Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest