- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerintem semmi értelme.
Olvastam már olyan leírást, amely dicsőítette ezeket az alkalmazásokat, de láttam olyat is amiben nem ajánlották a használatát.
Arra hivatkoztak, hogy ha folyamatosan meg van szakítva a wifi/mobilnet, akkor azzal több energiát használ a telefon mint ha nem lenne (hasonlóan a task killerekhez).
Én csak azt tudom, hogy a telómat éjjel 1-4 között tölti a mechanikus időzítő. Egy szabadnapon reggel 7-kor átkapcsolom a telefont a repülő módból a normálba, melynek során folyamatosan wifin van és 2db gmail fiókot szinkronizál. Nem nyúlok a telefonhoz csak délben, akkor még 100%-on van az aksi.
Ebből kifolyólag felesleges lenne ki-bekapcsolgatni a wifit 15 percenként és más dolgot beállítani, amelynek során tényleg többet dolgozna a telefon mint most.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest