Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Bocs, de elolvastam a hozzászólásokat is az apphoz.. mésem olyan rossz.
Én személy szerint messzire kerülöm a Voda858-cal az ilyeneket, de azért abban is van valami, hogy akkor akár a régi monochrom nokia 5110-es elég lenne..
Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud.
Olyan ez, mint aki spóról, spóról.. aztán meghal. Mellé temetik a pénzt?
Szerintem ezt akarták neked mondani..
De mivel mindennek két oldala van, mint az éremnek, ez is, meg az is egy vélemény, el kell fogadni, de úgy látom ebből nagy vita lesz majd. Kár lenne, nem erről szól ez az egész.Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?
Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest