- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik e-könyv olvasónak is használják a telefonjukat. Addig már eljutottam, hogy sima .doc. formátumból csinálok .rtf-et és abból a Calibre progi segítségével .epub formátumban könyvet.
Viszont én szeretnék fejezeteket létrehozni, hogy azok segítségével lépkedhessek a szövegben. A kérdésem az lenne, hogy a fenti programmal ez lehetséges-e, ha igen, akkor hogyan ?
Na és persze a legfontosabb kérdés, hogy Aldiko e-könyv olvasóval lehet-e fejezetenként lépkedni ?
A segítséget előre is köszönöm
-
sztrogoff19
tag
válasz
llaszlo #3949 üzenetére
llaszlo,
ennél jobbat szerintem nem fogsz találni egyhamar. Én anno valami phone usage nevű progit használtam (ez közel sem biztos, hogy erre való, de így rémlik), mutatott mindenféle grafikont, meg anyámkínját, de a Call meter NG ezerszer jobb szerintem.
Egyértelmű kijelzés, sőt még a forintosítva is be lehet állítani, lehet 2 tarifacsomagot is megjeleníteni, egyszerűen szupi
-
sztrogoff19
tag
válasz
LGabor001 #3518 üzenetére
Üdv LGabor001,
attól függ milyen telefonod van, az alacsonyabb felbontású készülékekre már van Igo MyWay, ami szerintem igen jó. Nem lehet annyira "agyonállítani" mint az Igo8-at, de A-ból B-be ez is tökéletesen elnavigál.
Van még Sygic, meg CoPilot is, de ha ismered az Igo-t, akkor szerintem maradj annál, mert jobbat úgy sem találsz.
-
sztrogoff19
tag
Üdv mindenkinek,
egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik használtak/használnak My Traks progit.
Mikor megvettem az SGS-emet, feltettem rá és teljesen jól működött. Viszont egy-két hete csináltam egy "gyári adatok visszaállítása"-t és azóta nem akar működni a progi.
Uninstalláltam, visszatettem, telefont újraindítottam és semmi nem használt, de arra rájöttem, hogy akkor száll el, amikor bekapcsol a képernyőzár. Ahogy az működésbe lép, viszlát GPS, viszlát My Traks.
A navigáció az megy, Motonavot használok, az meg ugye nem hagyja kikapcsolni a képernyőt, így ott nincs gond.
Lehet, hogy nem csak a My Traks-el van gond, de elvileg a GPS-nek jónak kell lennie. Az Operation Mode MS Base-n van, a Start Mode pedig Hot Start-on.
Ötletem sincs, hogy mit és hogyan kellene állítanom, akár a GPS-en, akár a My Traks-ben, ebben kérnék segítséget, hátha valakinek van valami ötlete
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
Hölgyek/Urak segítsetek nekem legyetek szívesek.
Letöltöttem a telefonra ezt az alkalmazást, meg is jelent a szép kis widget-e az alkalmazások között, beállítottam mindent amit szeretnék (dátum mikéntje, szín, háttér színe, stb.) és amit lehetett, de nem tudom semmilyen módon a homescreen-re varázsolni, pedig ott lenne a helye
A segítséget megköszönöm
(vatikáni valutával
)
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged