- Yettel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
csokimikulas
tag
Kiborulok a telefonkönyvtől. Az első bekapcsolásnál szinkronizált a facebook-al meg a gmail-el és azóta nem bírom ezeket kiírtani. Ráadásul amikor a sim-ről ráraktam a telefonra a számokat, megkettőzte az összeset, úgyhogy most aztán brutál nagy a káosz. Nézegettem contact delete programokat, néhányat leszedtem, de egyik se működött valami jól. :S Konkrétan a Contact Delete-et szedtem le, aminél nem lehetett látni, hogy sim kártyás conctactot törlök-e éppen, vagy másfélét, ráadásul nem is törölt ki mindent amit kijelöltem, úgyhogy az csak rárakott még egy lapáttal a kupira. Aztán próbáltam mást is, de az nem akart települni.(ennek a nevére nem emlékszem) Nem tud valaki erre valami normális és tényleg működő megoldást? Itt is végig olvastam már a fórumot, de nem találtam semmit, bár lehet hogy én voltam vaksi.

Aktív témák
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest