- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake #45595 üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kés topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest