- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Aktív témák
-
schmo07
tag
Én most a Go!Chat -tel próbálkozom.
(Tennék be ikont, de nem tudom, hogy kell - leírná valaki? vagy simán idemásolom és beillesztem? ööö)
Van benne reklámcsík, de működni müködik.A gyári facebook valamiért azt csinálta, hogy ha beszélgetés közben átugrottam egy másik alkalmazásba pl kikeresni valamit, akkor a chat-ben offline-ra tett, mintha ott se lennék. Igy tehát akkor is, amikor a háttérben futott. Ezzel pont a lényeg nem működött. (Bár fenntartom a lehetőséget, hogy én nem vettem észre valami beállitást)
-
Cholard
tag
Hali! Tud valaki olyan zene/médialejátszót, ami az albumok borítóit ugyanolyan elrendezésben mutatja, mint a galéria a képeket? Tetszik ez a "billegős" megjelenítés...
meg persze lejátsza a zenét is -
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #8296 üzenetére
Szia!
Használd azsms backup+ nevű progit erre, engem még sosem hagyott cserben.
Ja, hogy Nokiára... Akkor ez a program sztornó.
citkar:
Igen, a 60/60 = perc alapú számlázás. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Napokban cserélem telefont nokiára, valhogy megoldható hogy a Hősről nagyjából 2-300sms-emet gond nélkül átvigyem arra?
-
citkar
addikt
Köszi, és nem tudod ha perc alapú számolást szeretnék, akkor a 60/60at kell beállítani mint másodperc alapú egység?
schmo07: köszi, sajnos abban nem találtam, most a Call Meter NG-t próbálom.
Néha benézek a facebook fiókomba és azt látom h mobilról a chates része nem megy, ehhez van esetleg másik program, vagy valami megoldás, h az is menjen?
-
Cholard
tag
Utolsó kérdés... a telefonon lévő google csoportok - felirattal ellátott csoportokba nem tudok nevet rakni a munkatársa-on kívűl. Nincs a gmailben olyan, hogy barátok, család csoport, ha pedig létrehozok, akkor újabbat csinál.
Most akkor létezik, vagy nem? -
llaszlo
veterán
Ilyesmi játék van Androidra?
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Kérdés: ha kitörlöm az azonosító fiók-mail címem, akkor törlődnek a kontaktok, e-mailek. A "hozzá társított" programok is törlődnek? Vagy csak nem tudok majd a gmaillel e-mailezni? -
Inarus
addikt
válasz
RootRulez #8285 üzenetére
OK, igaz, ott tényleg nincs, ezt benéztem. De akkor én sem vágom most, hogy mi van... Elvileg az alap gmail alkalmazásban (ezek szerint) én sem állítottam át semmit és automatikusan megy. Nálad mindig ilyen bajos volt?
(#8286) dim dim:
A programban, amit használni szeretnél be kell állítani az értesítéseket külön. Ezután menj a gyáriba, azon belül is a beállításokba, ott kapcsold ki az értesítéseket és akkor csak a másik progitól kapsz. -
dim dim
tag
üdv!
feltettem egy sms-kezelő appot, mert a gyári nem tetszett. működik, de ha jön egy sms, és rábökök hogy read, a gyári sms app indul, hiába van fenn a saját sms app.
hogyan tudom végleg takarékra tenni a gyári sms appot?köszönöm
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Gyári gmail kliensben hol állíthatom be az automatikus szinkronizációt? Van maikor zonnal szól, de van, hoyg órákkal a levél érkezése után.
-
citkar
addikt
válasz
molnarpeter #8276 üzenetére
és mindig futnia kell, vagy a telefonból kiolvasva (csak néha elindítva) is tudja ezt a funkciót, hogy perc alapon számoljon?
-
citkar
addikt
üdv
hátha tudtok segíteni
Phone usage progit használom, h figyelje mennyit telefonálok, csakhogy perc alapú a szolgáltatómnál a tarifa és 1:01-et ugye 2 percnek vesz, de a program nem, kerestem nem-e lehet ezt korrigálni benne, átállítani de nem találtam, ha valaki tudja be lehet-e állítani azt megköszönném, vagy másik programot ajánlani ami hívásonként minden megkezdett számol egésznek.köszönöm
UI: visszaolvasva épp látom téma volt, ha jól értem a Call meter 3G így számol? minden hívásnál úgymond felfele kerekíti a perceket?
-
TRob1
veterán
Aki GoLauncher Ex-t használ: stefi68 elérhetővé tette magyarul is a ma megjelent 2.16-os verziót.
(#8269) RootRulez: A fent nevezettet próbáltad már? Abban ki/be kapcsolható az oldaljelző
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #8267 üzenetére
Egyetértek, nagyon király progi ez a Call Meter 3G, bármilyen tarifacsomagra rá lehet húzni, bármilyen kedvezmények is aktívak.
Én is a Zeam Launchert használom, de sztem nem lehet kikapcsolni a pöttyöket.
De miért zavarnak? Alig látszódnak, ráadásul képernyőváltás után egy másodpercen belül eltűnnek.
-
RootRulez
félisten
Ebben a Zeam launceherben ki lehet kapcsolni, hogy fent a kis pöttyökkel jelölje, hanyadik oldalon vagyok?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi mindenkinek!
-
RootRulez
félisten
Én
Call meter 3G-vel mindent be tudtam állítani. Számolja a hívásokat perc alapon, sőt barátnőmet féláron hívom azt is jól számolja hozzá és az ingyenes számokat nem veszi bele. SMS-eket MMS-eket adatforgalmat, nagyon jól lehet testre szabni....
-
forol
tag
válasz
Sir Sparrow #8247 üzenetére
A 3G Watchdog tud ilyet de ha jól tévedek akkor csak a pro verzió. Nekem nem volt vele olyan gondom, hogy a szokásosnál jobban merült volna a teló.
-
silvergod
őstag
válasz
Sir Sparrow #8247 üzenetére
de tudja.... a 3g watchdog tud mindent,a legprofibb szerintem.
Nem vettem észre hogy jobban merítené az aksit. -
RootRulez
félisten
Abban szerintetek van valami, hogy egy launcher jobban fogyasztja az aksit, mint a másik?
Martketen megjegyzések között olvastam a Launcher Pro alatt, hogy egy illetőnek hamarabb merült az aksija, ha azt használta. Ezért áttért másik Launcherre. Ilyen lehet? Mármint, hogy a launcherrel nő vagy csökken az üzemidő. -
RootRulez
félisten
Akkor marad a livescore.com
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #8260 üzenetére
Elmented 'kedvencekbe' a 'kedvenc' weboldalad ahol amúgy is nézed, és böngészőben mindig meg tudod nézni telefonon 1 pillanat alatt.
Vagy amúgy is szerintem mindennap netezel szgéppel is, akár ott is meg tudod nézni mindig
Na de már többet nem segítek ezzel kapcsolatban
(de csak mert utálom a focit)
-
sssz
őstag
válasz
Shrike7973 #8258 üzenetére
opera beállítások/állapotsáv, navigációs sáv ki.
-
Shrike7973
senior tag
Tiszteletem
Valaki meg tudná nekem súgni, hogy az opera mobile-t hogyan lehet átkapcsolni full-screen módba?
-
dokee78
félisten
Valaki próbálta az íránytűs progikat,melyik a pontosabb?
-
Kakumix
senior tag
válasz
Sir Sparrow #8253 üzenetére
A mytracks erre nem jó. Ez csak felvenni tudja a megtett útvonalat. Az igo és talán a többi navigáció is képes arra, hogy kiírja a várható érkezési időpontot. De olyat amit keresel még nem láttam.
-
hecktor
aktív tag
üdv
olyan programot keresek ami a következőképp működik:
kiválasztom hova akarok odaérni és mikor vagy mennyi idő mulva
induláskor elinditom és időnként 'szól' hogy az eddigi átlagsebességemmel odaérek e, ha nem, hány % al kell növelnem azt
hasznos lenne szerintem mindenkinek ha gyalog vagy biciglivel kell odaérnie valahova időre pl. vonathoz
viszonylag egyszerű ilyet programozni, remélem van ilyen app
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ti mit használtok hogy lessétek az foci eredményeket?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi!
Olvastam erről a 3G Watchdog-ról, ami szintén ilyen adatforgalom számláló, ez nem tud olyat, mint amit ajánlottál, a DroidStats progit, h be lehet állítani különböző mérési egységeket az adatforgalomhoz? Próbáltad már esetleg? Valóban nagyon meríti a telefont a 3G Watchdog?
-
Laacik
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, de nem találok megoldást téma telepítésére.Letöltöttem az Honeycomb Theme-t, de nem tudom aktiválni.
Kell hozzá launcher? A GO-t feltelepítettem, de az nem ismeri... -
llaszlo
veterán
válasz
Luissimo #8215 üzenetére
Grat. Böfögni már tudsz. De inkább ülj le! Egyes.
Ezt pont azok mondják akiknek sosem lesz pénzük. Hogy majd ha ...
És persze azért nincs sosem pénzük, mert nem tudnak a pénzzel bánni és ész nélkül költik és sosem tudják, hogy végülis mire költötték el.Dotcom: Köszi érdekes ez az eloszto.hu
-
Inarus
addikt
válasz
Sir Sparrow #8240 üzenetére
-
Sir Sparrow
tag
Üdv mindenkinek!
Van olyan adatforgalom mérő alkalmazás, ahol a mérési egységeket szabadon lehet változtatni (pl. nem 1 hanem 10 kilobyte-onként vagy 1 megabyte-onként)? Vagy az ilyen adatforgalom számoló alkalmazásoknál ez alap? Egyenlőre nem tudom kipróbálni telefonon, ezért kérdem.
Köszönöm
-
viw
aktív tag
pls ajánljatok vmi progit amiban van app-traffic lista, tehát mutatja,h. az egyes appok mennyi netet használnak?! Network Usage-t találtam eddig de nem működik, v845 főzött 2.1 alatt.
köszi, -
Jarod1
veterán
válasz
molnarpeter #8228 üzenetére
megnéztem és Market nincs benne az alkalmazások kezelésében
-
Jarod1
veterán
válasz
molnarpeter #8224 üzenetére
wifin keresztül kapcsolódik , nem tudom mióta a fateré csak meg akartam nézni rajta valami
és ezt hozta. -
Jarod1
veterán
you item will be downloaded..
erre a problélmára mit mondtok?
a marketről próbálnék letölteni... -
Ferenc1989
tag
Hali!
Nekem egy olyan appra lenne szükségem, hogyha lefényképezek valamit akkor ahhoz tudjak nagyon egyszerűen pár sor megjegyzést fűzni, valamint ha az sd-n van egy kép akkor ahhoz is. Tud ilyenről valaki?
köszi
-
llaszlo
veterán
válasz
Luissimo #8212 üzenetére
Jó van vazze, ha értelmesen nem tudsz válaszolni akkor minek böfögsz ide? Inká' marattá' vóna csündbe. Egyébként van egy profi táblázatom erre, de azt elég macerás telefonon szerkesztgetni.
Azt hiszem megtaláltam amit kerestem: easy money. Feltettem többet is, de volt amelyiket használni sem tudtam, mert totál átláthatatlan volt a működése.
-
Luissimo
veterán
válasz
llaszlo #8208 üzenetére
ÉNMEG Olyan programot szeretnék:
Amivel:
Nyilván tudom tartani, hogy mennyi készpénzed van
- mennyi pénzed van a bankszámlá(i)don
- mikre és mikor adtál ki pénzt
- mennyi van megtakarításban
- mennyi az addósságod (bár most nincs)Az se gond, ha mindezeket minéltöbb személyről megtudná mondani
.
EXCELL Vazze, szépen vezeted vele a cellákban a napi kiadásaidat, oszt jónapot...
-
llaszlo
veterán
Olyan appot keresnék ami a következőket tudja:
- Nyilván tudom tartani, hogy mennyi készpénzem van
- mennyi pénz van a bankszámlá(i)mon
- mikre és mikor adtam ki pénzt
- mennyi van megtakarításban
- mennyi az addósságom (bár most nincs)Esetleg akár több személyt (fiókot) is tud kezelni.
Még csak most kezdem a keresést, de előre ide írtam, hogy ha valaki tud ilyet akkor leírhatja, vagy ha másnak is kell akkor legalább itt meg lesz majd ha találok ilyen appot.
-
rum-cajsz
őstag
Előszóban megjegyezném, nem önreklámnak szánom...
Írtam egy kis összefoglalót a legfontosabb programjaimról. Esetleg másnak is van ilyen? Szívesen megnézném más miket használ....
[link] -
erikke17
őstag
Üdv nálatok megy a market? Mert nálam az istenért nem hajlandó csatlakozni mindig azt irja próbáljam később, sőt facebookal is ez van mi a fene lehetett? Igaz facet meg marketot már lassan egy hete nem használtam. SE Xperia X10 Mini. Előre is köszi.
Szerk: Tárgytalan a dolog már megy, nem tudom miért de egy Adatforgalom ki-be kapcsolja orvosolta.
RazorGTR1, köszi a reakciót azért
Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged