- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
schmo07
tag
Handcent-et használókhoz lenne kérdésem.
Eddig rendesen müködött, ékezetekkel is 160 karakter volt mindig.
Nem csináltam vele semmit, keyboard is maradt ugyanaz, erre most egyik napról a másikra elkezdte bizonyos ékezetes karaktereknél csökkentgetni a 160 karaktert.
Ti nem vettetek észre ilyesmit? -
legiaap
félisten
Keresek egy olyan programot, ami képes felvenni a telefonálás közben a beszélgetést, de nem vannak azért elvárásaim:
- jó lenne, ha mp3-ban venne fel
- be tudjam állítani, hogy mikor vegye fel a beszélgetést és mikor nem. pl.: ha a csúszkát elhúzom a képernyőn akkor vegye fel, ha csak megnyomom a hívásfogadás gombot, akkor pedig ne.
Létezik ilyen? -
default.
őstag
azt biztos nem fogja kijelezni hogy lehallgatnak. ezt te sem gondolod komolyan.
-
válasz
molnarpeter #8694 üzenetére
Aszondod, h ha "hallgatnak" (és nincs aktív hívás), azt is mutatja?
-
Hali!
Android-ra létezik olyan sw ami monitorozza a gsm hívásokat? Az érdekelne, h ha pihen a teló, hallgatnak-e?
-
aggleány
addikt
válasz
hodostamas #8690 üzenetére
Legközelebb megtanulok olvasni, mielőtt írok
Bocs, csak most néztem az aláírásodat.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #8689 üzenetére
Köszönöm llaszlo!
Már nézegettem, de valahogy túl bonyolultnak tűnt, pedig nagyon jó leírást találtam hozzá. Lehet, hogy megpróbálom.
Köszönöm hodostamas!
Ezt a verziót nem igazán ismerem. Tudnál javasolni valahol egy tudatlanoknak is megfelelő leírást?
Segítség! Eltűnt az SDK-s leírás! Akkor arra is kérek szépen egy javaslatot
-
aggleány
addikt
Tudtok valami jó képernyőfotózós progit? Mióta 2.1 van a telefonon, azóta nem megy a régi verzió, és már nagyon kellene. A ShootMe-t és a Screen Shot It-et kipróbáltam, valami elmosott csíkos képet adnak, bár a színárnyalatok stimmelnek.
-
Shrike7973
senior tag
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Ismeri valaki az Androidpit oldalt?
Elvileg lehet fizetni paypal accounttal, így itthonról is tudunk vásárolni appokat market hekk nélkül. -
oli.98
tag
Mi a legjobb olyan app, ami felveszi amit mondok es azt leirja egy jegyzetbe. Ha van, akkor lehetoleg a magyar nyelvet is tamogatja.
-
llaszlo
veterán
-
sssz
őstag
tud valaki olyan programról, amivel témától, launchertől függetlenül az app drawer-ben lévő ikonok képe tetszőlegesen lecserélhető mint pl a home képernyőkön?
a másik: adw témák szerkesztéséhez ért valaki esetleg?
-
hanati1
csendes tag
A "Made in Hungary" app közlekedés részébe van egy "andicar" nevezetű app.
Szerintem ez nem megy magyarul.
Szerintetek? -
asdasdasd
tag
válasz
philoxenia #8670 üzenetére
Azt mondjuk nem értem mennyiben illegális, hogy valaki beírja a google-ba, hogy "ebooks z7".
Az "ebooks" a tiltott, a "z7" vagy a Google? -
aggleány
addikt
válasz
philoxenia #8670 üzenetére
Egy másik oldalt lehet linkelni, ahol be vannak linkelve bizonyos dolgok, amikről nem tudjuk, hogy legálisak-e vagy nem? Elolvastam a fórumszabályzatot, de ez nem volt teljesen egyértelmű.
Ha rosszat csináltam, ne haragudj, és ebben az esetben arra kérlek, hogy töröld az én hozzászólásomból a nem jó részt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Legálisan birtokolható PDF-ből a Mobipocket Creator pro verziójával csinálhat bárki PRC-t, a PRC olvasására meg nekem jobban bejön aziReader, mint a Kindle...
Az új androidos Adobe Reader ellenben tökéletesen olvassa a PDF-eket, ha elég nagy a kijelző konvert nélkül is olvashatóak a tartalmak. -
Balinov
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Csak bizonyíthatóan legális tartalmat linkeljetek a Fórumra ! Ingyenes e-bookok is elérhetőek, azokat például.
csontho Te légy szíves a játék fogalmazójához fordulni ez ügyben, itt tilos a warez !
-
csontho
tag
sziasztok!!!!!
X8 ra szeretném kérni a
Brothers In Arms 2 -t mert máshol nemjó a link!
légyszi az SD re való fájlokat is linkeljétek!! -
deino
csendes tag
válasz
Balinov #8664 üzenetére
Hát, ha 3D launcher kell, az szerintem nem nagyon van másik. Homescreen replacement appot meg soha a büdös életben nem fogsz átrakni SD kártyára, mivel annak internal memoryban _kell_ lennie az indulásnál. Amit átraksz SD kártyára, azt pl. boot után nem is tudod megnyitni egyből, egy pár másodpercig az ikonja se elérhető. Egy homescreen replacement appnál ez egész egyszerűen nem megengedhető.
-
Balinov
titán
most proszaltam ki az SPB Shell 3D-t, de mar milyen dolog az, hogy €10.51-ert nincs benne SD-re telepitesi lehetoseg, plane, hogy vagy 12 megat pakol fel...valami hasonlo, de kevesbe eroforras (konkretan tarlehy) igenyes alternativaja nincs neki?
-
aggleány
addikt
válasz
Balinov #8656 üzenetére
Szívesen
Amúgy szerintem próbálj ki többfélét is, elég szép választék van. Amikre azt mondják, hogy jobbak: RockPlayer, VPlayer, YXPlayer, MVideoPlayer, Act 1 Video Player. Biztosan van még egy csomó, de én ezeket próbáltam ki, és ezek közül a legjobb (számomra) a RockPlayer volt. Második helyezést az MVideoPlayer ért el nálam, utána jöttek a többiek.
-
delbarta
senior tag
válasz
Balinov #8652 üzenetére
Eddig én is a RockPlayer-t tartottam a legjobbnak, de most megjelent a RoboPlayer. Sokkal jobban néz ki. A rockplayer nagyon fapados. Igaz ennél sokkal tovább tart elindítania egy filmet, mint a rp-nek. Egy próbát mindenképp megér.
-
deino
csendes tag
válasz
DonMedve #8635 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem csinál alapból screenshotot a rendszer, hanem egyszerűen nem kell root jogosultság hozzá. Ami azért nem ugyanaz, mert ez utóbbi azt jelenti, hogy a shootme / meg egyéb screenshot appok root nélkül is mennek majd. És ha jól emlékszem, akkor 2.3.3 a bűvös verziószám, amitől ez megy.
-
aggleány
addikt
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy kinek mi jön be legjobban. Tudásra a Moon+ Reader a legjobb, de Neked az FB Reader, nekem az Aldiko régi verziója jön be
Nem tudom, hogy miért akarod olyan bonyolultan csinálni azt a könyvet
Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is
Ezen az oldalon érdemes szétnézni, az első hsz-ben
Balinov!
Jelenleg nagyon sokan a RockPlayer-t tartják az etalonnak
-
Balinov
titán
Sracok, 2.2 + Legend kombora mi most a non plus ultra videolejatszo? az sem hatrany, ha kezelne feliratokat.
-
deino
csendes tag
válasz
default. #8616 üzenetére
Profile Valet. De ez nem enged túl sok dolgot beállítani (hang, wifi, bluetooth.). A Timerrific tud még ilyesmit, de az időpontok, és nem lokáció alapján.
EQ-s lejátszó: MixZing..
-
vétó
aktív tag
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
én a PC-s Mobipocket reader-re simán rádobom (drag&drop) a konvertálandó pdf (vagy doc, rtf, stb) fájlt, és pár másodperc alatt megcsinálja belőle a prc-t. Ezért sztem teljesen fölösleges külön feltenni a creator-t.
ja, és FBreader-t azért cseréltem le a Kindle-re, mert az FB nem akart megnyitni néhány prc állományt. és fogalmam sincs miért. a Kindle meg kezeli simán. (ezzel együtt tetszik nekem is az FBreader)
-
asdasdasd
tag
És az FBreaderJ a legjobb...
PDF-ből ebook-ot (már ha nem fontosak az ábrák, képek): Abbyy finereader -el felismertetni, és text-ként elmenteni (utf-8). Utána Mobipocket Creator vagy Calibre. -
St3ven
addikt
válasz
patex1983 #3526 üzenetére
Használja még valaki a KeepScreen progit?
Beállítottam, hogy mely progiknál ne kapcsolja ki a képernyőt, de hogy úgy mondjam, ezt igencsak random módon teljesíti. Valaki tapasztalt hasonlót?
Folyamatosan fut, task killerem nincs...
-
DonMedve
addikt
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mivel lehetne a könyvjelzöket exportálni/importálni? Az lenne a lwgjobb, ha különböző böngészők között is menne...
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamit róla,hogy az Android 2.3.3-ba lehet már csinálni screenshotot,tehát elvileg alapból tudja a rendszer.Nem is oly rég olvastam valahol,ahol a bill. kombináció is le volt írva,de most nem találom.Már egész este azt keresem,már youtube-on is néztem,de nincs meg.Valaki tudja?Előre is köszi. -
-
aggleány
addikt
válasz
hecktor #8615 üzenetére
hecktor!
Na, úgy nézem, gyereknap van
Megtaláltam Neked a majdnem tökéletes könyvolvasó progit
Tud zoomolni, lehet vele lapozni (öt féle animációval), lapozási sebességet állítani, magyar nyelvű stb. Egyetlen dolgot nem tud, pdf-et olvasni. Moon+ Reader a neve, a pro verziót szedd le.
Epub-ot olvas, szóval töltsd le a Calibre ebook converter-t (ingyenes a neten), és azzal tudod megcsinálni a könyveket pdf-ből epub formátumra.
Nekem változatlanul jobban tetszik az Aldiko, de hát ízlések és pofonok...
Remélem, ez már megfelel
Több ugyanis egyelőre nincs.
-
zozyk
addikt
válasz
CoolBoy323 #8627 üzenetére
Olyan kéne ahol az ember választhatna...
Pl:nekem a galaxy-hoz kéne..
(#8630) llaszlo
Idáig azért sikerült eljutnom....
Nem véletlenül kérdeztem rá a programra... -
Jadro
veterán
Van olyan program vagy widget, amivel gyorsan tudnék váltogatni a netes hozzáférési pontok között? Macerás mindig belépni a beállítások megfelelő menüjének almenüjébe és átlőni.
-
zozyk
addikt
Valaki,aki nagyon penge,nem akar írni egy android OS programot,amivel a ph! fórumot lehetne használni közvetlenül? /mint az xda app/
Szerintem nagy sikere lenne...
-
sssz
őstag
tudna nekem segíteni abban valaki, hogy az OPAKE nevezetű adw témát keresem, illetve meg is találtam, de fizetős. nekem nem rootolt a telóm, ezért megvenni nem tudom, egyéb "megoldások" nem vezettek célra mert nem találom azokon a helyeken
minden megoldás érdekelne
köszönöm
-
DonMedve
addikt
Megoldódott!
-
St3ven
addikt
Aki feltette múlt héten az új Opera Mini-t (6.0), annak javaslom, hogy frissítse, ma javítottak benne egy rakat apróságot.
-
default.
őstag
sziasztok!
lenne néhány kérdésem:1) "Locale"-hoz hasonló program, ami arra való, hogy a GPS által meghatározott pozíciónktól függően beállíthatunk neki profilokat, feladatokat. Ingyenes programot keresek.
2) olyan programot keresek, ami hívás közbeni hang módosításra alkalmas.
pl felhívom a havert hupikék törpikék hangon és ilyesmi. ebből jöhet fizetős is, ha tudtok.3) mp3 lejátszó programok közül csak a PowerAmp-nak van EQ-ja? Winamp-nak nincs? vagy egyéb lejátszó ?
4) PowerAmp-ban vagy egyéb lejátszóban van lehetőség kikapcsolni az ID3 tageket ?
köszi szépen!
-
hecktor
aktív tag
köszi a válaszokat , nem tudtam hogy lehet pdf -et konvertálni , de persze miért ne lehetne
Aldiko megfelelő lesz, köszönöm
-
-
hecktor
aktív tag
udv
milyen ebook olvasót használtok?
nekem fontos hogy pdf et kezelje es lehessen lapozni, de nem talaltam eddig
-
rep3at
őstag
Nem tudja valaki hogy a Justmusic.fm netes rádiónak mi a stream címe? Régen már volt fent Resco Radio és sikerült is beállítanom de elfelejtettem és most hiába keresem (próbálgattam már). Ha valaki ilyet használ és hallgatja ezt az adót akkor kérem ossza meg velem.
-
default.
őstag
sziasztok!
két féle programot keresek, ha valaki tud ilyet, kérem írja le:1) "Locale"-hoz hasonló program, ami arra való, hogy a GPS által meghatározott pozíciónktól függően beállíthatunk neki profilokat, feladatokat. Ingyenes programot keresek.
2) olyan programot keresek, ami hívás közbeni hang módosításra alkalmas.
pl felhívom a havert hupikék törpikék hangon és ilyesmi. ebből jöhet fizetős is, ha tudtok.előre is köszönöm!!
üdv!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
RootRulez #8601 üzenetére
Ez nem a SIM kártyára rakja a mentést, hanem az SD kártyára.
Viszotn ha az SD kártya mentés is jó, akkor inkább ezt javaslom:
SMS Backup +
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged