Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
5150head
senior tag
hali!
az a kérdésem, h leszedtem MixZing zenelejátszót, minden fasza, de nem tom leállítani
próbáltam az alkalmazásokban is, de ha rákattolok h leállítás akkor se csinál semmit, és amikor feloldom a telót mindig mutatja az adott zeneszámot. úgy léptem ki belőle h lepausestam és kész... vki megoldás? mer kicsit zavar :S bocsi h sügér vagyok, de ma vettem a telót aztán jah ... butavok még előre is köszmá! -
5150head
senior tag
válasz Cyberbeni #2361 üzenetére
áhááá éééértem!
köszmá! és bocs fogok még ide írni sztem hülyeségeket!
amúgy szval, le van zárva a teló, képernyő sötét. megnyomom a bekapcs gombot h elöjönn a csúszkás bill.feloldó. de miután felraktam a mixzinget, megnyomom a gombot bejön a lejátszási képernyő (albumborító) amit ki kell nyomnom fent (exit to lock screen) és utána jön be a csúszkás képernyő. így érthetőbb??? :S nem lehet ezt kilőni vhogy, h ne kelljen mindig kinyomogatni? vagy szedjem le a progit és keressek más lejátszót? :S
amúgy nagyon bejön ez a kütyü komolyan mondom![ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Felraktam a Missed Call programot, de amikor elindítom ezt a szöveget adja ki: "Add service by clicking the menu button and delete service by long pressing ont the service." Értek angolul de nemtom h mit kellene csinálni. Vki használ ilyen progit? Mit kell ilyenkor csinálni? Esetleg másik hívásos progit tudtok?
Előre is köszi -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Van olyan app androidra, ami jó minőségben veszi fel a saját mikrofonjával a zenét pl, és lehet rajta állítgatni dolgokat, neagyisten meg is lehet vele vágni a felvett anyagot? Előre is köszi! -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Nem tom h ide illő kérdés e, de azért felteszem, hátha vki tudja a megoldást.
Szval, ugye az android szinkronizál a gmailfiókkal. Hogyan tudnám megoldani azt, h az érkezett levelek küldői ne kerüljenek be a telón a címtárba. (Kicsit idegesítő hogy szépen kiválogattam és rendszereztem a telszámokat, és most a gmail/android teleszemeteli a névjegyzékemet. pl kapok emailt, és az megjelenik a kontaktokban a küldő nevével, meg emailjával.) szval van vmi beállítás arra, h pl az a névjegyzék maradjon, amit én anno beállítottam? hogy tom beállítani, h a gmailos alkalmi levelezőpartnerek ne jelenjenek meg a telóm címtárában. Ezt telón kell beállítani vagy a gmail fiókban? Igazából azt akarom elérni, h a gmail ne adjon mostmár kontaktokat hozzá a telefonkönyvemhez, vagy legalább kérdezzen rá, h hozzá akarom e adni... majd ha én új számot, kontaktot akarok, azt beírom magam... ti ezt hogy oldjátok meg? -
5150head
senior tag
ahj de hülye vagyok XD közben megtaláltam! bocsi
-
5150head
senior tag
válasz llaszlo #2620 üzenetére
Igen, így is kezdtem, de utána megtaláltam. A linkedet meg olvastam, már tele van vele a fórum... ha vannak admin jogaid, akkor töröld a hozzászólásaim oszt senki nem akasztja fel magát, mert két bejegyzést csináltam a topikban. Elnézést kértem, mer elbasztam, mindenki hibázhat, de a kioktatást nem szeretem...
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Rem Llaszlo nem basz le, és ez a hozzászólásom már ontopik!
Szval.
Létezik olyan app ami wbcamként kezeli a telefont, és usb-vel működve, pl megjeleníti a számítógépen msn-ben a kamera képét?
Van olyan app amivel a ms office termékeket lehet kezelni?
Létezik olyan app amivel a widgeteknek tudok skint beállítani? (mert pl a beautiful widgetsnél csak kétféle van, és az is elég gagyi. Ilyen widgetekre gondoltam h silent meg stb.)
nah hírtelen ennyi átnyálaztam a topikot, de vhogy nem találtam
és ezt az oldalt láttátok már?
http://www.getandroidstuff.com/2010/08/download-apps-for-android-page18.html -
5150head
senior tag
válasz IkszIpszilon #2626 üzenetére
Én a Call meter-t használom.
Kiírja a bejövő/kimenő hívásokat és smseket, még az adatforgalmat is.
Be lehet állítani a percdíjat, smsdíjat és kiírja h mennyit kell fizetned... külön be lehet állítani a számlázási időszakot is. ... és magyarLlaszlo
Amúgy a névjegy szinkronizálást állítottam át a beállításokban, így elvileg nem fog rámászkálni semmi idegen névjegy, csak ha én akarom
Tovább keresem a fentebb leírt progikat! Bár ms office-ra találtam egy fél megoldást dokuments to go személyében, de a full-t megkéne venni h teljesen fasza legyen.
a wifis megoldást sajna nemtom kivitelezni, mert nincs itthon wifi, a gépem meg nem alkalmas a hotpotshoz (vagy mi az istenhez )
-
5150head
senior tag
Nah mivel nem csak nekem volt gond, ez a névjegyszinkronizálásos téma (h automatice bekerülnek az idegen névjegyek gmailból a telkönyvbe) itt a megoldás:
Beállítások->Adat szinkronizálás-> és ott (alkalmazások szinkronizálásnak beállításai alatt) van nekem egy névjegyek opció, ahonnan kivettem a pipát. Így mindent frissít de a névjegyeket nem basztatja.(alatta lesz is egy dátum h mikor frissített utoljára) -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Ti használjátok a mobilt webcamnak? én felraktam az USBwebcamot telóra is meg gépre is, aztán a számgépem összeomlott tőle, meg a képe se volt jó :S
Droidcamot néztem még de az nem volt fent marketen.
ötlet? -
5150head
senior tag
válasz Takhanto #2769 üzenetére
Hát én felraktam a számítógépre a progiját, meg marketről is leszedtem a progit a telcsire, összedugtam, elindítottam az alkalmazást a telón, ott volt kép, mondom faszsa. Elindítottam a progit a gépen, bejött egy dos-os ablak, h nyomjak egy gombot ha telót elindítottam, nyomtam egy gombot, erre kékhalál és le is állt a gép. Ahogy újraindult már szedtem is le a picsába, a gépről is meg a telóról is. Ráadásul a telón 90 fokkal el volt forgatva a kép, de ahogy olvastam, ez nem csak nálam volt probléma.
Most ott vok h feladtam Majd ha lesz kedvem szenvedni vele, akkor majd megpróbálom mással. De írták itt előttem h a DroidCam se működik rendesen más alternatíváról meg nem olvastam, csak fizetősök vannak még... -
5150head
senior tag
válasz Takhanto #2771 üzenetére
hát ilyet biztos nem csináltam
mind1, *******, nem volt kedvem ennyit szenvedni vele, meg a telón ferde volt a kép, és tökmind1 hogy rakom fel, az a gépen is ferde lett vna sztem, mert írták többen h nekik is az...
meg ha már ilyeneket csinál egy program h kinyomja az egész gépet, akkor inkább hagyom ************Kulturáltabban!
[ Módosította: ollie ]
-
5150head
senior tag
Nézelődtem, és találtam ilyen skineket: szerintetek ezeket hogy lehet megcsinálni? vmi metamorfot írnak... és ha csak egyszerűen a teló fontját akarom megváltoztani, bár ezek a témák barók. bonyolult egy ilyet feltenni?
-
5150head
senior tag
Hali! Aki használ quick settings-t az segítsen légyszi! Hiába lövöm le a mobil netet, mindig visszakapcsolja magát a net :S Ez mitől van? Beállítottam azt is h 2G-n menjen, de így is visszalép. Van mobilnet előfizum, elég frankó, de akkor másszon már fel amikor én akarom.
Ez amúgy csak azóta jelentkezett amióta felraktam a frissítést. nézzétek már meg nektek is ezt csinálja, vagy csak én kúrok el vmit... -
5150head
senior tag
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha én az apbrain oldalon csinálok egy saját listát, h milyen appokat szeretnék majd később feltenni, ezt a listát hol találom meg a telón az AppBrain alkalmazáson belül? Kerestem már mindenhol, de nincs meg. Válaszokat előre is köszi!
-
5150head
senior tag
Hali!
Vmi jó home/óra/időjárás widgetet tudnátok mondani nekem? Beautiful widgetet használok, de egy ideje nem tudok letölteni hozzá skineket. Köszi előre is! -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Milyen HomeAppok vannak az ADW, LauncherPro, GoLauncher és az SPB Shell 3d kívül?
Válaszokat előre is köszi -
5150head
senior tag
Hú királyok vagytok, megpróbálgatom majd az összeset!
Köszönöm szépen! -
5150head
senior tag
Hali srácok!
Home Launcher kellene nekem! DE most jön a lényeg! A sima lapozgatós launchereket meguntam szval az ADW, Launcher Pro, Spb shell 3d és társaik nem érdekelnének. Wines launcher se tetszik XD Tudtok olyan launcherekről amik teljesen más szisztéma szerint működnek? Zune-t kerestem, meg az tetszene is, de nem találtam sehol, meg le is húzták Várom az ötleteket Esetleg vmi "jóság" ami az unott launchereket feldobná? Köszi előre is!
(android 2.3) -
5150head
senior tag
hú ez is érdekes köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terén Kár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen? -
5150head
senior tag
Hali! Ti milyen Rss olvasót használtok? Greadert, meg a Pulse-t próbáltam, de mind2nek elég gagyi a widgetje, és ha jól értelmeztem nem kezelnek mappákat.
Szval a google olvasóban a gépen mappába rendeztem a feedeket, és ezt akarom megnézni külön mappánként a telón, és ha jó widget is lenne hozzá annak is örülnék. (esetleg olvasott hír elrejtése stb) Előre is köszi -
5150head
senior tag
.avi file-t tuti nem tudsz berakni bootanimációnak. Ha leszeded a filmet, és kockánként megcsinálod png-ben akkor lehet több info
ha .zipet akarsz berkani akkor root explorerrel rakd be a bootanimation.zip-et (fontos a név!!!! ha nem ez nevezd át erre) a telefon data/local mappájába.
Ha bootanimot választasz akkor fontos h a telódnak megfelelő felbontású animot válassz. Az kamu h ha átírod a resc-t akkor működik, a png-knek is olyan felbontásúnak kell lennie, különben a bootkor sötét képernyő fog fogadni, vagy lejátsza csak kilóg vagy kicsi.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Készítettem egy leírást h hogyan lehet aviból bootanimációt csinálni. Cikk a blogomban.
-
5150head
senior tag
Hali!
Ajánlanátok nekem egy hasonló kapcsoló progit mint a Quick settings? Eddig azt használtam, de mióta frissítették beszart az apn kapcsoló része
Meg szeretnék egy olyan progit mint az Y5 Battery Saver (megjegyzi a wifiket, és ha észleli őket akkor felmegy rájuk) Vagy ha vkinek megvan az Y5 és feltolná nekem vhova azt megköszönném, mert marketen nem jelent meg nekem.
Előre is köszi -
5150head
senior tag
válasz kalmarattila #16046 üzenetére
Én úgy tudom h a telcsit a hálózaton keresztül lekövetni csak a rendőrség meg a szolgáltató tudja Imei szám alapján.
Haverodnak azt tanácsolom, h inkább nevelje jól a kislányát, és bízzon meg benne magánnyomozás meg helikopteres megfigyelés helyett[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Skype-ra mi a legjobb megoldás? Láttam h a rendes az szopja az aksit stbstb.
Válaszokat előre is köszi -
5150head
senior tag
Hali! Jelenleg melyik a legjobb túrázós app? Térképen való követés, útvonal, megtett út rögzítése, pozíció meghatározás stbst. Lehetőleg ne vigyen el a susnyába. Előre is köszi
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan app, ami ha előre megadott wifit észlel akkor magától felmegy rá, de ha nincs wifi akkor bekapcsolja a mobilnetet?
3 helyen szoktam wifizni, itthon a melóban meg a kedvenc törzshelyemen, és azt beállítani h csak ezekre menjen fel. (pl az utcára kiszórt wifire ne) és ha éppen nem ezek közelében van akkor a mobilnetet kapcsolja be.
Persze kézi beállításnál oda menjen fel ahova én szeretném.
Rem érthető volt XD előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok
Az ADW EX 1.3.3.56 -ban nem lehet testreszabni a dock-ot? Úgy emlékszem régebben az Ui alatt a dock-nál be tudtam ezeket állítani. Vagy változott a módja? (pl dock háttérállítás)
Előre is köszi a segítséget.
Közben persze, hogy megtaláltam a témáknál... bocs[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest