1
aktív tag
Lehet, hogy csak a kártyát nem szereti.
A korábbi Samsung 5230-amban használt 4 GB Kingston (nem tudom, hogy hanyas Class) bezakkant az Ace-ben (meg előtte egy Galaxy 5510-ben is) írás közben de annyira, hogy időnként még a telefont is újra kellett indítani - olvasás közben nem volt gond. Másik kártyát vettem (Noname 16 GB Class10 [link] ), és azzal azóta is tökéletes minden!
A Kingston egy Garmin GPS-ben, az 5230-ban, meg adapterrel a fényképezőmben azóta is tökéletesen működik... -
canniball
nagyúr
válasz
Darahian #11194 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Defy topikot (és annak 1. hsz.-ét)!
-
Wajk
addikt
lenne egy kérdésem, eddig nem volt Androidom, és nem voltak problémáim a SD kártyával, de most belefutottam egy "Damaged SD"-be azaz a teló szerint sérült a memkari, formázzam meg.
Nem gond megformázom, van mentésem mindenről, de hogy kerülhető el a jövőben? Azt olvasom Androidon elég sűrű ez a hibajelenség. Az OS kezeli rosszul a dolgokat vagy valahogy megelőzhető?
Egy 8GB-os Class6-os memkarim van és Mass Storage módban használtam, a kábel kihúzása előtt mindig leválasztottam a Win7-ben. előjele annyi volt, hogy az előnézeti képek a Gallery-ben nem jelentek meg, arra tudom van progi, de mire levadásztam volna már késő volt.
Gondoltam újra indítom a telót, hogy hátha megjavul, de szívás lett a vége
-
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #11193 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért, tegnap éjjel rákérdeztem Szólista nevű fórumtársnál a problémádra (véletlen láttam egy topicban, hogy neki is az a tel van mint neked), és ma hajnali válasza: "Nálam még nem jelentkezett a memoriahiány."
-
Darahian
tag
Hali Mindenki!
Mobil interetet fizettem elő a Defymre. Ha ezen keresztül csatlakozok, nem tudok alkalmazást letölteni, és a frissítések is alapból "queued" - re ugranak.
Nnnna szép. Mire megírtam a kérdést megtaláltam a választ is, itt [LINK]. Azért kiteszem, hátha valaki keresi:
"I had the exact same problem, it would only download fully if I used wifi. It tirned out that I had the data save on. As soon as I switched it off it all worked fine.Find it in settings-data manager- data saver. Make sure it is unchecked and you should be ok.
Érdekes, hogy amint ezt elolvastam, beugrott, hogy én magam állítottam be annak idején.
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #11191 üzenetére
Hát hogy örülj, hogy milyen gyorsan indul, ha legközelebb használni akarod (mert ha nem indulna újra, akkor mikor indítod, lassan indulna, és azt kérdezgetnéd, hogy miért ilyen lassan indulnak az appok
)
Az előző hsz-emben a kérdésre a válaszod? (Mert tényleg érdekel, gyűjtök mindenféle infot, hadd okosodjak
)
Huh, full átmentünk "csetbe"
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #11189 üzenetére
Hé, arról nem beszéltél hogy akár 1 héttel ezelőtt használt cuccról van szó (habár lehet hogy azóta semmi mást se használtál, azért)
Akkor itt is az a megoldás, mint minden másnál: akinek úgy jobb az használ ilyen-olyan killert/vagy kilövöldöz, akinek felesleges (mint többek között nekem is), az meg nem
Na mind1, hagyjuk mára az offot, már késő van hozzá
A végére egy kérdés: Nálad is van olyan mint elfelejtette-nél, ha visszajönnek ezek (vagy nem lövöd ki), akkor nem indul valami app? Mert ilyet még nem hallottam: szép is lenne, ha egy átlagjúzernek nem mennének az appjai (viszont köze sincs a lövöldözéshez), hordhatná folyamat szervízbe a telefonját -
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #11187 üzenetére
Olvasd el jobban: "A gyakran használt programok általában a memóriában vannak, így igen gyors az alkalmazások indítása"
Gondolom, amiket használsz (vagy használ a rendszer), azokat visszapakolja, a fentebbi okból kifolyólag.
(#11186) elfelejtette : Én nem értek a linuxhoz, csak olvasgatok erre arra folyamatosan. Ilyesmit nem tapasztaltam (mondjuk Pengében kicsit több a memo), mindig indul minden appom (mind az 52, ami jelen pillanatban telepítve van
)
-
elfelejtette
veterán
De hiába okosabb, ha egy újraindulás után a 178MB-ból (Vodafone 845) Task killer nélkül nem marad csak 31(!)MB, és ha rányomok a rigo-ra, akkor egyből elsírja magát, hogy nincs elég memória.
Task killer használatával folyamatosan van 75-80MB szabar ram.
Ja és persze abszolút nincsenek fent helyigényes programok, mivel most nincs ext2-es partíció a mem karin, tehát csak a teló 189MB-os belső memóriájára telepítek, most kb. 100MB van szabadon. -
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #11183 üzenetére
Na akkor idézet anglerbab fórumtárstól, csak neked (na jó, másnak is, akinek a bezárogatás a mániája), hogy megértsd, és ne kelljen tovább keresgélned a megoldást
"Az Androidon nem kell bezárni az app-okat. A Linux kernel intelligensen menedzseli a memóriát, nem fog betelni. A gyakran használt programok általában a memóriában vannak, így igen gyors az alkalmazások indítása. Nem kell használni task killert, mivel sokszor hozzájárulnak az akksi merüléséhez (állandóan bezárogatsz programokat, a rendszernek meg mindig el kell indítani, ez energiaigényes).
Továbbá a háttérben "futó" programok alvó üzemmódban (sleeping) vannak. Ezek nem használnak CPU-t, így az akksit sem merítik. Az Android Linux alapú rendszer, nem pedig Windows alapú. A legtöbb user minden bizonnyal Windowst használ -- így bármennyire furcsa is -- de nem fog a RAM betelni Androidon."Úgyhogy lehet hogy mégiscsak okosabb
-
spuros
őstag
-
Luissimo
veterán
azlehet, hogy okosabb, mint ő, deazért engem érdekelne a működésének a mikéntje és hogyanja.
miértvan az,hogy taskkillerrel kilövöm az általam feleslegesnek tartott appokat, és utána kisvártatva ujra látom,hogy fut pl. a mixzing lejátszó, az opera és még egy csomó általam már kilött progi.
mért indulnak el ezek ujra?? lehet, hogy mégse okosabb a z a rendszer ?? -
donyka
csendes tag
köszi ki is próbálom, de az nem baj hogy azóta fényképeztem már?
Mert elvileg a fontos képet lefényképeztem (mkártyára) és átraktam a memóriakártyán egy másik mappába, nehogy elkeveredjenek. Azonban a galériában az áthelyezés után is mutatta, pedig már a bizonyos mappába lettek másolva ott voltak benne.Na ekkor amikor kijelöltemőket hogy megint átrakja véletlenül letöröltem őket. -
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11179 üzenetére
-17re teszi így azt hiszem. majd kiderül működik e. egy próbát megért.
-
@ndroid88
csendes tag
Sziasztok kérdés...!
Task killert használok de ahogy kilovom az appokat és lezarom a billt... 30 perc múlva feloldom és megint van 7app amit ki tudok lőni nincs valami olyan ami a háttérben elintézi hogy a system dolgokon kivül ne fusson semmi...? Tudom h van autokill a task progin de nem nagyon teszteltem.... szerintetek?? -
sssz
őstag
válasz
donyka #11172 üzenetére
a képek a teló belső memóriájába voltak elmentve? ha igen, akkor szerintem semmit nem tudsz tenni.
Ha az sd kártyára voltak mentve, akkor ajánlom a WinUtilities Free Undelete programot. vedd ki a telóból a kártyát, rakd kártyaolvasóba, dugd ráa pc-re, telepítsd ezt a progit, futtads és ez visszaállítja a törölt fájlokat amennyiben még nem írtál rá semmit se a kártyára azóta hogy törölted őket róla.
-
TRob1
veterán
válasz
Hosiminh #11165 üzenetére
Pedig nyugodtan töröld a sim számokat, teljesen feleslegesek. (Eleve korlátozva van a nevek hossza, és még adatokat se ment mellé)
Szinkronizálni kell gmail accal, és máris van biztonsági mentés az összes névjegyedről (én még MyPhoneExplorerrel is szoktam néha menteni, ill. van vcf-be is lementve, fő a biztonság)
-
randras
veterán
válasz
Speeedfire #11167 üzenetére
Igen-igen, jó program, köszi, de nem tökéletes. Az említett fájloknál soft decode-ban van hogy csak kép van, van hogy nem tudok tekerni, stb...
-
r4z
nagyúr
-
Freeman01
tag
Sziasztok
Valamilyen ellopás/elvesztés esetén segítő szoftvert keresek...
Ti mit ajánlotok?
Egyenlőre ezt a kettőt találtam ami szerintem jó lehet:Thef Aware
Cerberus -
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11167 üzenetére
fejből nem tudom pontosan melyik menüpontban, de van valahol egy olyan rész ahol fel van sorolva az összes éppen futó app, na ott kell a dialer-re hosszan nyomni és kiválasztani az alacsonyabb oom (vagy valami hasonló a szöveg) opciót. így automatikusan alacsony értéket ad neki és benne hagyja a memóriába.
-
randras
veterán
Üdv!
Friss androidos vagyok, és gondom van bizonyos fájlformátumokkal. Először is, kéne egy lejátszó, ami az alap videólejátszó tudásán túl tud lejátszani flv és mpg fájlokat, mkv-t, és feliratokat tudok berakni a filmekhez.Tudok keresni nyilván én is ilyen lejátszó, de a véleményetek érdekel, melyik a legjobban működő.
Zene lejátszó terén most keresgélek, bőven elég lenne egy olyan lejátszó, mint az alap androidos, de flac fájlokat le kellene tudni játszania....
Köszi előre is,
András.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11161 üzenetére
igen, sok mindenre jó, de én csak ezt a tulajdonságát használtam. alapvetően nem erre csinálták ezt az appot, de nekem anno erre nagyon bevállt
-
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11155 üzenetére
azt hiszem ez volt az: autokiller memory optimizer
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
A marketen lévő linket hogyan, mivel tudnám leszedni Google account nélkül?
Esetleg PC-re?Köszi.
-
Cholard
tag
Üdv!
Naptár ügyben én kérdeztem korábban, mivel nem mutatta a névnapokat egyik naptár sem... bát sztem én barmoltam el . Történt ugyanis, hogy a gmail fiókomnál hozzáadtam a naptárhoz a magyar ünnepnapokat (megegyzem:elég "alap") és a névnapokat. A pure naptár látta, a jorte nem, még a hozzáadható naptárak között sem szerepelt. Később átneveztem a magyar névnapokat névnapokra, ennek köszönhetően már a pure sem látta. OK. Progik legyak, újra felhúz: semmi. A megoldás:
Minden naptár legyak.
menü/alkalmazások/alkalmazások kezelése/minden program/ azon belül naptár és naptár tárolóban a cache-t törölni, majd restart.
utána meg kell adni újra a gmail címet és jó lesz, majd mehetnek fel a programok, csak arra kell ügyelni, hogy a gmail naptár kezelése legyen beállítva, ne a helyi naptár.Remélem követhető voltam...
Nekem most a jorte a naptár progi (remek! magyar és OK is, csak a widgetje nem olyan, amilyen nekem kell) widgetnek a napi teendőkre és naptáreseményekre a pure calendart használom, igényes és skinezhető, ha teljes naptár widget is kell, akkor pure calendar. De persze ez szubjektív. -
janes74
senior tag
válasz
Szabikaa20 #11146 üzenetére
Szerintem olvass jó sokat Android témában,ismerd meg kicsit jobban a rendszert,utána foglalkozza root-tal.
-
Hosiminh
tag
Hello,
remélem nem kérdezek nagy marhaságot de: a "dialer one"-ban hogy lehet beállítani a kapcsolatoknál hogy ne mutassa duplán a névjegyeket (telefon memóriájából és sim kártyáról), mert elég zavaró hogy minden névjegy 2x szerepel a telefonkönyvben, valamint ha hívóképet állítok be nem mutatja, pedig a beállításoknál engedélyeztem a hívókép mutatását. Remélem tudtok segíteni, előre is kösz. -
Szabikaa20
őstag
válasz
elfelejtette #11142 üzenetére
Es olyat hogy lehet csinalni?
-
r4z
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #11141 üzenetére
Rendszergazdai jog. A komolyabb szoftveres módosításokhoz kell.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Még mindig olyan programot keresek mint a winmobilos telókhoz volt a mymobile!
Kábellel összekapcsolva a telefont a számítógéppel,láttam a pc-n egy kis ablakban a telefon képernyőjét és tudtam is vezérelni egérrel billenytűzettel azt!
Valaki esetleg tud ilyenről? -
elfelejtette
veterán
válasz
Szabikaa20 #11141 üzenetére
Olyan, mint amikor a számítógépet nem userként, hanem rendszergazdaként használod, ergo bármihez hozzáférsz, bármit megváltoztathatsz.
-
r4z
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #11139 üzenetére
Igen. Ha nem oldja meg, akkor root fog kelleni hozzá.
-
r4z
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #11137 üzenetére
Restartot próbáltál már?
-
Szabikaa20
őstag
Hello...Tud valaki olyan progit amivel kitudok ikonokat torolni a telobol???
Konkretan arrol lenne szo,hogy volt egy program a teloban csak kitoroltem de az inditojat bennehagyta es nem tudom kitorolni,es erre kene nekem progi... -
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11135 üzenetére
milyen telefonod van? pl. anno mikor szpicam volt, az volt erre a megoldás hogy egy progival benn tartottam a memóriába folyamatosan a tárcsázót. így nem tartott neki olyan sokáig hogy előhívja a számot. mert általában ha nem írja ki szerintem az a baj, hogy nem tudja előhívni a memóriából.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #11134 üzenetére
Hmmm! Kiszedte az elejét! Vagy lemaradt!
Erre! -
Speeedfire
félisten
tud valaki megoldást?
-
zsloti
senior tag
sziasztok
Root explorerhez kellene segítség
Adott egy zte blade aminek a system partícióra szeretnék telepíteni néhány progit még
Sikeresen bemásolom az apk-t az system/app mappába de újraindítás után csak a data partícióra telepíti fel
A Permission beállítások xx
x
xValami ötlet
Köszi
zs -
canniball
nagyúr
Ha már K-9: be lehet-e állítani valahogy azt hogy az egyes mappákban milyen szempontok alapján listázza a leveleket? Pl. beérkező - tárgy szerint, elküldöttek - időpont szerint stb.
-
schmo07
tag
válasz
elfelejtette #11111 üzenetére
K-9 : nem lehet, hogy be van állitva limitnek a 2 MB?
De még ha be is van, amikor mondjuk leszed egy 5 MB-sat, akkor a levélbe belemész, és ott van egy gomb, valami olyasmi, hogy "Download all" és ha azt megnyomod, lejön a levél maradék része is.
-
stefi68
addikt
válasz
somnia #11124 üzenetére
Azt írja a program ismertetőjénél, hogy: "for all Android versions"
Ennél többet én sem tudok....ROM csere után, már nálam sem működik. Ua. hibajelenség mint amit korábban említettek első csöngésig jó azután többet nem, néma marad. Az előző android is 2.2 volt, azon meg működött.... ???
Úgy látszik ezek az androidos programok már csak ilyenek. Próbálj ki egy másikat.... (mármint programot)
-
sssz
őstag
válasz
stefi68 #11119 üzenetére
ja, akkor bocsi
nem tudom mi lehet a gondotok, mert én csak simán letöltöttem a marketből a progit, beállítottam és minden gond nélkül megjelenik minden.
esetleg ha lesz időm, akkor pontról pontra leírom mik vannak nálam beállítva.
vagy ha neked vagy valakinek hasonló gondja van és ideje is van rá, akkor ő is leírhatja.
hátha így kitaláljuk hol lehet a gond.
-
stefi68
addikt
Vicces, hogy pont rám hivatkozol, miközben nekem is gondom van a szinkronizálással....
Ugyebár a fent leírt módon történik minden, de a név- és ünnepnapokat azóta nem hajlandó szinkronizálni amióta 2.2 droid van fent a telefonon. Az eseményeket szinkronizálja csak.
Már mindent kipróbáltam, de feladtam. Azóta más névnap megjelenítőt használok....
Valami ötlet???
-
sssz
őstag
Valakinél kérdés volt, hogy miért nem sikerül megjelenítenie a névnapokat a naptárwidgetben.
Nos, Stefi68 oldalán megtaláltam a megoldást (illetve remélem ez megoldást jelent annak akinek ezzel gondja van, mert nekem sose volt hála az égnek):
Ahhoz, hogy megjelenjenek a magyar névnapok két fontos dolgot kell tennünk:
-A személyes google fiókunkban a naptár beállításoknál be kell jelölnünk a magyar névnapokat és az ünnepnapokat.
-Ezután a telefonon: Beállítások -> Fiókok és szinkronizáció -> Adatkommunikáció a háttérben és Auto szinkron (bepipálva) továbbá ->Egyéni Google fiók -> Szinkronizálás Gmail
(természetesen feltételezve, hogy van Google fiók felvéve a telefonon)Ezek után a Smooth Calendar beállításainál csak meg kell adnunk, hogy melyik naptár eseményeit használja (első menüpont).
Természetesen nem csak névnapokat jelenít meg, hanem a naptár többi bejegyzését is!
-
stefi68
addikt
Sokak kérésének eleget téve elkészült a GO SMS Pro magyar fordítása.....
Letölthető a blogomból.
További szép napot mindenkinek!
-
VD
őstag
válasz
spuros #11108 üzenetére
Launcher pronál a widgetek skinezhetőek témákkal.
Belépsz a LP Pro menüjébe kiválasztod az LP widget menüpontot, ott mondjuk a Facebookot és ott lesz a téma választás lehetősége a beállításoknál.qrva macerás és állandóan újra kell indítani a launchert minden változtatásnál...
mod:
akkor sssz hsz alapján a legújabb verzióban már csiszoltak rajta. -
sssz
őstag
válasz
spuros #11110 üzenetére
a launcher pro plus beállításainál van egy olyan hogy theme, ott kell kiválasztanod a témát. amugy most már jók hozzá az adw témái is.
de hanyas launcherpro plus verziód van fenn? mert úgy emlékszem csak a 0. 8.6-ban van csak témabeállítás lehetőség
szerk:
VD: vannak widget témák is, de most már van pár - az app drawerben lévő ikonokat is módosító téma. -
BloodRay
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
SZVSZ elég baj, hogy a felhasználók 99%-a a PC-jét rendszergazdaként használja...
Mellesleg, hogy on is legyek, talán még nem lett beírva: Picsel Smart Office.
Eddig Docs To Go-t használtam, az nagyon jó volt szerkesztésre, jobb is mint ez(ez is tud azért szerkeszteni persze), de olvasásra, megjelenítésre ég és föld. Messze a leggyorsabb office amivel eddig találkoztam. Nagy pdf-eket is gondolkozás, akadás, várakozás nélkül lehet lapozgatni. -
St3ven
addikt
válasz
elfelejtette #11101 üzenetére
Javaslom - nem csak Neked,mindenkinek -, hogy egy-egy progi frissites elott csinalj egy mentest a Titanium Backup-pal. Nekem is ez volt a gondom az AnySoftKeyboard-dal,ment is vissza azonnal a korabbi verzio.
-
elfelejtette
veterán
Újabb kérdés:
Főzött romot használok, amiből ki van gyomlálva a gyári Gmail kliens, helyette a K-9 van most fent, az viszont maximum csak 2MB-os méretű levelet tud letölteni.
Van olyan progi, amelyikkel ennél nagyobbak is lejönnek?
Üdv. -
spuros
őstag
Srácok az én gondomra valaki?
-
TRob1
veterán
Hurrá!
GoSMS Pro magyarul, stefi68 jóvoltából: [link]Köszönjük az újabb remek munkát!!!
-
hr2
őstag
bocs megoldódott
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #11101 üzenetére
Jelentem megoldottam a házi feladatot...
Felraktam egy nagyon régi alap progit, meg hozzá a legújabb magyar kiegészítőt, így a spec karakterek a régi módszerrel érhetőek el, viszont a magyar billentyűzet a legújabb, 4 soros verziót is tartalmazza.
Üdv.(#11102) flushman88:
Ezt a "Too Many falied files" ficsőrt azt hittem a fizetős verzióban már kiküszöbölték...
Na ezért nem adok érte pénzt. -
flushman88
tag
Szétcsap az ideg... Megvettem a Power amp alkalmazást és pár szám léptetése után ezt írja...:Too Many falied files, playing will stop now...
Kár volt megvenni még a HD2 effekt sincs benne amitől jobban szólt ráadásul még B@szakszik is a tört jobb volt 3 hétig....
Valaki valami?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
A Marketről fel lett frissítve az AnySoftKeyboard a legújabb verzióra, és azóta elég nehézkesen tudom csak használni. Eddig ha írásjelet akartam rakni, akkor hosszan rányomtam a pont billre, és feldobta a listát, ami kint is maradt leütésig. Most csak addig látszik, amíg passzírozom a kijelzőt, és próbálom belőni a szükséges írásjelet. De ez ugyanígy van más spec karakternél is. Meg lehet oldani, hogy úgy működjön, mint a régebbi verziókban, vagy ezzel már így kell együtt élni? Vagy esetleg próbáljak keresni régebbi verziós telepítőt a neten?
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest