- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #9196 üzenetére
töltsd le pl a HD wallpapers appot.
Úgy emlékszem abban van valahol egy ilyen háttérkép.
Az meg hogy a menüben is látszódjon csak úgy érhető el, hogy olyan launchert használsz (pl. ADW EX), amiben be lehet állítani, hogy a menü háttér teljesen átlátszó legyen, így ott is látni fogod a beállított háttérképet.
Illetve be lehet állítani az ADW EX-ben custom hátteret is a menühöz, így ahhoz is ki tudod választani azt a háttérképet.
-
dokee78
félisten
Valami olyan háttérkép vagy progi kellene ami úgy néz ki mintha be lenne törve az üveg.
De a menüben is látszódjon.Ezeket a H.SZ. nem kérem:
-google a barátod!
-olvass vissza!
-használd e keresőt!
-csapd az asztal sarkához a kijelzőt és örökre ott marad! -
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9193 üzenetére
sajnos egyáltalán nem biztos hogy bármely főzött rom megoldja ezt nálad. sajna nekem se volt erre megoldás egyik sem, különben megtartottam volna a spica-t.
-
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #9189 üzenetére
nem tudom van-e ilyen app, de olyan van ami kikapcsolja a lockscreen funkciót. esetleg megpróbálhatod hogy töltés előtt ezt bekapcsolod, utána meg vissza kapcsolod és lesz újra lockscreen.
-
sssz
őstag
viszont ha olyan telót veszel amiben ez a funció alapból nincsen meg akkor ezt javaslom exchange sznkronizáláshoz
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9187 üzenetére
teljesen egyetértek. spica-t ne, ha fontos a gyors TELEFONÁLÁS. Nekem a Desire előtt spica-m volt. Imádtam, tényleg. Sose váltam volna meg, ha a telefon része működött volna rendesen. Csörgött a teló és eltelt kb 1-2 mp mire kiírta hogy ki hívott és láttam a képét is. Ezen kívül a főzött romok tényleg nagyszerűek voltak rá, de ezet a hibát egyik se orvosolta.
Ha ez nem annyira lényeges neked, akkor vegyél Spica-t, mert ezt és a 3d drivert hiányát leszámítva jó teló szerintem.
Ha viszont egy olyat szeretnél amihez nem kell nyúlni (buherálni), és emelett nem fogsz sok programot telepítgetni, akkor javaslom a HTC Desire-t. Ha ha olyat akarsz amihez nem kell nyúlni(buherálni) és sok programot akarsz telepíteni akkor javaslom a HTC Desire S-t.
Ezek amugy alapból tudják az Exchange-el való kommunikációt, szinkronizálást.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tud valaki olyan appot, amely kikapcsolja a lock screent töltés közben? Azaz, ha a töltőn van a telefon ne kelljen feloldani. (A "gyári" megoldás, azaz a fejlesztés menüpontban levő Maradjon bekapcsolva funkció nem jó, mert az nem kapcsolja ki a kijelzőt.)
-
molnarpeter
nagyúr
Ilyesmi árban inkább Galaxy3, vagy ZTE Blade szerintem
A Spica már kissé elvaultabbnak tekinthető. Egyébként itt inkább
mp
-
ZP67
tag
válasz
molnarpeter #9180 üzenetére
Szia!
Spica-t miért ne?
Nem játszom, nem videózom, néha napján Youtube, navigáció. Ezen kívül push email, nagyritkán excel.
Ezekre is gyenge már egy Spica? A fő érv mellette, hogy 40-ért van kártyafüggetlenül, valamint a design-ja.
Lehet, hogy ez már off-topic?
Köszi,
ZP -
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #9173 üzenetére
Ha már tiltott a warez, valaki segítene ebben a verification témában?
Továbbá ha SlideMe-ről vásárlok alkalmazást (nesoid, note everything pro), akkor frissítéseket kapok? -
csabám
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni: olyan msn progit keresek ami kezeli a plusos neveket. Előre is köszönöm.
-
Sir Sparrow
tag
Köszi a segítséget!
Van itt vkinek djuice Netezz mobilon 100MB-os csomagja? Akinek van írjon egy privit, mert kellene egy kis segítég!
-
llaszlo
veterán
válasz
lumpen_stex #9174 üzenetére
A warez tiltott!!!
-
forintuser
őstag
válasz
Hopkins_001 #9160 üzenetére
Ezt próbáltad már? Nekem bejött.
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Ma találtam rá a SlideMe oldalra, ami nekem úgy tűnik, hogy helyfüggetlen marketként üzemel. Tehát magyarországról is tudnék róla vásárolni alkalmazásokat (note everything pro, nesoid kéne). Regisztráltam, addoltam a bankkártyámat, meg is jelent a listán. De ezt a Verification eljárást nem igazán értem. Hablatyol arról, hogy USD-ben levesznek <1 kevesebb összeget, aztán meg kér egy verification amount-ot. Ez most hogy van?
-
Peat;)
veterán
Én úgy értem hogy igen, azt írja csak az új verziótól nem lesznek ezek meg. Ha el tudnád küldeni azt megköszönöm!
csontho: eddig úgy működött a locus, hogy net csatlakozás után szinte az összes online térkép adatbázisa közül lehetett válogatni, épp mikor melyikkel dolgozzon (pl. google maps). Ha kiválasztottad milyen fajta utána meg lehetőség volt ebből az adatbázisból egy max 2 gigás fájl létrehozása, offline használatra. (különböző módokon ki lehet jelölni a térképen amit szeretnél letölteni, utána pedig további lehetőség hogy milyen mértékű nagyítást akarsz, minél részletesebb annál több helyet foglal, de pl egy nagy város azért 2 giga alatt van igen részletes nagyítással, hogy utca szinten is kényelmesen tudd nézegetni, pl külföldnél, vagy új helyszínnél nagyon hasznos)
-
llaszlo
veterán
Tudtok valami playert amivel ezt a stream-et lehet nézni? Már próbáltam párat, de egyik sem játszotta le.
http://stream.czo.hu:8080/ -
ZP67
tag
Sziasztok,
munkahelyváltás miatt Blackberry-ről át kell térnem Android-ra vagy Nokiára.
Nagyon tetszene az Android, de a hajam égnek áll, hogy nincs hozzá Outlook Notes ill. Task szinkronizálási lehetőség. (Gondolom a névjegyzék megy....)
Fizetni is hajlandó lennék, de nem találtam olyan alkalmazást, amiről nem lenne egy csomó rossz vélemény.Tudtok esetleg ajánlani valamit? Elsősorban olyan érdekel ami az Exchange-en keresztül OTA szinkronizál, de végszükség esetén drótos/BT megoldás is jöhet.
(Blade, Spica, Optimus One, esetleg Wildfire, Ace jöhet kb. szóba)Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv,
ZP -
csontho
tag
Az oflline használat engem is érdekelne de hogy lehet megoldani???
-
Peat;)
veterán
Locus dolog: kijött egy új frissítés és felraktam mit sem sejtve. Indításnál derült ki hogy kivetették velük az online térképek nagy részét, pl google-t is. Számomra ez azért probléma mert szeretem letölteni a téképet offline-ba (sql lite) majd úgy gyalogos navigációra használni. Pc-n is generálható valahogy offline térkép amit utána locusban használni tudok, vagy próbáljak meg régebbi locus verziót keresni a neten és lecserélni a mostanit rá? Tiszta röhej mennyire nyomatják már a netes használatot, miközben ez az a terület ahol netelőfizu mellett is megéri az offline térkép, hogy a 3g ne szívja az akksit..
-
petipetya
nagyúr
Szokott valaki úgy telefonálni, hogy megcsörgetik és egyből visszahívja az illetőt? Erre keresek valami gyors módszert, aki tud légyszi ossza meg velem.
-
dokee78
félisten
válasz
Sir Sparrow #9157 üzenetére
Jó kérdé nekem viszont 150MB.
De felteszed a:Traffic Counter Extended
vagy3G Watchdog
és látod,hogy mennyit használtál el a 100MB-ból.
-
helixP
nagyúr
válasz
Elég a felsoroltakhoz, meg még netezgetésre is.
Azért a 450 perces Tarr Béla filmet ne ezen nézd az indavideóról. -
danih
veterán
válasz
Hopkins_001 #9160 üzenetére
Csak VNC vagy RDP protokollt használó progit keress a marketban (Pl RealVNC, vagy simán keress rá a protokoll nevére), esetleg LogMeIn Ignition, de az fizetős.
Azt tudnod kell, hogy az RDP (Microsoft távoli asztal) jellegéből adódóan lassú kapcsolaton is jól használható, míg a VNC már nyögvenyelősebben. -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy pc remote programra. Már rengeteget kipróbáltam,de egyik sem az igazi. Olyan kéne ami támogatja a wifit,3g-t is,legyen pc-n server pogramja, támogassa az élő asztal megjelenítést és ami fontosabb,pc kikapcsolást és egyéb programok indítását/bezárást(phone my pc-ben van hasonló) a gépen.
Szóval a routerhez csatlakozzon a teló és a gépen lévő szerver program küldi nekem tovább az adatot. -
TRob1
veterán
válasz
Elég. És még "esetleg másra is"
-
Sir Sparrow
tag
Havonta 100MB adatforgalom arra elég, hogy naponta frissüljenek a widgetek és néhány naponta egy két cikket is elolvassak míg úton vagyok, ugye?
Esetleg másra is?
(WiFi-m van itthon, uh a komolyabb letöltögetés természetesen azon lesz majd)Minél több véleményt kapok, annál jobban tudom meghozni a végső döntésem.
Köszi
-
r4z
nagyúr
válasz
dokee78 #9154 üzenetére
Akkor már inkább a hivatalos oldalt linkelted volna.
-
danyi1994
csendes tag
Valaki meg tudja mondani nekem mi az a RoadSync?
-
válasz
Brown ügynök #9146 üzenetére
Azt leszedtem már, csak odáig még nem jutottam el a sorban.
Ez lesz a következő, köszi. -
dokee78
félisten
Tudtok ajánlani egy képernyőfeloldó progit,mert a SonyEricssonos alap az elég fos.
Az alapandroidos is jó lenne. -
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #9131 üzenetére
Csak egyszer próbáltam ki az alkalmazást ébresztés nélkül, pusztán kíváncsiságból, hogy lássam mennyi mozgást produkálok éjjel. Az ébresztés részét vétó szépen levezette.
Sosem használnám, mivel a legtöbbször nagyon korán kelek a munka végett és már az is gáz lenne, ha a megszokottnál 10 perccel korábban rugdalna ki az ágyból.
-
vétó
aktív tag
válasz
schmo07 #9140 üzenetére
az idézett leírásban szereplő alany a hagyományos geoláda, de vannak ezen kívül, mikro-, multi- és virtuális ládák is.
az ajándékcsere nem kötelező, az max némelyek megtalálsi élményfaktorát javíthatja. én pl sosem cserélek. én a megtalálás élményéért játszomuppsz, ez bizony szerkesztési időn belül volt. nem baj, legalább visszakövethető, hogy kinek mire válaszoltam. ésegyébként meg hamu a fejemre.
-
schmo07
tag
válasz
llaszlo #9139 üzenetére
az általad linkelt oldalon írják
"A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk és a geocaching nemzetközi honlapjára (szükség esetén utóbbiban segítséget nyújtunk, így egy kis késéssel valamennyi nálunk szereplő koordinátát feltöltünk a nemzetközi lapra is). Mi is, a nemzetközi lap is mindenki számára elérhetővé teszi az adatokat. Elég ezek után meglátogatni az oldalainkat, és már indulhat is a GPS-es kincsvadászat!
Maga a kincsesláda nem más, mint egy vízhatlanul záródó háztartási dobozka, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy napló-füzet, egy kétnyelvű üzenet a megtalálónak (akár a véletlenül odatévedőnek is), egy íróeszköz és valami apró kis ajándék, ami a megtalálót illeti. Ebből persze az is következik, hogy a kincsvadásznak egy másik apró ajándékot kell magával vinnie, és a rejteket megtalálva a dobozban lévő tárggyal kicserélni, hogy a következő sikeres játékosnak se kelljen üres kézzel távoznia." -
llaszlo
veterán
Ez a ládás dolog mire jó? Mit kell vele csinálni?
-
vétó
aktív tag
az ébresztési idő beállítása mellett azt is meg kell adnod, hogy +/- mennyi idővel előtte, utána ébreszthet (erre 30 percet javasolnak) tehát lesz így pl egy 1 órás időintervallum, azon belül ébreszt. saját tapasztalat szerint inkább előtte, mint utána.
persze az egészben az a legcsalókább, hogy ha valaki mondjuk minden reggel 7-kor kel, akkor ugye a szervezet ehhez alkalmazkodik egy rövid idő után, és értelemszerűen az ébredési folyamat is megkezdődik már előtte. na most ha ugyanerre az ébresztésre használod ezt az alkalmazást, akkor értelemszerűen már eleve elkezd korábban ébresztgetni, hisz az ébredési folyamatot a szervezeted már korábban megkezdi. (ez egyébként a grafikonból nagyon jól kiolvasható volt nálam)
én úgy gondolom, hogy valóban hasznos tapasztalatot csak akkor lehetne szerezni az alkalmazással kapcsolatban, ha a normálistól lényegesen eltérő időpontban kell ébredned - más esetben sztem semmi értelme.
a fent leírtak csak a saját elképzeléseimet jelentik (némi utánaolvasásból kialakítva), tehát mérget ne vegyen rá senki, hogy ez így, ebben a formában meg is állja a helyét. de nekem ez így logikus.
-
sssz
őstag
válasz
Studi22 #9135 üzenetére
szerintem ezt a gyári e-mail kliensben is be lehet állítani
E-mail fiók beállításainak módosítása
Nyomja meg a KEZDŐLAP gombot, majd érintse meg a > Mail elemet.
Váltson a szerkeszteni kívánt e-mail fiókra.
Nyomja meg a MENU (MENÜ) gombot, majd érintse meg a More (Tovább) > Settings
(Beállítások).
Az alábbi lehetőségek közül választhat:
Account settings (Fiókbeállítások)
Módosítja az e-mail fiókbeállításait, például a nevét, az e-mail címet, a jelszót és a leírást.
General settings (Általános beállítások)
Beállítja a betűtípus méretét e-mailek olvasása közben, bekapcsolja, kikapcsolja vagy
beállítja az aláírást, az e-mail fiókot beállítja alapértelmezett fiókként és beállítja, hogy
hova mentse az e-mailek mellékleteit.
Send & receive (Küldés és fogadás)
Beállítja az e-mail maximális fájlméretét a fogadáskor, az új e-mailek ellenőrzésének
gyakoriságát, valamint azt, hogy hányat ellenőrizzen. Beállíthatja azt is, hogy titkos
másolatot kapjon az elküldött e-mailekről.
Notification settings (Értesítési beállítások)
Beállítja az e-mail értesítési beállítását.
Fiók törlése
Érintse meg az e-mail fiók törléséhez. -
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan email klienst keresek ami nem telefonmemóriába menti az adatot hanem SD-re,HTC LEGEND-re kellene.
-
Olyan appot keresek ami képes kezelni az MSN-n klienst.
Kevés akksival és kevés adatforgalommal.
Létezik ilyen?Semmi mást nem kell tudnia.
-
vétó
aktív tag
-
legiaap
félisten
Egy érdekes program.
Használta ezt már valaki? -
Fireman67
aktív tag
Nem tud valaki egy ugyan olyan, vagy erősen hasonlító progit, mint a Hero - on volt HTC Sense mozgó időjárás? Amiket én találtam eddig, az még a kishúga sem lehetne annak...
Nagyon sürgős lenne, mert időre megyek!
-
llaszlo
veterán
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
Csodálkozol? Még mindig azt a trágya FAT32-t kell használni, mert nem képesek egy normális fájlrendszert készíteni vagy más módszert kialakítani (pl iTunes - iPhone). Azt meg nem, hogy titkosítani nem lehet, de csoda, hogy ha normálisan működik.
RootRulez: És miből tart kivenni az SD-t a telefonból? Ha már ellopták akkor úgyis mindegy.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
ha mást ne, levédve a fájlkezelőket az előbb említett programmal és amíg a telefonban van a kártya nem férnek az SD-hez.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9120 üzenetére
Van ez az App Protektor, én ezzel védtem le pár programot pl a facebook alkalmazás, mert egyszerűbb beírnom 4 számot, mint külön bejelentkezgetni... Mem kártyát nem tom le lehet-e vele...
-
Brown ügynök
senior tag
Tud valaki olyan programról amivel jelszavas védelmet lehet rakni az SD kártyára + alkalmazásokra? Kerestem a marketen + megnéztem ezt a topikot de nem láttam.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9032 üzenetére
Regina 3 D ez tényleg nagyon jól néz ki! De sajnos ZTE Blade - en szaggat, mint nagymami a nokedlit...
-
RaZroX
addikt
Üdv! V845-re szeretnék olyan Launchert amilyen a Sony Ericsson-okon vagy alapból. Létezik ilyen ? Ha igen hol találom ?
-
hecktor
aktív tag
lépésszámláló progik milyen elven müködnek?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9110 üzenetére
Ennek kissé félre érthető neve van.
Pedo meter
Szerk: Megnéztem ezen a néven elég sok app van. Mit is használtál te pontosan???
-
hecktor
aktív tag
probáltam énis az összes órát, időjárást, de valahogy ez passzol legjobban a témához, és nagyon tetszik, rákattintok a napocskára és egész oldalas időjárást hoz ki, szóval tökéletes
-
TRob1
veterán
válasz
hecktor #9107 üzenetére
Jah, az is igaz
Alternatíva? : Karóra + ablakon kinézés?
vagy
Make Your Clock Widget és esti hiradóban a másnapi időjárás?
Vagy esetleg ezeket nézd meg: idojaras-widgetek (Alul a hozzászólásokban is linkelnek 1et)
-
hecktor
aktív tag
rendben, szerkesztés gomb, de valahogy a fanatikus tagot el kellett hogy érjem
fancy widgetre alternatíva?
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami megbízható, pontos lépésszámláló programot?
Előre is köszi -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #9102 üzenetére
(#9101) hecktor: Szerkesztés gomb, pls.
(#9104) morfondőr: Szerkesztés gomb, pls.
-
-
hecktor
aktív tag
kapacitiv kijelzöre lehet érintöcezuzát kapni? tudom hogy nem az a technologia, de olyasmire gondolok hogy elemmel müködik és a vége elektromos
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest