- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Jessus81
tag
most tettem új gyári romot az S2re, és a playben azt mutatja, hogy nincs telepítve semmi, de mikor kiválasztom mondjuk a mapset, vagy bármelyik progit, amit a titaniummal visszaraktam már azt mutatja, hogy telepítve van... na most kérdés, ő azért fog szólni, ha frissítés van, vagy nekem kell majd nézegetnem???
-
Jessus81
tag
Ma reggel frissítettem a mapset, a legújabbra, és utána észrevettem, hogy eltűnt a koordináta widget, és kis e tudom rakni újból, mert a listában sincs benne, csak az alkalmazások között....
-
Jessus81
tag
Sziasztok
Olyan ébresztő alkalmazást keresek, amiben nem csak 1 hét azonos napjait lehet beállítani, hanem akár előre be lehet egy egész hónapot, úgy hogy ne ugyanazokon a napokon ébresszen...
Van ilyen? -
Jessus81
tag
srácok
egy ideje használom már a GREEN POWERT, de kb 2 napja döglődik... már újra is raktam a marketról, de egyszerűen nem akar rendesen működni. értem itt ez alatt, hogy be van állítva, hogy képernyő feloldáskor picit wifizzen, azt ha nincs jel mobil... de semmit sem csinál :S -
Jessus81
tag
[Erre] senki??? vagy akkor melyik program lövi be a netet bizonyos időnként, és kéri le a frissítéseket/szinkronokat?
-
Jessus81
tag
Az Llama nevű progiban be lehet állítani, hogy mondjuk a mobilnetet kapcsolja be 15 percenként, mert azt látom, hogy időintervallumot lehet, hogy 8-16ig, de azt hogy csak 15 percenként, azt nem találom...:S használja valaki?
-
Jessus81
tag
válasz
TazLeacher #19350 üzenetére
van benne whitelist, az arra jó, ha jól tudom
-
Jessus81
tag
sziasztok
felraktam a make your clock-ot, de sehogy sem akar kivarázsolódni a képernyőre, hiába akarom widgetként hozzáadni, utána kilép a főképernyőre és semmi:S
-
Jessus81
tag
sziasztok
feltelepítettem a simi clock widgtettet, és egyszerüen nem akar futni, kiírja, hogy nem található a com.th.android.widget.gTabsimiclock :S
már próbáltam uninstalálni, aztán megint instal, de semmi, egyszerűen, mikor indítani akarom kiírja a fenti hibát
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest