- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
Szia!
Megoldható!
Nekem az egyetlen bajom a freemail-el, hogy nincs smtp szervere! Nekem viszont szükségem lett volna rá, mert a szolgáltatóm smtp szerveréhez csak saját hálózatáról férek hozzá (mobilnettel már nem)! Így arra a döntésre jutottam, hogy csinálok magamnak egy gmailes címet majd a levelezésemet átköltöztetem arra!1. Regisztráltam magamnak egy gmail-es fiókot
2. PC-n elindítottam a Thunderbird levelezőklienst és beállítottam a freemail-es mellé az újonan regisztrált gmailes címet is, IMAP kapcsolattal!
3. Thunderbirden belül navigálj a freemailes fiók beérkezett üzeneteihez, majd shift+end el jelöld ki az összes levelet, ezek után jobb klikk az egyik mail-en, és válaszd az áthelyezés menüpontot, majd add meg melyik fiók melyik mappájába helyezze át a leveleket (értelem szerűen az új gmailes cím beérkezett üzenetek mappájába)!Ha mindent jól csináltál (tehát imap kapcsolatra állítottad a gmail bejövő kiszolgálóját) akkor az áthelyezés után az összes freemail-es levelet feltölti a google szerverére, és így már a gmail weboldaláról is elérhetőek a levelek! A szinkronizálás / feltöltés eltarthat egy ideig a levelek nagyságától és a feltöltési sebességedtől függően! Személy szerint nem bántam meg a váltást, nagyon jól testre szabható, és a spam szűrő is kiváló!
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest