- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
"100 megás netcsomag 1 hónapra mennyire elég?"
nem tudom még aktuális-e a kérdés, de én saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy elég. nekem 150 mega van egy hónapra, 3G watchdog figyelgeti hogy mennyi megy el, még a felét sem értem el a felhasználható keretnek egyszer sem. persze ha neki akarok állni appokat letöltögetni meg youtube videókat nézni, akkor rácsatlakozok a wifire, de amúgy 3G-ről megy minden (gmail push, időjárás widget 2 óránként frissülget, néha egy kis maps, vagy villamoson hírek olvasgatása). pl arra, hogy ránézzek az idokep.hu-ra vagy a facebookra, arra már be sem kapcsolom a wifit, mert uncsi megvárni amíg csatlakozik
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Csemegéztem egy kicsit a közelmúltban telepített alkalmazásaim között:
lottózó
Made in Hungary
végül pedig a kedvencem:
sleep as an droid - ha van a telódban mozgásérzékelő szenzor, akkor este elég betenni a párna alá, és a rezgésekből kirajzolja az éjszakádat. A teszt napján 23 órakor feküdtem le, a legelső görbe az a mocorgás amíg elhelyezkedtem, a többit pedig alvás közben produkáltam - fotó
-
r4z
nagyúr
Szia!
Zenelejátszónak a MixZing, a MortPlayer, a Music PlayerPro és a PowerAMP megérhet egy próbát (én utóbbit használom). Utóbbi kettő fizetős, de van belőlük trial változat is (PlayerPro 5 nap, PowerAMP 30 nap).
A multi-touch multiplayer (szép kifejezés) valószínűleg azért nem támogatott, mert gyenge hozzá a hardver. Bluetooth-os játékról nem tudok, de engem is érdekelne.
Szótárból én az "Angol szótár" (esetleg "Hungarian Dictionary"-ként is szerepel, a telefon nyelvétől függ) nevű programot használom, nem tudom, netről szedi-e az adatokat.
-
dokee78
félisten
Jó zenelejátszó:PowerAMP Music Player Videó róla.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest