- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest