- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
realee
tag
Üdv! Van olyan app amivel lehet olyat csinálni, mint iPhone-n, hogy ha fel akarják oldani a képernyő zárat akkor jelszót kérjen?
Illetve tud valaki olyan launchert amihez lehet találni Real Madridos témát? (Én nem találtam, hátha valaki jártasabb ilyen téren és tud
)
Előre is thx!
-
realee
tag
Elég rég írtam már, de most feltennék egy kérdést (azért itt, mivel hátha jobban ismeritek egyes programok adatforgalmát).
100 megás netcsomag 1 hónapra mennyire elég?
- Tehát ha a Facebook for Androidot használom naponta többször, az mennyit eszik meg?
- Néha-néha felnézni 1-1 weboldalra (mondjuk tippmix, tegyük fel Dolphin Web Browserrel vagy egy egyszerűsített Opera Minivel)
- Sporteredmények lefrissítése illetve időjárás lefrissítése mennyit zabál kb?Azért érdeklődöm mert lehet nem használnám ki az 500megás netet, ezért most gondolkodom egy 100 megáson, hogy mégis milyen az Android mobilnettel
Előre is köszi a válaszokat.
-
realee
tag
Köszi a válaszodat!
MixZinget ismerem, az is eljátszotta nálam az önműködést. Elég zavaró. De van egy rossz megérzésem hogy amikor a zsebemben van, valamilyen úton-módon megnyomódik valahogy valahol és azért indul a zene, nem szoftverhiba. PowerAMP tényleg nagyon jó, de végleges megoldást keresek.
Előző hsz-emben már leírtam hogy működik az, csak vannak rosszul megírt programok (pl. az az airhockey játék amit leszedtem anno, az rosszabbul nézett ki mint ez és nem működött a 2 player, ezen amit írtam meg zsírul működik).
Szótárat is most megtaláltam, köszi. Most már csak spanyol szótárat keresek (hogy színesebbé tehessem az unalmas angolórákat
).
Köszi még egyszer!
-
realee
tag
válasz
dokee78 #7682 üzenetére
Köszi! Az a baj hogy ebből ingyenes csak Lite verzió van.
De közben most nézem, a Winamp már NINCS beta állapotban. Holnap meglátom hogy muzsikál az 1.0 verzió
szerk.: közben találtam 2 playeres air hockey játékot, ami működik. úgy tűnik amit próbáltam anno az rosszul volt megírva. Akit érdekel, itt a neve: Air Hockey Speed
De most találtam pár 2 személyt igénylő játékot (akit érdekel az olvassa tovább):
- 2 Player Reactor
- Air Hockey Speed
- Tic Tac Toe -
realee
tag
Üdv!
Van valami új szoftver amit érdemes feltelepíteni? Illetve valami jó zenelejátszót tudna valaki ajánlani 2.1es rendszerre (Winamp és az alap lejátszó van hogy magától elindul és megszólal a zene. órán elég kellemetlen még akkor is ha fülhallgató be van dugva)?
Továbbiakban tudtok-e olyan játékot amit Bluetoothon keresztül lehet másik androidos kollégával játszani?
Plusz még érdeklődnék, hogy a multitouch miért nem működik "rendesen" a Galaxy 3-on? Leszedtem egy Air Hockey játékot, rámentem hogy 2 személyes mód és azt írta, hogy nem támogatott... Leszedtem a multitouch tester-t és 3 pontot is érzékel az érintőképernyő, tehát elvileg működnie kéne. Ötlet?
szerk.: beépített adatbázissal rendelkező magyar-angol, angol-magyar (plusz esetleg spanyol-angol vagy angol-spanyol) szótárat? előre is köszi
-
realee
tag
Tudom, már ezerszer elhangzott kérdés, de: Milyen navigációs programot ajánlotok amivel nem fogja pörgetni lefele a kártyámat? Tehát hogy leszedem a mapot meg a progit és csak a GPS van bekapcsolva
-
realee
tag
Üdv!
Leszedtem a Winampot, illetve a MixZing playert és a PlayerPro-t. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet albumborítót beállítani ezeken?
-
realee
tag
válasz
CHIPman #4002 üzenetére
Ha T-Mobileos vagy (ezen van a hangsúly), akkor a kapott sms-be bemész és rányomsz a linkre és felmegy az oldalra. Elvileg nem számol fel semmit (megnéztem felmenés előtt és után is az egyenlegem: ugyanannyi volt). Lehet, hogy csak kártyásoknak van ez így, nem tudom...
-
realee
tag
Nem tudom ez hogy van... SMS-ben FB-től megkaptam a 0.facebook.com címet, amire ha felmegyek, nem megy le az egyenlegemből semmi. Most leszedtem a Facebook for Androidot, azzal felmentem és le is vont kb. 150 forintot csak azzal, hogy bejelentkeztem... Pontosabban arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan Facebook progi, amire ha rámegyek akkor alapból felmegy 0.facebook.com -ra és nem a touch meg a mittudomén milyen verziókra akar felmenni amiért levon nekem pénzt. A 0.facebook.com T-Mobileosoknak ingyenes, azért akarom azt használni és azért nem is vont le pénzt az a verzió tőlem.
-
realee
tag
Van külön program Androidra amivel az ingyen facebookot tudom használni? 30as vagyok, már be is adtam FB-n a számomat meg minden. Találtam valami Facebook for Android programot, de nem tudom, hogy ezzel ingyen tudnék Facebookozni, vagy felszámolna mobilnetet?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged