- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Aktív témák
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest