- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Van a marketen olyan SMS app, amivel a telefonon lévő üzeneteket át tudom rakni a SIM-re?Sajnos X8 gyári üzenetkezelője erre nem képes.
Fontos lenne. -
Mp3Pintyo
aktív tag
MR2 mi szólt az előbb hallgatóknak készítettem egy appot:
https://market.android.com/details?id=air.magyarradio.mr2mostszol
Vagy hallgathatjátok a Kossuth régebbi műsorait is:
https://market.android.com/details?id=air.magyarradiohangtar -
kungzi
veterán
ZTE Blade
a telefonban egyre kevesebb a szabad tárhely!
hogyan tudom ezt megoldani? pls segítsetek, mert mindig felugrik ez az ablak, alap t-s rom van rajta 2.1
-
Nokedli92
aktív tag
Ahogy bebootolna a telefon, egyől kiírja a hibát, és kész. Onnan nincs tovább.
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem, a telefonra egy Android Booster nevezetű programot, és azóta mindig azt irja ki a program, hogy A TwLauncher alkalmazás (com.sec.android.app.twlauncher folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
Ott van hogy kényszerbezárás, rányomok és újra ugyanezt benyomja. megcsinálja ezt párszor, és utána állandóan rezeg a telefon.Segítsetek pls!!!
Hogy tudok frissebb Android rendszerre frissíteni? Vagy hogy működik az ilyen rendszerknél ez?
-
oli.98
tag
Mi a legjobb beszedfelismero? Olyan kene, ami leirna egy jegyzetszerusegbe amit mondok.
-
sssz
őstag
olyan appot keresnék, ami kiírja nekem melyik app menyire szívja az akksit.
-
Jarod1
veterán
Hali!! hanghíváshoz hogy tudok hangot felvenni?
-
RootRulez
félisten
Na, senki nem használ valami progit, amivel lehet beszélni az Xfire partnerekkel?
-
Jarod1
veterán
tudtok olyan sakkot amivel BT on v wifin lehet 2 telón nyomni,?
-
llaszlo
veterán
Olyan scabble játékot keresek amit offline is lehet játszani és esetleg van többjátékos mód is.
-
RootRulez
félisten
Nem akarok elfogultnak tűnni meg akármi, de már semmi sem vinne rá symbianra.
Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál.
Ezt csak gondoltam beböfögöm,mert jólesik...
-
umek7
őstag
A 3G Watchdog lite!-ban a Cell az a mobilnet fogyasztását mutatná?
-
dokee78
félisten
-
Zardon
csendes tag
Sziasztok.
Friss androidozó vagyok, és érdeklődnék, hogy tudtok-e valami jó billentyűzete progik nagy betűkkel?
Hallottam a Big Buttons apk-ról, az jó?
Várom tanácsotokat.
Üdv. mindenkinek. -
Huroq
senior tag
Kedves elöttem szólóhoz csatlakoznék.
Én is kiváncsi lennék, mert van, hogy torrentezés közbe még a zene is akad :/ -
RootRulez
félisten
Ti milyen torrent programot használtok? Nálam néha úgy belassítja/megfagyasztja a telót, hogy az csak na.
-
dr_ace
aktív tag
"100 megás netcsomag 1 hónapra mennyire elég?"
nem tudom még aktuális-e a kérdés, de én saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy elég. nekem 150 mega van egy hónapra, 3G watchdog figyelgeti hogy mennyi megy el, még a felét sem értem el a felhasználható keretnek egyszer sem. persze ha neki akarok állni appokat letöltögetni meg youtube videókat nézni, akkor rácsatlakozok a wifire, de amúgy 3G-ről megy minden (gmail push, időjárás widget 2 óránként frissülget, néha egy kis maps, vagy villamoson hírek olvasgatása). pl arra, hogy ránézzek az idokep.hu-ra vagy a facebookra, arra már be sem kapcsolom a wifit, mert uncsi megvárni amíg csatlakozik
-
kmisi99
addikt
Valakinek van tapasztalata az FPSE for android al? (playstation 1 emulátor) Megnyomom a menüt rámegyek a mentésre majd amikor később betölteném vagy vár kicsit és kilép vagy egy más játéknál behozza a load gamet de hiába megyek pl a memory card: slot 1 re kicsit tölt és kiírja hogy no data
-
realee
tag
Üdv! Van olyan app amivel lehet olyat csinálni, mint iPhone-n, hogy ha fel akarják oldani a képernyő zárat akkor jelszót kérjen?
Illetve tud valaki olyan launchert amihez lehet találni Real Madridos témát? (Én nem találtam, hátha valaki jártasabb ilyen téren és tud
)
Előre is thx!
-
Joci198
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #8540 üzenetére
rootolás mit jelent??
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8540 üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy van rá hivatalos 2.2. A support nem merül ki abban, hogy hányas Android van hozzá hivatalosan. Árban egyezik a Desire-rel és az sokkal jobb vétel. Sokkal jobb supporttal.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8538 üzenetére
Csak a supportja sz@r. Az meg épp elég.
-
Joci198
csendes tag
igen igen bocsánat érte!! nincsa valami magyar android fórum ahol ilyesmivel foglalkoznának??
-
Joci198
csendes tag
áá sziasztok!! segítsetek légyszives!! volna egy se x10-es telefon és szeretném függetleníteni de a google most valahogy nem a barátom vagy én vagyok a béna!!! és kérdés még hogy iphone 3g vagy se x10 a jobb? nagyon köszönöm előre is a válaszokat
-
Peat;)
veterán
válasz
kissandras20 #8532 üzenetére
Mercury
-
kissandras20
aktív tag
Messengernek milyen progit ajánlatok?
Még applere volt tök jó messenger, de sajnos hasonlót androidra eddig még nem találtam :S -
-
adakiller
senior tag
na sikerült megvennem marketen, a marketenablernek köszönhetően.
Köszi a segítséget
-
adakiller
senior tag
nem marketen, mert ugye ott nem adja ki(max akkor ha maketenablerrel próbálkozok)
kártyával próbáltam megvenni. nekem azért is furi, mert elég sokmindent vettem már neten( androidos progikat is) és eddig sehol nem jártam így.
ha marketen venném meg akkor esélyes lenne, hogy nem lenne gond? bár oda meg a motorola defy-re meg nem vásárolható meg
érdekes
Köszi a segítséget!
most írták ezt:
Your card issuer could debit your account to reserve the funds for the purchase.Since the order was declined, your card issuer should credit the funds back to your account automatically within 10 business days.
Please contact your card issuer for more information. We did not charge you and received no funds from you.
-
válasz
adakiller #8527 üzenetére
Nem marketen vetted?
Ha kártyával vásároltál, és visszaírták az összeget, akkor az kb 2 hét múlva fog megjelenni a kártyádon. Ha újra vásárolsz, akkor egy darabig (a bizonyos két hétig) mindkét összeg hiányozni fog a számláról.
Ez nem a poweramp hibája, minden kártyás tranzakciónál így van. A megerősítést pedig a bankjuk kötötte ki nekik, mert a kockázatelemzés során nem találták elég biztonságosnak a céget. Ez is természetes, minden kis értékű szoftvert online forgalmazó cég így jár.
-
adakiller
senior tag
ennyit képesek csak leírni mélben:
While reviewing your order we were unable to reach you on the provided phone number. That's why your order was declined.
Please place a new order.
pénzvisszafizetéses kér(d)ésemre 3. e-mail után sem képesek reagálni.
-
adakiller
senior tag
Powerampot meg szerettem volna venni. A fizetés után hívtak egy rejtett számról,amit nem vettem fel. Utána kaptam a mélt, hogy ők hívtak, és ahogy látom addig nem kapom meg a full progit míg nem beszélek velük. Mit akarnak telón kérdezni? Mi szükség van egy ilyen megerősítésre? Járt még így itt valaki?
előre is köszi -
r4z
nagyúr
válasz
Shrike7973 #8502 üzenetére
A Radiant-ot is kipróbálhatod, én nagyon jól elvagyok vele. A teljes változat fizetős (privátot küldj, ha nincs rootolva a készüléked a fizetős Markethez).
-
realee
tag
Elég rég írtam már, de most feltennék egy kérdést (azért itt, mivel hátha jobban ismeritek egyes programok adatforgalmát).
100 megás netcsomag 1 hónapra mennyire elég?
- Tehát ha a Facebook for Androidot használom naponta többször, az mennyit eszik meg?
- Néha-néha felnézni 1-1 weboldalra (mondjuk tippmix, tegyük fel Dolphin Web Browserrel vagy egy egyszerűsített Opera Minivel)
- Sporteredmények lefrissítése illetve időjárás lefrissítése mennyit zabál kb?Azért érdeklődöm mert lehet nem használnám ki az 500megás netet, ezért most gondolkodom egy 100 megáson, hogy mégis milyen az Android mobilnettel
Előre is köszi a válaszokat.
-
Peat;)
veterán
RockPlayer-ARMv6vfp-1.6.3.apk innen feltelepít, ha a blade-re kell, a beállításokban legalul a subtitle encodingot ISO 8859-1-re rakod és kész. Azért a fenti verziót ajánlom mert azzal a legkevésbé akadozó a lejátszás avi/xvid esetén a blade telefonon, a marketen fenn lévő verzió lassabban játssza le a videokat.
Újabb telefonokra mehet a marketes verzió. -
xnace
őstag
nincs valami 3rd galéria app ami fasza is??
-
kungzi
veterán
utolsó kérdés!
egy olyan videó lejátszó progi, ami rendesen mutatja a magyar feliratot?
-
kungzi
veterán
mindkettőtöknek köszi
-
kungzi
veterán
sziasztok, olyan widget nincs amivel tudnék wifit ki-be kapcsolni?
meg vmi jó sms progi is kellene
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem a Smart Keyboard Trialt, de nemsikerül beállítani :/ Tudnátok segíteni?
-
Ochocinco46
aktív tag
hali!
zte blade-em van. tudtok ajánlani olyan lejátszót ami nem fogyaszt sokat és ami a legfontosabb, hogy ki lehet rakni teljes képernyöre a videot?(nem hagy keretet, maximum 2 szélen arány miatt)
köszi -
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
-
kungzi
veterán
sziasztok
láttam neten valami olyan játékot, amivel képeket kell minél pontosabban szétvágdosni, csak nem tudom mi a neve és hol láttam
hátha valaki tudja
-
dr_ace
aktív tag
válasz
ha még esetleg nem próbáltad, akkor az abductiont ajánlom, nagyon jópofa.
másik kedvenc nálam az unblock me. -
Rickazoid
addikt
válasz
Abszolút a játékélményre például a PewPew van kihegyezve, illetve a második része, ami már fizetős.
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Túllettem a kezdeti 3D-s jajj de jól kinézö játékokon (szépek de nem jó a játékélmény... ld gameloft összes játéka).
Tudna valaki játékélményre kihegyezett valamit ajánlani? Nem baj, ha 2D-s.
Persze ne angry birds-t -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest