Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák

IT café témák

Aktív témák
- 

TRob1 veterán válasz  randras

üzenetére randras

üzenetéreJah, az igaz. Amúgy nem hiszem hogy vkinek jobb rajzolgatni a betűket mint begépelni, vagy mondani (jut eszembe, én kimaradtam ebből a swype vagy swift? beta őrületből, de a kedvencem - a Go - az rohadt jól ért sokmindent (  ) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig. ) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig. ) )szerk: Mégsem. Néha belezavarodik.  (#48567) llll:  
Aktív témák
Aktív témák
		- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Marvel Snap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig.
) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig.  )
)