- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
Szia!
Megoldható!
Nekem az egyetlen bajom a freemail-el, hogy nincs smtp szervere! Nekem viszont szükségem lett volna rá, mert a szolgáltatóm smtp szerveréhez csak saját hálózatáról férek hozzá (mobilnettel már nem)! Így arra a döntésre jutottam, hogy csinálok magamnak egy gmailes címet majd a levelezésemet átköltöztetem arra!1. Regisztráltam magamnak egy gmail-es fiókot
2. PC-n elindítottam a Thunderbird levelezőklienst és beállítottam a freemail-es mellé az újonan regisztrált gmailes címet is, IMAP kapcsolattal!
3. Thunderbirden belül navigálj a freemailes fiók beérkezett üzeneteihez, majd shift+end el jelöld ki az összes levelet, ezek után jobb klikk az egyik mail-en, és válaszd az áthelyezés menüpontot, majd add meg melyik fiók melyik mappájába helyezze át a leveleket (értelem szerűen az új gmailes cím beérkezett üzenetek mappájába)!Ha mindent jól csináltál (tehát imap kapcsolatra állítottad a gmail bejövő kiszolgálóját) akkor az áthelyezés után az összes freemail-es levelet feltölti a google szerverére, és így már a gmail weboldaláról is elérhetőek a levelek! A szinkronizálás / feltöltés eltarthat egy ideig a levelek nagyságától és a feltöltési sebességedtől függően! Személy szerint nem bántam meg a váltást, nagyon jól testre szabható, és a spam szűrő is kiváló!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest