- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Agent T #9022 üzenetére
A válasz igen. A telefonod a mobilinternetet használja, az pedig teljesen mindegy hogy mire, az adatforgalom pörög. De direkt kipróbáltam és feltelepítettem a 3G Watchdog-ot, majd a telón lévő mobilnetet wifin keresztül megosztottam egy másik androidra, ahol elindítottam egy letöltést.
-
l33tus
csendes tag
válasz
Agent T #8138 üzenetére
A marketnek van egy korlátozó joga, hogyha nem megfelelő a telefonod az adott program futtatásához (vagy legalábbis ezt ő így gondolja), akkor egyszerűen nem mutatja Neked. Plusz vannak a Defyre főzött romoknak is problémái a markettal, mivel azok nincsenek "dedikálva". Erre szoktak csinálni az adott romokhoz javításokat.
Egyébként ez a kettő nekem se látszik (szintén Defy, 2.2 Orange ROM) tehát nem a Tieddel van a baj. Legalábbis nem csak a Tieddel
Egyébként ezt a Defy fórumban kérdezd. Ez inkább telefon- illetve romfüggő dolog. De mondom nem egyedi.
Ha sehogy nem megy, akkor biztos akad egy segítőkész emberke, akinek látszik, és leszedi Neked, aztán elküldi e-mailben, vagy feltölti valahova...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest